Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antikosz

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk…..
antikosz 2011.11.11 14:27:37
@leaping cat: csak olyan fidesz szóvivős lett..
A Szociális Konzultáció kérdőívére illesztett vonalkód céljára adott Szíjjártós magyarázat nem túl hihető. A Népszabadság szerint a szóvivő azt nyilatkozta, hogy a kód „Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a…..
 Nagy reményekkel és őszinte csalódással zárult számomra a Fidesz kormányzásának első esztendeje. Azzal együtt is, hogy tudom magamról: megátalkodott utópista vagyok, olyan elképzeléseket dédelgetek államról, társadalomról, közéletről, amelyek csekély realitással…..
Tegnap tárgyalóasztalhoz ült Pintér Sándor belügyminiszter és a fegyveres és rendvédelmi dolgozók nemrég megalakult sztrájkbizottsága, az tárgyalás után pedig szakértői egyeztetés kezdődött. Hogy pontosan miről egyeztettek, arról nem nyilatkoztak ... nem véletlenül.…..
  Három kategóriába sorolja majd a tervek szerint 2012 első napján életbe lépő új, sarkalatos egyházi törvény az egyházakat, vallási közösségeket. Százszorosára emelik az egyházalapítás létszámküszöbét, és a regisztráció előtt alaposan megvizsgálják a…..
antikosz 2011.03.24 18:55:40
@"k":

Az unitáriusok, ortodoxok a történelmi (Nagy) Magyarországon bőven 100 év +-osak. A muzulmánok szintén, sőt még a metodisták is...

...vagy azok lesznek nem soká, pl.: az I. VH-ban volt a tábori lelkészek között muzulmán szaki is...

Szóval ne féltsd őket, benne lesznek a pakliban...
antikosz 2011.03.24 20:43:28
@"k":

valószínűbb a vagylagos kritérium rendszer 100 év-vagy-25e tag-vagy...
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
Nem, ez nem egy vicc, MTI hír: "Közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd forintot - tájékoztatta Lasztovicza Jenő, a kármentő bizottság elnöke az MTI-t." A cikk további részében konkrétan kifejtik, hogy mit is jelent ez a…..
A világ zeneirodalmának hány százaléka magyar? A világon rögzített zenék hány százaléka magyar? Egy? Esetleg három? Az új média törvényben a közösségi rádiókra előírt szabály, hogy legalább ötven százalékos arányban magyar zenének kell szólni. Ami valljuk be…..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Update 1.0: Matolcsy az Estében azt mondta, őt meggyőzte a kormány döntése (amit részben ő hozott), és nem kockáztatja a nyugdíját mnyp-ban. Tehát enged a saját zsarolásának :)Update 2.0: Az elkobzott pénzeket a nyugdíjkassza hiánytalanítására és…..
"Az Alkotmánybíróság döntései kötelezőek. Nincs kibúvó, nincs kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye." - Orbán Viktor, 2007. július 29. Karácsony Gergely LMP-s képviselő ezt az idézetet tartotta fel a parlamentben.Orbán Viktor frakciója a miniszterelnök saját…..
antikosz 2010.11.17 07:27:10
@xylu:
Barátom, a FIDESZ nem egy CÉG, hanem A CÉG!
Nem vagy elég forradalmi, a PÁRT elvesztette a bizalmát benned. Hallod a csöngőt, megjött a fekete autó!

Éljen a PÁRT!

Én meg megyek Kanadába dolgozni...
Szeptemberben   Fodor Lajos  -  honvédelmi államtitkár - bejelentette, hogy a kormány jövőre biztonsági őrök helyett katonákkal kívánja majd őriztetni a laktanyákat. Ezt azzal indokolta, hogy „Paradox, hogy külföldön létezik olyan magyar felajánlás, hogy…..
antikosz 2010.11.13 18:59:58
@Cs:

Az katonai/orvosi alkalmasságot a HMEI saját FBŐ-nél már KÖTELEZŐEN elvárt orvosi/pszichológiai alkalmasságal váltja ki. Úgy tudom van egy max.60éves korhatás. vajon a sok nyugger ezredes/alezredessel mi lesz? Bár itt megjegyezném, hogy átlag őrnek ők is megfeleltek eddig és legtöbbször a munkájukkal sem volt gond. Ráadásul olcsóért elmentek dolgozni a nyugdíjuk miatt.
antikosz 2010.11.13 21:08:06
@türelmesebb: Érdekes én úgy emlékszem hogy a FIdesz tolta a sorozás megszüntetésének szekerét, persze csak addig amíg le nem váltották őket. Ellenzékből meg mit nem elleneztek?....
antikosz 2010.11.13 21:11:53
@Pajszer Művek: A nemzetbiztonsági létesítményeket eddig is ellenőrzött FBŐ-k őrizték. A régi rendszer sorkötelesi,szerződésesei sem rendelkeztek magasabb nemzetbiztonsági átvilágítottsággal mint a jelenlegi őrök.

