Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingobingo75

56 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapokban nagyon sokat kihagytam egyrészt a tanulás, másrészt a térdem miatt, ugyanis nem jó, nem szereti a lábam a betonon futást, terepen meg nem tudok, nincs kivel, egyedül félek az erdőben.  Így nemrég egy injekciókúrán estem át, amit közvetlen a térdembe adott…..
Amióta újra kezdtem az edzést, a súlyom stagnál az 59-en. Nem vagyok nagyon elkeseredve, de jobb lenne, ha jobb lenne. Az edzőtermi kardiózást élvezem, azonban jelenleg két leműtött anyajeggyel a fejem tetején kénytelen vagyok kihagyni még pár napot, de addig is legalább tanulok,…..
Szinte napra pontosan éppen két éve kezdtem írni a blogot, amikor is elhatároztam az életmódváltásom. Emlékszem, amikor mondtam valakinek elég dagin, hogy mit határoztam el, kinevetett. Azt mondta: - Ugyan, életmódváltás, ma már annyira elcsépelt, divatos lett használni, szinte…..
Ma hosszú idő óta (3 hónap) újra a teremben kezdtem végre! Annyira hiányzott!! Erre csak ott és akkor jöttem rá, amikor ráálltam a futópadra. Végre! A mozgás élménye, az endorfin szép lassan annyira az életem részévé vált, hogy ha kihagyom, depis leszek. Első nap 60 perc…..
A mai napot a maga madárcsicsergős, 12 fokos, napsütötte mivoltával kineveztem tesztnapnak, méghozzá egy 1 órás intenzív kardioedzést terveztem már napok óta, még mielőtt a terembe vonulok, hogy megnézzem, mit felejtett a szervezetem az elmúlt 3 hónap punnyadás alatt. Ott…..
Az a helyzet, hogy ma kénytelen voltam ráállni a mérlegre, miután tegnap az edzőm kifaggatott, hány kg vagyok és nem tudtam neki megmondani. Ugye épp ezért is vetettem véget a pihenőnek és a lazításnak: 60 kg lettem. 3 hónap alatt 3 kiló ugrott rám. De mivel egy év alatt 18 is…..
Az elmúlt fél évben történt velem ez-az. Nagyon rövidre fogva: Szeptemberben teljesült az egyik álmom, lefutottam a félmaratont a Nike versenyen, éppen 2 óra 30 perces idővel, ami az előre megadott szintidőnek felel meg, és nem is végeztem rossz helyen. Egyelőre a maraton várat…..
Ideális időjárás nagyon ritka futásügyileg. Majd szólok, ha az lesz... Ma kb. 70-80 km/h-ás szél jött be a hidegfronttal, de mindennek a jó oldalát nézve legalább nincs 36 fok. Nap, szél, eső, jég, vihar, szúnyog, kutya, ez csak egy-két dolog, amivel egy kinti futónak meg kell…..
Ebben az évben most értem be a tavaly lefutott összes kilométerem számát és a mai futással meglett a július hónapban a 100. kilométerem is :) Boldogság van :) ..
... csak a bolond megy, ha kint a hőmérő még este 7-kor is 36 fokot mutat. Mondtam volna ezt én is még tavalyelőtt, mielőtt futni kezdtem. De most... ezt mondom rá: vajon képes vagyok-e a határaimat túllépni?? Hát, ha 36 fok, akkor annyi... Tűző nap... még a póló is szinte…..
Eljött a pillanat, amikor jönnie kell annak a bizonyos félmaratonos bejegyzésnek (ma neveztem az idei versenyre). Nem rég azt írtam, hogy amire azt hittem, az út vége, az volt maga az út. Az út afelé, hogy a futás valóban lehet élmény, hogy eljöhet az a nap, amikor legyőzöm…..
Ma nagy öröm ért: sikerült a pénzügyvizsgám, ezért eufóriámban el is felejtettem, hogy nekem nem kéne kávét innom, mivel egy hatalmas jeges kávéval ünnepeltem a nagy eseményt a szemközti cukrászdában. Kellett nekik pont a mi házunknál megnyitniuk... Amúgy nagyon szeretem a…..
