Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stupidpplmustdie

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szszab kétségbeesésében fordult a T. fogyasztókhoz költői kérdésével, miután körülbelül 7000 forintért fennakadt a callcenteres robotokon. Kíváncsi lennék egy gyorsfelmérésre: létezik olyan élő ember, akinek sikerült már beszélnie a magyar Ryanair ügyfélszolgálattal?…..
stupidpplmustdie 2012.05.15 15:22:02
stupidpplmustdie 2012.05.16 17:33:27
@ciluvagyok: 5? :) vicces
Péter még a komolyabb komplikációk előtt felismerte, hogy a RyanAir nem lesz a kedvenc légitársasága. A Valentin-napon osztogatott ingyenjegyek ugyanis érvénytelenek, minthogy a cégnek nem sikerült visszaigazolnia:A Ryanair természetesen ma estig nem küldött visszaigazolást (tehát…..
stupidpplmustdie 2012.02.22 10:34:00
Kedves cikk író, és más csipogók.

A Ryanair ép, felnőtt embereknek való légitársaság, (legalábbis foglalásszempontjából). Tehát. Ha már jegyet foglalsz, ne kövesd el azt a balga bárány hibát, hogy foglalsz,.... hé miért nem engedi? Ja, hogy nem pipáltam ki azt hogy elfogadom az üzletszabályzatot? Akkor kipipálom... Mi lenne ha el is olvasnád? És egyből nem ér meglepetés, hogy automatikusan minden jegyhez hozzáadódik az admin féé (6EU/kopf/route) és nem kell majd habzó szájjal ordítani a telefonban, meg a reptéren, hogy egy szaros papír miatt fizessek ki 60 eurót?! Igen fizessél ki, ha annyira balfasz voltál, hogy ennyit nem lehet rád bízni, hogy egy szaros papírt kinyomtass. Ami pedig az ingyen jegyet illeti. INGYEN hozzádvágtak repülőjegyet!!! EMBER HÁT ÖRÜLJMÁR ne a szád járjon. Kedvencem az, aki telefonál, hogy hallottam hogy lesz jegy, ezért már lefoglaltam a szállást, de nem kaptam jegyet. ??????
El nem tudjátok képzelni mennyi ilyen emberrel találkozunk egy nap. Nem kaptál emailt? Légy up to date! Ha annyira kell az a jegy, tegyél érte! Okés hogy a 21. században élünk, de gondolhatod hogy 1000 ember jegyét egy 8 órás műszakban nem lehet feldolgozni. Ezért érthető egy kis csúszás, de a Ryanair az a szemét annyira jófej volt, hogy kitolta nem március 7 ig, március 21 ig a foglalható időpontokat! Tehát tedd szépen a tipikust magyar mentalitást vissza a kis zsebedbe, és gondolkozz mielőtt cselekszel.
stupidpplmustdie 2012.02.22 11:47:31
@kekecke: Sajnos már prepaid MC nál is van Admin fee.. egyedül csak Ryanair cash passporttal kerülhető el :(