Ahol nem írja elő törvény, minek. (tudod te hány "sittes" volt őrségben?..)
Sziasztok!   Mostanában rengeteg negatív dolgot lehet olvasni az otthonszüléssel kapcsolatban, én szeretném elmesélni saját, teljesen pozitív történetemet. Kislányomnak idén júliusban adtam életet, a szülés zökkenőmentes volt. Már jó előre megbeszéltem orvosommal minden…..
antikosz 2010.10.10 17:14:19
www.facebook.com/event.php?ei...845275&index=1

Kedves Barátaink, Támogatóink!

2010. október 12-én, jövő hét kedden folytatódik Geréb Ágnes tárgyalása. Ennek alkalmából álljunk fel egy ÉLŐLÁNCBA a Honvéd tér és a Parlament épülete között! Célunk ezzel a békés demonstrációval, hogy segítséget kérjünk az országot irányító képviselőktől, miniszterektől. Segítsenek nekünk, hogy mihamarabb megoldódjon ez az emberjogi kérdés és a nőknek Magyarországon is legyen joguk a szabad válasz...táshoz.

Mielőtt belekezdenék a részletekbe, kérünk mindenkit, hogy a levelet továbbítsa a lehető legtöbb fórumon, emailben, facebookon, iwiwen, hogy a hír minél több emberhez eljuthasson!

Az esemény pontos időpontja:
2010. október 12., kedd délelőtt 9:15 kezdettel, várhatóan 11:30-ig

Helyszín:
Budapest, V. kerület, a Honvéd tér és a Kossuth Lajos tér között
Pontos útvonal:
maps.google.com/maps?f=d&sour...7&layer=c&pw=2

A demonstrációt bejelentettük a rendőrség felé. Szeretnénk a szerdaihoz hasonló, békés és háborítatlan megmozdulást tartani. Kérünk mindenkit, hogy segítsük egymást ebben, hiszen mindez rajtunk is múlik!

A rendezvény menete:
Gyülekezés 9:15-től az V. kerület, Honvéd téren, a Markó utca - Szemere utca saroknál a járdán.
Innen 9:30-kor a járdán kézen fogva, illetve sálat, kendőt egymás között kézben tartva élőláncot alkotunk a Parlamentig.
Az élőlánc körülbelül 10:00-ra éri el a Parlamentet.
A lánc Honvéd téri végétől a résztvevők 10.30 magasságában elindulnak a Parlamenthez, és ott csatlakoznak a lánc végéhez.
A Parlament előtt a szervezők által felkért szónokok beszédet mondanak.
A Parlament előtti gyülekezés 11:00 órakor ér véget.

Az útvonalon található kereszteződésekben, gyalogátkelőhelyeken a
forgalmat nem akadályozhatjuk, a lánc folyamatosságát szimbolizálandó az
útfelületre ragasztószalagot ragasztunk. Kérünk titeket, hogy ezt vegyétek figyelembe, és a közúti forgalmat ne akadályozzuk semmilyen módon!

Várunk mindenkit - gyermekeket, szülőket, nagymamákat, nagypapákat, otthonszülőket és nem otthonszülőket, szimpatinzánsokat és támogatókat!

Köszönettel,
A szabad szülésért facebook oldal létrehozói,
Geréb Ágnes közeli hozzátartozói,
a Napvilág Születésház dolgozói,
bábák, dúlák, otthonszülők és nem otthonszülők
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
antikosz 2010.08.15 13:40:13
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
antikosz 2010.06.25 21:48:55
@alibaszna de bamba:
lenin után szabadon?
 Legutóbb Tasnádi Péter próbálkozott azzal, hogy politikai üggyé, koncepciós perré, boszorkányüldözéssé nemesítse az ellene folyó büntetőeljárást. Még könyvet is írt saját meghurcoltatásáról 983 nap a Fidesz börtönében címmel. A ,,legutóbb” kifejezés…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
antikosz 2010.05.15 10:20:22