Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnaKarenina77

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az On The Spot riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András kedd este a Budapesti Corvinus Egyetem zsúfolásig megtelt nagyelőadójában beszélgettek az egyetemistákkal. A két fiatal digitális újságíró a világot járva készíti doktumentumfilmjeit. Most meséltek. A kezdetekről,…..
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
A zeneszerző, énekes, író, színész, aktivista – Sting New Castle-ban született, Angliában, mielőtt 1977-ben Londonba ment és megalapította Stewart Copeland és Andy Summers társaságában a The Police zenekart. A banda 5 albumot jelentetett meg és 6 Grammy-díjat nyert, 2003-ban…..
AnnaKarenina77 2012.02.27 14:46:00
 A némafilmes elé letérdelt a szakma, a fekete-fehér némafilmről ódákat zengtek. Sejteni lehetett, hogy az Oscaron is kedvelni fogják, az alkotás 5 kategóriában nyert, többek között a legjobb film és a legjobb főszereplő díját vihette haza. Meryl Streep-et talán annyiszor…..
AnnaKarenina77 2012.02.27 14:44:42
Kezdenek szivárogni a köztévé új műsorstruktúrájáról az infók, most például az derült ki, hogy szerdánként a dokumentumfilmeké lesz a főszerep az m1-en.Tíz év kihagyás után ismét megjelenik a Pesty Fekete Doboz az MTV képernyőjén - olvasható a március 7-én 21:35-kor…..
Az HBO-n magyar idő szerint február 26-án éjjel 1 órától élőben látható a vörös szőnyeges bevonulás, majd 2:30-tól egyenes adásban közvetítik az Oscar-gálát. Az esemény házigazdája a műfajban veteránnak számító Billy Crystal lesz. A vörös szőnyeges bevonulást,…..
Két csatornán is látható lesz az On The Spot új évada, a köztévé mellett a sorozatot a Spektrum is műsorára tűzi. A két készítő, Cseke Eszter és S. Takács András az elmúlt években civilizációnk konfliktusairól forgatott dokumentumfilmeket, a mostani évadban viszont…..
AnnaKarenina77 2012.02.23 09:57:22