Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toniposzter

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
toniposzter 2009.12.11 17:45:22
@hillaby: az csak úgy működik, ha szopathatsz is mellé.
Szikrázott a semmi magyar futballexportunk vándor-járókeretes alanyainak előadásában. Olaszországban hatan hoztak össze hetvennégy játékpercet, Angliában Ferenczi bólintott egy lesgólt, a németeknél Hajnalt élve boncolták, az igazi azonban a területvédekezés apostolának,…..
Ferenczi Pistitől ments meg uram minket! 5 magyar 7 gólt szerzett az elmúlt másfél hétben, ez egymást közt szólva is világcsúcs-gyanú. Ferenczi mindenkit leigáz, Rajczi Petinek egy perc is elég, Huszti pimaszul jól lövi a tizit, Hajnal gólpasszos, Torghelle agya menetrendszerűen…..
Megint ripityára tört a jénai Torghellénél, Huszti nevét félig helyesen kimondták, Király Gabi szemmel vert, míg Rajczit ritmusérzéke már tizenkét percre alkalmassá tette az ’olasz bére’. Mindez azonban csak száraz kémia disszertáció ahhoz a lüktető tomboláshoz…..