A minap felkeresett egy nagyon kedves ismerősöm, hogy segítsek neki futás ügyben. Hm. Nagyon megtisztelő a dolog. De ugyanakkor elég zavarban vagyok ilyenkor. Ki vagyok én, hogy bármit is mondhatnék neki? Rendben van, hogy kívülről óriási változáson mentem át az utóbbi időben. Az…..
Tudom, tudom, beton... A térdemnek nem a legjobb... de itt szoktam intervall edzéseket futni, mivel hivatalosan is le van mérve az 1 km. ..
Múlt heti rövid párbeszéd az edzőmmel: - Mi ez a műszer az asztalon? - Testzsír-százalék-mérő. - Csinálsz nekem egy olyan mérést? - Neked? Minek? Nincs is rajtad mit mérni. Booooooooooooooldogság :)..
Azt hiszem, nem mondok újat vele, hogy tavaly év elején körberöhögtem volna, aki azzal áll elő, hogy én valaha valamikor bikiniben fogok a strandon napozni. Pedig ez így lett. Én akkor még nem akartam elhinni magamról, hogy sikerülni fog, de mivel volt és van egy nagyszerű edzőm,…..
Visszatérésem örömére beteszem kedvenc motiváló videómat, annyira jó szerintem :) ..
Éppen egy éve hagytam fel az edzéseim vezetésével, mivel leginkább a legnagyobb közösségi oldalon voltam jelen, így egyszerre két helyen nem volt energiám és értelme sem, hogy leírjam ugyanazt.  Ám mivel 1 hete töröltem magam onnan, úgy érzem, muszáj valahol kiírnom…..
Szeptember 9-én újból rajthoz állok, a félmaratont váltóban szeretném lefutni, 10-11 km-es távok közül valamelyiket. Szombaton elkezdtük az első intervall (váltott tempójú)-edzést a verseny jegyében, ami annyit jelent, hogy 6 km van felosztva km-enként, felváltva pulzuskontroll…..
ingobingo75 2012.07.17 11:34:27
@mata68: próbálok kitartani :) azért titokban persze élvezem, mert ez már nagyon komoly feladatnak tűnik :)
Már sok napja tart a hőségriadó, éjszakára sem megy 25 fok alá a hőmérséklet, nappal pedig meg lehet veszni, annyira meleg van, a napon 40 fok fölött pillanatok alatt le lehet égni. A héten voltam strandon a lányommal kettesben, igazi csajos strandoláson, nézegettük a sok szép és…..
A hétvégén hőségriadó és UB verseny volt, a DK Team tagjai hősiesen végigtolták a 39 fokban (!!) a 212 km-es Balaton-kerülőt, nagyon büszke vagyok rájuk, ugyanakkor kicsit fájt a szívem, hogy nem lehettem ott és nem szenvedhettem velük együtt a hőségtől. De jövőre mindenképp…..
Az Ultrabalaton szervezőinek külön engedélyével egy furcsa csapat is útnak indul az idei versenyen. A "DK Nehézbombázók" csapat az egyéni futókkal szombat reggel 6.00 órakor indulva futja/gyalogolja le a 212km-es távot. Igen, a csapattagok nagy része még a gyaloglós, néha futós…..
ingobingo75 2012.06.28 13:21:19
Nyúlcipő Idegesítő futóbibik 2012.06.24 21:48:00
A múlt heti félmaraton után laza hetet terveztem, aztán most nézem, hogy sikerült egy 61,7 kát összefutni a héten, ami nem csak idei rekord, hanem második legtöbb evör (2011 novemberében volt egy 65,5-ös hét, hát nooormális?!), legalábbis azóta mióta az edzésonline-on írogatom…..
Az éjszakai vihar után pár fokkal visszaesett a hőmérséklet, de a lakás kellemes szauna-jelleget kezd már ölteni ettől függetlenül. Így eléggé elpunnyadtam délután, de kint kellemes szellő fújdogált, amitől mégiscsak megjött a kedvem a mai bringázásra. Az edzőm múltkor…..
... egészen az elmúlt napokig, aminek ma először éreztem a bőrömön közvetlen hatását: szúnyogok tömkelege lepett el gyaloglás közben, ami eddig nem volt. Kell a változatosság. Már szinte kellemesnek mondott 30-32 fokban indultam neki, naplemente előtt, hogy mégse 40 fokban…..