Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a gitáros

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
… mi volt az, amitől lábrázásos sikítófrászt kaptam a d’addario húroktól! Ezek a spontán törések bennük. Ez például a “b” húron van a 16. bundnál. Olyan fret buzz-t csinál, hogy csak na! Úgy, hogy előző nap, még se híre, sem hamva nem volt.   Nagyon régóta…..
Sosem volt albumok RG 2013.10.02 21:57:33
Megérkezett végre, birtokba vettem. Ennek megünneplésére a régi RG-t darabjaira szedtem, letisztogattam, megkapta a szükséges ápoló anyagokat, kenést, igazítást. Új húrok, újra beállítani a jól bevált hangoláshoz.Sajnos szétszedve látni, hogy a nálam eltöltött tizennyolc…..
Sosem volt albumok hangol-atok 2013.10.02 21:53:32
A hathúros gitárok gyári hangolása a legtöbb esetben a tradicionális "E". A héthúrosoké is, kiegészülve a "B" húrral. A nyolchúrosoké egy fél hanggal mélyebb, és még egy plusz húr, ami "F". Itthon a zeneiskolákban használt jelölések alapján a "H" hang felel meg a…..
Sosem volt albumok Gondolkoztam 2012.03.25 21:01:00
.... , mi is legyen a majdani album címe. Agyaltam, felvetettem, elvetettem, döntöttem, újragondoltam, rágódtam. Két esélyes maradt a végére.A zenekar neve ugye 4 Dead Men. Így az album (amennyiben valaha is elkészül) a következő két cím közül fogja valamelyiket viselni:  -…..
Sosem volt albumok Körvonalak, 2012.03.16 11:42:00
... avagy a keret már megvan.   Körvonalazódnak a dolgok. Legújabb sosem volt albumunk keretes szerkezetű lesz. A bevezetés és a lecsengés alkot egy egységet. Mindkét szám elkészült, már csak masterelni kell őket, de ez ráér majd a többi dallal együtt. Már, ha a többi dal…..
Sosem volt albumok Emlékszem ... 2012.03.03 12:21:00
... egyszer régen, valamikor kilencvenötben Lehellel beszélgettünk a Batthyány téren felállított pultok előtt. Az egyik üresnek nekitámaszkodtunk, pár perc múlva feltűnt egy piacos kufár, akinek erősen taxis hiéna kinézete volt. Elkezdett hangoskodni, hogy ha nem szállunk le az ő…..
Sosem volt albumok Próba 2012.02.25 13:43:00
... egy, kettő, három, négy, pfu-pfu, egy, egy, egy, kettő ... Sokféle próba létezik. A zenekari próbák között is.  Amikor először megy próbára az ember, eléggé ideges, semmit sem tud a többiekről. A saját eszközparkja sem a legjobb, a tudása is csiszolatlan…..