Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myrath

0 bejegyzést írt és 1137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ma a legfontosabb nemzeti érdekünk  az, hogy azt a szörnyű válságot, amelyet a koronavírus idézett elő, Magyarország a lehető legkisebb veszteséggel vészelje át.  Magyarok ezreinek élete, magyarok százezreinek munkája, egzisztenciája a tét.      Fél évig is eltarthat, amíg vége lesz ennek a…..
Myrath 2020.09.26 11:05:23
@Bourbaki: Szerintem minimum két év, míg leoltják a világot ha lesz stabil vakcina. Kérdés, hogy mennyi vakcinát tudnak gyártani záros határidőn belül. Mi van, ha évente ismételni kell az oltást? Mi van, ha az első vakcinától többen halnak meg mint a fertőzéstől? Akkor újratervezés? Sok a kérdőjel sajnos.
     Az ember élete -- megismerni Istent és szeretni Őt.   1. Az önmagában végtelenül tökéletes és boldog Isten tisztán jóságából elhatározott terve szerint, szabad akaratból ellátott minket Audi 8-asokkal, elnézte nekünk a ministráns fiúcskákért és különösen azok bizonyos részeiért érzett…..
Myrath 2020.03.02 12:48:30
   Magyarország a nemzetközi rangsorok szerint ma még jelentősen elmarad az innovációs teljesítményben a vezető európai országoktól. Az akadémiai kutatóintézetek elmúlt években beadott szabadalmainak száma elenyésző, miközben évente 17 milliárd forintos támogatást kapnak az államtól. A bővülő…..
Myrath 2019.02.19 14:45:48
@Flageolet: Palkovics szétverte a "közoktatást" (utálom ezt a szót) az ovitól az általános iskolákon keresztül a gimnáziumokig, kicsit belekrampácsolt az egyetemekbe (szerintem azzal még nem végzett), és most szétveri az MTA-t úgy, hogy fingja sincs mit csinál. Nem tudta mit csinál (ez a szuperintelligens seggnyaló, ahogy a cikkekben hivatkoznak rá) a közoktatásban sem, de megcsinálta és lelépett. Ez lesz itt is. Szétveri és viszlát!
Myrath 2019.02.19 15:33:46
@Attilajukkaja: Ilyen értelemben valóban tudja, egyetértek. De MTA tagként úgy nekiáll szétverni mindent, hogy se egy hatástanulmány vagy számítás-elemzés-ötletpakk vagy bármi nem készült, az elég gáz. Ez volt a gimiknél is, és ez lesz az egyetemeknél is. Az is gáz, hogy focis hasonlatokkal kell érvelni, hogy a legfőbb döntéshozó, a viktorka is felfogja mit is rendelt meg.
    A FIDESZ legutóbbi kongresszusán elfogadott programnyilatkozatából egyértelműen kiviláglik: a fejlett kereszténydemokrata, nemzeti érzelmű társadalom építésének időszakában megnő a tudati tényezők szerepe. Társadalmunk keresztény fejlődésének ugyanis elválaszthatatlan része a társadalmi tudat…..
    A témát a Miniszterelnökséget vezető miniszter annak kapcsán hozta fel, hogy szerinte a holland liberális kormánypártnak nem sikerült távolságot tartani a szélsőjobboldaltól, ők éppen ennek segítségével nyertek választást. (azonnali.hu)  A holland szélsőjobboldal vezetője Geert Wilders. …..
Myrath 2018.08.22 16:38:44
  Olvasom az egykor Soros-ösztöndíjból kitanított Schmitt Mária Figyelőjében a listát: ők, vagyis mi vagyunk azok, akik ma hivatalosan is a RENDSZER (Fidesz-magyarul: Magyarország) ellenségeiként vagyunk listázva. Rajta vagyok én is, és nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek ezen az egészen... Egy…..
Myrath 2018.04.20 09:37:55
@Bisi: Inkább egy következetes idealista. Amire sokaknak a megalkuvás a válasz kicsinyes önös érdekből, arra neki a következetesség. Ez nem baj, sőt, több ilyen ember kéne. Szvsz.
           Kadosa Elemér altábornagy, a magyar honvédség vezérkari főnökének nyilatkozata.          Nemzettestvéreim, a határon innen és túl.  Mindenekelőtt szeretném kijelenti, hogy Népünk Atyját, országunk kormányzóját, a Legfőbb Hadurat, Orbán Viktor excellenciás nemzettestvért és családját a…..
Myrath 2017.11.15 16:38:31
Eminenciás Bíboros Úr! Krisztus Urunk mondja: "Az első ez: Halljad, Izrael! Az Úr a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ezeknél nagyobb parancs…..
Myrath 2017.10.18 12:52:54
@HaFr: A katolikusok szabadsága!
Myrath 2017.10.18 13:16:28
@Myrath: Ha a vallást és az egyházat összekötöd bármilyen politikai és/vagy társadalmi, gazdasági (világi) sztorival, akkor mindennek van köze mindenhez. Képmutató banda. Pénzért.
          Lovász László után most Lukáts Andor és Jordán Tamás a soros (jézusmária) az újnáci 888.hu-n. A magyar balettből éppen kihulló Apáti Bencét uszította GFG a két színészre, amiről eszembe jutott pár dolog, amit nem kívánok megosztani önökkel.         Apáti volt az a keményvonalas…..
