Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borso.

463 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nehéz ügy a hal. Imádom, bárhol bármikor, de valahogy nagyon nehezen tudom kezelni a kapcsolatunkat. Mindig csak néz és néz, és nem csinál semmit. De szeretem, ezért inkább sírva pikkelyezek és beszélek hozzá és nyugtatom, hogy mindjárt vége. Ennyit az érzelmekről, amúgy…..
Egy kenyér, ami gluténmentes, egy kenyér, amit minimum heti kétszer dobok össze, egy kenyér, aminek az ízéhez hozzá kell szokni, egy kenyér, ami soha nem lesz olyan, mint a bolti. Ja és egy kenyér, aminek összeállítása 3,5 percig tart. Ha gluténpara van, vagy csak szeretsz…..
borso. 2015.06.05 18:41:00
@tibsi: Maximálisan egyetértek veled mindenben. Nem arra gondoltam, hogy valaki zabot eszik kétpofára és akkor hirtelen majd kijön valami tünet, hanem arra, hogy ha valaki diagnosztizált gluténérzékeny és véletlen belefut egy zabtartalmú kenyérbe, akkor majd ott fog jelezni a teste. És tényleg köszi, hogy segítesz azzal, hogy ajánlasz egy receptet, mire én is megtaláltam azt, ami nekem ideális, már majdnem megőrültem.
borso. 2015.06.05 18:41:38
@hümhüm: Zseniális ez az összefoglaló, nagyon köszi!!!
borso. 2015.06.05 17:26:40
@Tapmancs: Helloka, nem kell bele élesztő, ez is az előnye.
Borsi a házban Házi tortillachips 2015.06.01 06:59:37
Nem először készült, de most lett tökéletes, mert megtaláltam hozzá a számomra lehető legjobb lisztkombót. Megint kikerült a fehér liszt, belekerült a tönköly, meg nem kevés meló, de hát, én akartam nassolni, nem pofázok. Mutatom a receptet, és egy klassz mártogatós cuccot…..
borso. 2015.06.02 15:43:18
@Túrós: szerintem alapból szar volt a paradicsom íze, az elronthatja:)
Borsi a házban Eperkeksz 2015.05.11 07:21:43
Vitathatatlanul itt az eperszezon - mekkora duma, főleg, ha még el is hisszük, hogy a piaci magyar szamóca, nem görög eper. A fények kiválóak, jobbak, mint a hipermarketekben a paradicsomok felett, a színével sem lehet gondunk, hiszen eperpiros, a meglepetés otthon jön, vajon vízízű…..
  Hol a konyharuhám? Valaki? Hiányzik, még anyától kaptam...oké, nem aludtunk együtt és nem vittem melóba titokban a táskámban. Tiszta szerencse, hogy a legutolsó képem róla, amikor az egyik legmenőbb élesztőmentes kenyeremet közel engedte magához. Ugyanis, ez a kenyér rohadt…..
borso. 2015.05.05 07:22:33
@teddybear01: Pontosan, és ez még nem minden, ugyanis emiatt becsukott szemmel sütöm meg, aztán becsukott szemmel eszi meg az egész család, és még az orrunkat is befogjuk, hogy ne érezzük az ízét, egy igazi családi program lett belőle. Teszkó remek ötlet.
Borsi a házban Tönkölykréker 2015.05.01 18:15:44
Életveszélyes a tönkölykrékerem, aminek az alapreceptjét tulajdonképpen leloptam, innen. Ez a ropogós cucc arra tökéletesen alkalmas, hogy leállítsa rövid időre a kis receptorokat, akik azért felelősök, hogy nassolj és nassolj és nem tudom mondtam-e, hogy nassolj. Plusz pont a…..
borso. 2015.05.03 20:34:11
@Túrós: Amennyiben ostorvéget, csapót vagy törpe földbirtokost szerettem volna csinálni vagy mondjuk kekszet, akkor igen:) de igen, tudom, az angol crackerS szó jelenti a fent is található sós ropogtatnivalót, ezért be kell tudnunk annak, hogy ez egy elcseszett magyar fordítás. Vagy tök más miatt kérdezted?

forrás: sztaki, bab.la
Borsi a házban Hagymás lepényke 2015.04.27 22:48:06
Vannak azok a napok, amikor még véletlenül sincs kedvem komolyabban nyomulni a konyhában, sőt, ahhoz sincs kedvem, hogy az éhségemet sokszáz recept bámulásával csillapítsam. Ebben az esetben pontosan annyira vagyunk bénák, mint amikor éhesen megyünk bevásárolni. Otthon meg majd…..
borso. 2015.05.01 13:38:35
@Tökönrúgott Feleségek: Ne viccelj, elképesztően sok ez, csak nem a fotón, a fejemben viszont annál inkább:) nézd el nekem, hogy még amatőr vagyok és nem polcoltam be hagymákat a recepthez, de amúgy meg nem is korlátoztam senkit mennyiségileg a hozzávalóknál, szóval te mérheted a falatjaidhoz is hagymát, hajrá:) Szólj, ha ez megvolt!
Ja és köszönöm neked az első mondatot és életem első kommentjét!
borso. 2015.05.01 18:45:12
@Tökönrúgott Feleségek: Így nem tudsz:) Örülök a visszajelzésnek, gyere legközelebb is, bérelt helyed van.:)
Borsi a házban 2015.04.29 07:16:41
forrás: Dina Belenko ..
