Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daeni

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nintendo World Championship   Nerd legújabb videója. Ahhoz képest, hogy Nerd a nagy filmjével foglalkozik, sok ideje van új és nagyon ritka "játékokat" bemutatni. Mindenkinek jó szórakozást.   AVGN - Nintendo World Championship by dolfinthereal..
Daeni 2011.08.31 01:51:30
@aMGee: Cinemassacre.com's Mike Matei confirmed that both the grey and gold cartridges used in the episode are real and belong to Pat. The cartridges that are destroyed in the episode are stunt props.
No. YeshNo Live 2010. augusztus 20. 2010.08.21 08:12:00
Az adás a következőképp nézett ki (mv: Visor, Effecta, Alucard és én): Rövid történeti és egy kis néprajzi áttekintés az ünnepről Kis kínai teleshop közvetítés, majd: ifj. Vezekényi László újabb trollkodásainak ismertetése Tekeközvetítés YouTube videó…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
ROFL-net Energizálás 2.0 2008.05.27 10:04:00
Kicsit mintha autósforgalmat irányítana. Valamint orrát is megvakarja azért. ..
Utóbbi napokban sok videó volt a mágusról. Nehezen érthető, hogy mi az értelme ennek a műsornak, ha a telefonhívások nem emelt díjasak? Miért méri a végbélem működését? Jöjjön akkor a magyarázat. Minden telefonálónak közli, hogy halála szélén van, mert minden szerve 30…..
58 másodpercben a mágus minden lehetséges infót kibillegtet a kis mütyürrel. Segítőangyalkák számótól kezdve a szellemekig. Kedvencem: "Ha van átok, akkor fordulj balra". Na szép munka papus, az a szar a kezedben szerintem még életében nem fordult jobbra. Valamint van…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Daeni 2007.12.10 13:48:54