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Egy dunaújvárosi, salakfeldolgozással foglalkozó cég, a Halna-Duna Kft. 2012-ben pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatására, "Állandó mágnesek között ébredő erők munkavégzését felhasználó…..
Myrath 2017.06.29 15:37:19
@legitim puccsista: Van olyan hogy buzijog, meg melegházasság?
       Akarunk-e egy ilyen országban élni?- teszi fel a kérdést Lánczi Tamás rezsimszolga. Apja egykori marxista szerkesztő, aki egyetlen sor értékelhető tudományos munkásság nélkül lett egyetemi tanár, intézetvezető, majd rektor, és az Orbán-rendszer főideológusa. Lánczi Tamás főnöke egy rosszarcú…..
Myrath 2017.05.22 13:00:15
         De, szabad. ..
Myrath 2017.05.19 13:59:30
        "...kutya nehéz, felség, úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot....  "     (Esterházy Péter,  Harmonia cælestis)             Egy normális diktatúrában a polgártól azt várják el, hogy kussoljon. Nem kell aktív módon kussolni, nem kell kiragyogni a kussoló tömegből, nem kell…..
Myrath 2017.05.18 12:15:54
Az első videón még csak kurvára röhögtem amikor megnéztem. Mert a cibálunk-citálunk-cidázunk fogalomzavar még hagyján, de mikor a zellenség nevére papírból sem emlékszünk kristálytisztán - Botka Gábor - akkor már rezeg a léc, ám még lehet véletlen. Aztán szembejön ez: és bár a székről leesel…..
Myrath 2017.05.12 11:44:00
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igazad van! Nem akartam megsérteni az ovisokat! Bocsi! :)
Myrath 2017.05.12 12:27:40
@látjátok feleim szümtükkel: Nem arról volt szó a rezsicsökkentés kampányban, h az energiaszektor legyen non-profit? Mert az a jó a népnek. Honnan van az az 500 milla? Csak nem nyereség?
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
Myrath 2017.04.19 17:12:37
@Oxica: Ez hűtlen kezelés. A bank annyi államkötvényt vesz amennyit csak akar. Erre hitelt adni bárkinek az hűtlen kezelés.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Ficó Robi és Lézer Jani kánonban csapkodja az asztalt, hogyaszongya a kibaszott kurva multik szeméttel etetik a feltörekvő balkán sarki államokat, micsoda disznóság ez kéremszépen?! Most aztán ki lesz minden vizsgálva, össze lesz minden vetve, meg lesz kóstolva, de nem ám úgy…..
"Csináljunk rendet! Tegyük világossá a zemberek számára, hogy ki kicsoda! - dübörögte rizsaszilárd a minap, ezredszer magyarázva a civil kitakarítós kormányszándékot.  "mindenkinek joga van megtudni azt, hogy ki akarja befolyásolni az ország ügyeit. Aki a politikában részt vesz, vállalnia kell a…..
Myrath 2017.01.13 13:05:03
@Oxica: Igen, ha a baloldali és egyéb bizonytalanoknak kínál egy jobbközép lehetőséget a jobbik akkor azt fogja választani. (Ezt akarta a moma, de túl erőtlen) Ettől retteg a maszop is.
Myrath 2017.01.13 13:31:25
@Oxica: Azért retteghet a maszop mert elsorvad végleg, és el kell menniük melózni. Megbukni nem lehet de elsorvadni, eltűnni, feleslegessé válni igen. Marad a g..ci, de vona jó irányba mozdult hosszú távon.
Aki aszondja, h nem a fizess lesz 2018-ban az álomvilágban él. pont majdnem másfél évig.
Myrath 2017.01.13 14:15:45
@Oxica: Hát lehet, h igazad van. Sajnos!
Varánusz Botka, te macsó! 2017.01.06 11:31:50
Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén. Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának…..
Megjöttünk. Ti sem gondoltátok volna, hogy ez is eljön egyszer, meg én se. De itt vagyunk, eljött a rendszerváltás vége. Hogy honnan tudom? Például onnan, hogy 27 éve hallgatom, miféle két feltételnek kell teljesülnie ehhez: 1: Lengyel László leveszi a szürke kardigánt. - Mostanában mellényben…..
Varánusz Boldog bejglikómát! 2016.12.24 09:45:29
  Feleim! Sűrűbb lett a decemberem a vártnál, szorri, de mindennek vége lesz egyszer, ennek is. Addig a töltött káposzta, a mákos bejgli és a karácsonyi békeboldogság legyen veletek! Január is coming!..
Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi…..
Myrath 2016.12.10 10:07:14
@Oxica: Felkészül: kósalaller
Myrath 2016.12.10 10:07:54
Myrath 2016.12.10 10:14:12
@kekex: Ez nagyon zsír. Ezek hülyébbek mint gondoltam. Abban viszont profik!
Van baj az úszószövetség körül megint. Hosszú Katinka újra beleállt két lábbal Gyárfásba, és ezúttal úgy tűnik, nem maradt egyedül, mint legutóbb. Gyurta Dani előbb kiállt mellette, majd úgy pattintotta a helyére a szavait "megmagyarázni" akaró Hargitayt, mintha az egy köröm alatt ragadt beszáradt…..
Myrath 2016.11.18 16:25:42
@Gábris szomszéd:

Azé egy széket mögé toltak biztos, ami biztos. :)