Borsi a házban Banános rizskása 2015.04.27 23:56:15
Egy másodpercre sem titkolnám el, hogy már jó pár hónapja teljes mértékben kiiktattam a cukrot és édességet az életkémből. Hazudtam. Nem eszem a finomított cukrok semmilyen formáját, viszont a legnagyobb természetességgel tolok magamba banánokat, egyszerűen egy gyenge kis…..
Borsi a házban Szevasztok! 2015.04.27 07:29:35
  Ami nem ma van, az lehet holnap is, lehet tomorrow is és akár lehet egy búcsúdal is, ezúttal pedig Álmos Gergő és Horányi Juli közös projektjének, a mius-nak a nem teljesen végére utal. Három év után a duó – Juli távozásával - egyszemélyes verzióban működik tovább,…..
  Nem semmi ötlettel készültünk:) Megmutatjuk nektek ugyanis és végre mi is megnézzük a tavalyi hazai fesztiválfront néhány nem is olyan régen kijött hivatalos aftermovie-ját. A teljesség igénye nélkül, nem kedvencekre fókuszálva menjünk el együtt Orfűre, a Szigetre,…..
BackstageBass Cirkusz a tetőn 2014.12.29 09:12:03
  Az S*10 Cirkusz téli kiadása Budapesten december 30-án egyszerre két helyszínen. A Corvintető befogadta a csapatot, adott nekik két termet, hogy mindenki beleférjen és beférjen. A felhozatal mesés lesz: Soulclap Budapest, Gazsi Rap Show, Sör és Fű, Berger Dalma & Dizko Stu,…..
Imádtuk a Multicafé sátorban az izzadt testeket, a füstöt és a kánikulát, zseniális élmény volt reggel 7-kor Bobakrome a Pepsi színpadon, még az is bejött, amikor az egyik barátunk elhagyott cipője, ami rám volt erősítve szétverte a bal vesémet Roni Size alatt. Igen, ehhez nem…..
  Valamikor év elején futottunk bele első körben Feri, Imi, Laci projektjébe, aztán jött a csodás Bánkitó Fesztivál és egy hátizsákos koncertfélevalami velük, majd később az infó, hogy november végén jön az Enter the SÉF. Mindeközben az ASAN is belépett a képbe és…..
  Egy tágas-téglás világos térben egy asztal, falióra, növény, tükör, néhány szükséges és fontos kütyü, egy trombita és Barabás Lőrinc - képileg ennyi lenne a Shakal Beats, letisztult és egyszerű. A tavalyi szólólemez, a Sastra egyik újabb darabja kapott most videót,…..
  A CAfe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál október 12-én nem csak dunai kilátást ígér, de harsonaszót, jazzt és a Samuel Blaser Trio-t is. Az alapítótag egy svájci fiatalember, aki amellett, hogy harminc körül mozog a jazzvilág számos ismert és menő alakjával dolgozhatott…..
  Antonia Vai és kis csapata nemrégiben kezdett el nagyon aktívan működni Budapest klubjaiban. Ehhez pedig ugye kellenek a friss dalok, amiből már össze is állt az album, Stories After Bedtime címmel, ami a hajón bemutatózik szeptember 20-án. Következzen az, hogy kerüljünk…..
Budapest, Nagymező utca, Instant és a hatodik szülinap alkalmából szuper programok egészen a hétvégéig. Még ha minimál ingert sem érzel, hogy megtudd, kik ők, akkor érezz, és csak indítsd el a lejátszókat. Amúgy az esemény mögött a Selected Sounds csapatát lehet…..
  A megszokott telepi hangulat, bandázó helyi srácok, fekete-fehér képkockák Mezőkövesdről és Egerből, csak egy kicsit máshogy. Funktasztikus új lemezének negyedik darabja, a Kegyetlen vakszerencse, ami most megint csak közreműködéssel készült. Egy régi ismerős, ONE-AB…..
BackstageBass Újra a házban! 2014.09.12 07:13:17
..
  The Mouse Outfit feat. Dr. Syntax & Sparkz (UK)   Zomblaze, FIXI4, Mango, Yapo (ASAN)   2014. július 17. (csütörtök) A38 EVENT   Egy nem is olyan régen összehozott hazai brigád, az ASAN szervezésében érkezik a hajóra az angol The Mouse Outfit. Bele lehetne menni, hogy…..
    A Korn mellett – új zenekarként – jön a NOFX, az Angel Haze és a The BossHoss.     A Korn az újkori metál kultúra legfontosabb zenekarának számít, olyan halhatatlan intézménynek és univerzális referenciapontnak, aminek munkáira rajongók milliói és előadók…..
  Ha jól gondolom, mi már soha nem fogunk lejutni Orfűre, ezért csak beszélni tudunk róla, összedobni egy-egy listát arról, hogy ha véletlenül valaki mégis odatenne minket, akkor milyen koncertre tudnánk sikítva rohanni. Szóval, hallgassatok velünk zenét, sajnáljatok, és…..
   Helló Hősök!   2014. június 15. (vasárnap), Budapest Park EVENT www.hosoktere.org   Ha hétköznapi hős vagy és akkor is ha nem, vagy ha csak szeretnél együtt látni sok-sok hétköznapi hőst, akkor június 15-én menj a Budapest Parkba. Legyél az, amit teszel és kutass a…..