Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mármeginténvagyok

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azt nem tudom, te hogyan csinálod, mármint a töltődést, sosem mondod, csak azt, hogy imádsz bicajozni, de nem festesz már. Néha valamit, amire megkérnek, virágokat bútorra vagy mandalát egy kollégának, de olyat, ami benned van és feszítve kikívánkozik, olyat nem. Talán azért,…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
mármeginténvagyok 2015.01.26 19:38:56
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: persze, hogy manipulálja, hiszen kereskedelmi tv. pénzt kereső tv. a pénz meg a nézettségből van. nézettség meg abból, hogy egy játékos valamilyen érzelmet kivált belőled, és tök mindegy miért, dühből vagy szeretetből, de te ott ülj minden este és nézzed. és ide írogass. és követeld, hogy mutassák meg az igazságot, hogy edina milyen jegyeket kapott.

ezt te sem gondolod komolyan..

Gondolod, hogy a tanárok nem kaptak instrukciót, hogy csak úgy odaültetik őket, hogy "igazságosan" osztályozzanak?? Gondolom, már a múlt héten kitalálta a stáb, hogyan kellene fannit megmenteni, mert fanni kell, legalábbis egyelőre, mert most fanni az, aki indulatokat vált ki, mert fannin lehet szörnyülködni, meg lehet rajta sírva röhögni...

Hát mit gondolsz, nem mindegy az rtlnek, hogy kinek adja oda a végén az aprópénzt?
A múlt hétfői hogyvót itt olvasható Megint hétfő, Laurát várjuk. Bár ez így egy kicsit túlzás, én ugyanis tartok ettől a mai üléstől. Laura már önmagában is túmács, és most még Mátéval való kavarását is meg fogjuk hallgatni. Mert elmondja, az tuti. Ágnesnél pénteken…..
mármeginténvagyok 2012.11.15 09:57:24
@zitoka: Egyetértek! Marozsán Erika pont azért jó színésznő, mert az általa hozott figura kiborít bennünket és elhisszük, hogy Marozsán Erika = Laurával. Egyébként meg, ha már pszichológiai sorozatot nézünk, akkor gondoljunk bele,hogy ha Laura személyisége kiborít minket, melyik az a tulajdonsága ami bennünk is megvan, csak jó mélyre eldugtuk..
mármeginténvagyok 2012.11.15 11:12:03
@mokamini: Én sem nyomulnék sosem senkire, de Laura példát mutat, mert Mácsaira én is erősen gerjedek.. :-)
Kérem szépen, zsűri lett a Comment:com-ból, felnőttünk. Mi fogjuk ugyanis eldönteni, hogy a Discovery Ultimate Cops című sorozatának mi lesz a magyar címe, de nem mi dolgozunk meg érte, hanem a kedves olvasók. A csatorna Facebook-oldalán elindult egy címadó játék, amiben mindenki…..
mármeginténvagyok 2012.02.23 21:55:24
mármeginténvagyok 2012.02.23 23:29:21