Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Európai Bigottság

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti A boszorkánymázsa 2012.03.03 07:44:00
Oudewater – hollandul annyit tesz, mint Öregvíz. Ez az Utrecht tartományban fekvő kisváros nagy jelentőséggel bír a türelmen (gedogen) alapuló holland közpolitikában. A jelentőségét egy öreg mázsaház adja. Akinek beindult volna a fantáziája, annak elárulom, hogy nem…..
Európai Bigottság 2012.03.03 11:06:57
@Johny Dragon: " A marihuána meg tényleg inkább úgy káros, hogy a keményebb anyagokra szoktat rá. "

ilyen faszságot honnan vettél? hogy szoktat rá te baromállat?

"Nyilván több ember hal bele az LSD-be mint a pálinkába"
a jó büdös kurvaanyád az. mi a ráknak ír az olyan, aki lófaszt sem tud. LSD-be belehalni, beszarás.

"There have been no documented human deaths from an LSD overdose"
senki nem halt még bele LSD túladagolásba, mivel nem lehet túladagolni.
1 állítólagos eset volt 1975ben, amikor az illető a szokásos adag többezerszeresét vette be...

cigánybűnözés viszont van, akiezt tagadja, az hazudik.
a TASZ-t pedig fel kéne oszlatni, tagjait mint zsidó felforgatók kiutasítani az országból, állampolgárságukat elvenni.
A Stop.hu megszerezte a Millások NAV-os jegyzőkönyvét, igaz, sikerült teljesen olvashatatlan formában közzétenniük. Tegnapi hír, hogy a NAV beidézte az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom két szervezőjét adóellenőrzésre, de a NAV-ot inkább az adományozó személyek…..
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
Európai Bigottság 2012.03.02 12:12:01
@nemecsek ernő áruló: nem engem, hanem a valóságot.

@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: én elmondtam, az nem az én hiányosságom, ha nem értetted meg.
Európai Bigottság 2012.03.02 12:14:42
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

sipos te szerencsétlen bezsívott hülye...

"a maskent gondokodok ellehetetlenitese"
hát itt mi történt, amiről a blog szól?
pár zsidófasiszta hülyegyerek - minden ismeret nélkül - el akarta lehetetleníteni valakinek az előadását, csak mert más a véleménye...
Európai Bigottság 2012.03.02 12:17:45
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Arany forog a sírjában, hogy egy magadfajta köcsög - aki ráadásul írni em tud - gyalázza meg művét...
Emlékszem, jó régen szellemi felüdülés volt megnézni néhány politológus vitáját a tévében. Finom árnyalatokból lehetett érezni, hogy melyik vitázó milyen irányba húz, de ez inkább csak némi pikantériát kölcsönzött a vitaműsornak. Okos emberek értelmes beszélgetései…..
Európai Bigottság 2012.03.02 11:41:15
@Dr. simonmondja.: pedig csak lakner féle idiótáknak meg somogyi féle szarháziaknak szabadna, igaz?

@egyenlítő: "Ezek nagy része, köztük Lengyel László, nyilvánosan utasította vissza, hogy elköteleződjön a kormányzatnak."
és mit modnott pontosan? "hülye vagy gyula, lebuktatsz?"
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
Európai Bigottság 2012.02.29 08:39:09
@rourke1: @33.vilmos:
ezeket a hülyeségeket honnan veszitek?
a pénzbeli követelések 5 év alatt évülnek el, csak vannak események, amik megszakítják/újraindítják az elévülést.
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
Európai Bigottság 2012.02.27 00:05:49
@Líder Máximo: te olyan messze vagy a magyartól is meg a néptől is, mint Melinda a VV döntőtől...
Európai Bigottság 2012.02.27 00:06:49
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nocsak? lányokat? munkát?
Európai Bigottság 2012.02.27 00:10:36
@Líder Máximo: a hülye elméleteidet tartogasd az LMP-s, SZDSZ-es blogokra :)

