Regisztráció Blogot indítok
Adatok
911996

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg Porschés tartalmat fogyasztok, írott és videós formában egyaránt. Ezek nagy része természetesen a 996-ról szól. Szerencsére még mindig (sőt egyre többen) vannak, akik szuper tartalmat gyártanak, mindig van új felfedeznivaló.  Ezek alatt szoktam jellemzően a kommenteket olvasgatva látni,…..
Már fél éve Porsche 996 tulajdonos vagyok és már a kezdetek óta meg akarom írni az autó történetét. De nem csak ennek a kifejezett példánynak a történetét, úgy általában a Porsche 911 996-os generációjának viszontagságait. Mert ez egy viszontagságokkal teli generáció. Mindenki utálja, a…..
Ma (hétfő) este (19:00) a Hootersben vesszük fel a következő két tévéadás konfjait. Mit jelent ez? Levetítjük a következő filmeket: Ford Focus ST, Toyota Prius Plus, Komondor magyar világvége-wagen, és egy klasszikus szivar-versenyautó. Kikérdezzük a véleményeket,…..
Mennyire lehet a jövőben jellemző tendencia a gerillamarketing típusú és-vagy elsőre meghökkentő/megrökönyödést/felháborodást kiváltó reklámfilmek térnyerése a "hagyományos" filmekkel szemben? Ezeken felül milyen más módszerekkel foghatja meg a figyelmet egy ilyen…..