@Doktor Kotász: tudom :p de a legutolsó köcsög is 15-20pénzt kap naponta.
Publius Egyforintos megalkuvás 2012.02.26 15:56:00
(forrás) Simor András bejelenti, hogy hátrányos helyzetű közgazdászhallgatók javára lemond fizetéséről, amennyiben a kormány visszavonja a jegybanki függetlenséget sértő rendelkezéseit. Mindenki örül: végre egy konstruktív ellenzéki tisztségviselő, aki pompás stratégiai…..
hogyvolt VV5 - 1X159 2012.02.24 23:30:00
Sorolnám, milyen szavakat és kifejezéseket nem akarok soha többet a büdös életbe' hallani: tisztázás, flegmázás, stílus, csütörtök, mércsinálodezt, megintkezded (kérdő hangsúllyal), taktikázás, történelmi pillanat, megélni a Villalétet, csúcsosodott, de durva, nagyon…..
hogyvolt VV5 - 1X158 2012.02.23 23:10:00
Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány…..
Európai Bigottság 2012.02.25 00:13:08
@genevieve: na majd az ascotti derbin futhatsz annyiért :) de csakis vakon :D
Európai Bigottság 2012.02.25 00:31:19
@kamarti: te spec sztem buta, idealista, álszent, humortalan, megkeseredett nyugdíjas, túl sok az időd, túl kevés az inger, a VV nálad pótcselekés, ezért már már valóságként éled meg. számodra kedves szereplők rokoni, baráti státuszba emelkednek, ha támadják őket, akkor olyan vehemensen védelmezitek őket, mintha rólatok lenne szó. ezzel szemben a nektek nem tetsző játékosokat olyan tulajdonságokkal ruházzátok fel, ami konkrétan hamis, és álszen módon olyan alapvető emberi dolgokat is jellemhibaként róttok fel nekik, amit adott helyzetben ti is pontosan úgy csinálnátok, és különben is a játék része. sem ti, sem fecótok nem tudta soha elogadni, hogy ez a játék erről szól. túl komolyan veszitek ezt a műsort, pedig ez egy játék, aminek az a lényege, hogy ilyen-olyan eszközökkel, de kiejtessem a másikat. nem aranyág ez, vagy más jótékonysági műsor, hogy szegény fecó ott a család, a gyerekek, milyen jóember, gaz attila bántja őket, pedig megérdemelné a nyereményt.

nem sértésnek szántam, csak kb ilyen képet alakítottam ki magamban. amatör profilozó vagyok :D
Európai Bigottság 2012.02.25 00:55:09
@kamarti: ez benne a szép :)

@genevieve: az én véleményem kicsit összeszedettebb volt, de sebaj. amúgy sem neked szólt :)
  Az elmúlt napokban több cikk és blogbejegyzés jelent meg a múlt csütörtöki, Magyarországgal kapcsolatos európai parlamenti határozat elfogadásának körülményeiről – és különösen a szavazatok megoszlásáról. Sajnos az írások közül több is vagy téves…..
Európai Bigottság 2012.02.24 02:28:20
@Ppix: "A jobboldali román, szlovák vagy lengyel kormányt miért nem baszogatja az EU? "
mert nekik nincs egy konrád&heller féle liberális zsidó álértelmiségük, ezért.

a linelt szarod meg annyira demagóg, hogy csakis kitalált sztori lehet. elveszik a gyárat a gonosz zorbánék, ahogy felépítettem.

jah, ma meg tüntettek ellene frankfurtban, mert hogy hívhatnak meg valakit, aki munkatáborba zárja a szegény cigányokat.

nonszensz, és hiába mondja ki akár hillarí clinton a ti hazugságaitokat, attól az még a ti hazugságotok, ezt itt mindenki tudja.

nyilván nem kroes meg hillary hallgatja a klubrádiót.

ugathatjátok 1000x, hogy a külföld is így látja, meg úgy látja, ők mindig úgy látják, ahogy dzsordzsi konrádéktól hallották.
Európai Bigottság 2012.02.24 02:36:20
@Orbánnak, Matolcsynak mennie kell, nagy a szégyen!:
"rajtunk röhög a világ."
kicsoda?
érdekes, még a konrádék által diktelt külföldi cikkek alatti kommentek többsége is inkább támogatja orbánt. a többség aki ilyen cikkeket el sem olvas, meg azt sem tudja hogy vagyunk.

de te a sötétben a sarokban arra vered a farkad, hogy elítélnek minket, de legalább a zorbánt is. aaaaaa
Európai Bigottság 2012.02.24 02:38:25
@is: németországban mindegy, hogy baloldal, vagy jobboldal, mindegyiknek a dzsordzsi konrád féle vonulat az etalon.

ahogy az USA-ban ha republikánus, ha demokrata, gati és soros alakítja ki a Magyarországról szóló amerikai véleményt. hillary tiltakozó leveleit egyenesen maga karesz írta.
"A dél-chilei cseresznyefák nem ütik meg magyar fajtársaik színvonalát. Hatalmas lehetőségek vannak a két ország éghajlatbeli különbségeinek kiaknázására. Például amikor Magyarországon érik a cseresznye, Chilében nem és fordítva. Az ilyen különbségek ésszerű…..
Európai Bigottság 2012.02.24 02:10:05
Európai Bigottság 2012.02.24 02:15:47
@Jani haverja: érdekes, a kamuleminősítések óta már mindenki őgy emlékszik, hogy matolcsy 2 év folyamatosan elkúrja.

júliusban 265volt az euro, akkor még senki nem matolcsyzott.
olyan ez már, mint a jóságos göncz patkány árpád legendája, akire mindenki fasza csávóként emlékszik. mindenki, aki nem tud róla semmit. az a kevés, aki meg tud, az tudja, hogy egy undorító patkány, a rendszerváltás elszabotálója, ügynök, besúgó, szar.

szóval konkrétan mi is a baj matolcsyval? hogy a konrád féle zsidóbanda ránk uszította a fél világot, és a hadjárat már odáig fajult, hogy a húdefüggetlen hitelminősítők is politikai eszközzé silányultak magyar viszonylatban, és fundamentálisan nem magyarázható indokokkal sorozatban minősítettek le, hogy így próbálják megbuktatni a kormányt, és kedvenceiket visszatenni a hatalomba?

sok szolgalelkű köcsög...
Európai Bigottság 2012.02.24 02:19:47
@Vittore.: csak a hülye eszik olyan húst, amelyik nem lett kivéreztetve rendesen a vágásnál. ha előtte leölöd/elkábítod az állatot, akkor nem vérzik ki rendesen és szar ízű lesz a hús.
Ghostwriter Megasaller de luxe 2012.02.22 15:18:00
Megjött az ítélet – ahogy tartani lehetett tőle, az Európai Bizottság azt javasolta az EU pénzügyminisztereinek, hogy a Magyarországnak juttatott felzárkóztatási támogatás egy részét – mintegy 150 milliárd forintot – vonják meg – egész addig, amíg a magyar…..
Európai Bigottság 2012.02.23 20:26:16
@sárkányfő: mi a a zsidózás?
rákérdeznek, mire? mi köze a valóság zsidókat érintő részének a rasszizmushoz? akkor sem lenne értelme a faszságodnak, ha nem u.ahhoz a raszhoz tartoznánk, de u.ahhoz tartozunk, így a rasszizmus vádja logikailag kizárt.

antiszemitizmust akartál kiáltani? a legszebb, amikor ezt szemita arabokra használják :D
Európai Bigottság 2012.02.23 21:23:33
@sárkányfő: majtényi, polyák, mong atis meg 1-2 ismeretlenebb CEU-s zsidó.

a független hiteles elemzők :D
Európai Bigottság 2012.02.23 21:25:26
@Európai Bigottság: hagyjad már, 0-24ben kommentel.
blog.hu/user/160689/tab/activity