Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
So far so good. ..
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2013.02.10 13:24:42
@Bell & Sebastian: @Boltzmann: @Holger Hartland: Ilyenkor örül igazán a szakszolgálat, az ellenség elvégzi a munkát helyettünk. Technikai támogatás, nemzetközi brigád nem kell?
A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 6. Mai vendégposztjában a Bölcs Boldi Bácsi a tőle megszokott provokatív módon a ruhatár-büfé szakokat veszi védelmébe, majd az írás végén meglepő felfedezéssel hálálja meg az olvasó kitartását.*Kedves Autodidakta Felsőoktatási Szakértő…..
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2013.02.09 14:27:14
@Holger Hartland: Az emlegetett szak egyben magas presztizsű is, jól fizető képzettséget ad, sőt egyáltalán nem könnyű elvégezni. Ha egy sokat látott oktató azt mondja mérnökhallgatókra (en general), hogy nem képesek modellben gondolkodni, akkor nagy baj van. Ha TTK-s oktatók arról panaszkodnak, hogy nulladik évfolyamot kellene indítani, bepótlandó azt, amit a diákok nem tanultak meg a középiskolában, akkor még nagyobb a baj. Olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a még a puskázó hallgatónak áll feljebb, ha lebukik.

No, egy időre ismét elegem van a blogszférából, visszamegyek a Lubjankába. Mivel Boldi bá' kéretlenül osztogatja a jó tanácsait, én is adnék egyet, a plüssgörényeknél folyó anyázáshoz kapcsolódva: jobboldalt axióma, hogy a Pojácát (2004 és '06) miatt nem lehet alulmúlni. Mivel a Libaszerelő ezt önként és dalolva végigasszisztálta, ez rá is érvényes.
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2013.02.09 19:02:39
@Holger Hartland: Én a 2000 körüli évekről beszéltem, akkor még más volt a helyzet (TTK-n is, BME-n is).

1. Műszaki vénájú gyerek nem nagyon megy öltönyösgecinek.

2. Az ezredforduló körül a jelentkezők száma általában nőtt, csak a gimnáziumot végzetteké csökkent. Egyébként ez az az időszak, amikor Fodor rombolását megfejelte az, hogy az 1. Fospumpa kormány kibelezte a (közép)iskolai természettudományos oktatást.

Azóta hallottam még cifrább történeteket is.

Nem arről beszéltem, hogy jobber-e Ön. A Pojáca a határon túli magyarok ellen folytatott gyűlöletkampányt, majd megverette (ill. vigyorogva végignézte, hogy megverik) a tüntetőket, és kb. mindenkit, aki szerencsétlenségére a rendőrbűnözők kezébe került (pl. étteremben békésen falatozó és kiszolgáló emberek) *. A Fospumpa ilyet nem tett, ezért a jobberek jogosan lesznek idegesek, ha a Pojácához mérik.

*: normális országban ilyenkor lecsuknak pár rendőrt, repül a teljes rendőri vezetés, lemond a belügyminiszter, sőt talán még a miniszterelnök is.
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2013.02.08 20:34:20
@Holger Hartland: BME egyik népszerű szakjáról van szó, a tömegtermelésre való átállás után jópár évvel, de még a bolognai balfaszkodás előtt. Vagy hirtelen felére csökkent az egy évben gimnáziumot végző populáció mérete, vagy beérett a 90 utáni közoktatási elkúrás termése.
Mandiner blog Megyek tüntetni! 2012.03.31 14:14:00
  2006-ban elvártam a liberális barátaimtól, hogy jöjjenek ki velem a Kossuth térre az őszödi beszéd után. Elvártam, de nem jöttek. Néhányan elítélték ugyan Gyurcsányt, de nem jöttek. Most magamtól és a 2006-ban velem együtt tiltakozó emberektől várom el, hogy…..
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.04.01 23:09:21
@Sören Vlagyimirovics Delgado főhadnagy: Főhadnagy elvtárs, gondjaira bízom ezt a @Hiteles007: nevű imperialista kémet. Ne finomkodjanak vele, alaposan dolgozzák meg! Így megváltásnak fogja érezni, amikor meglátogatom.
  Kommentár nélkül. Vitázzunk róla. Szabadon...
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.03.24 17:34:02
@jose maria padilla: Egy 7.62 skuló is bőven megteszi.
  Március 1-jétől két változás is történt a  kis és közepes vállalkozások életében. Nem nagy, de bosszantó és érthetetlen változások. Az egyik a kötelező kamarai regisztráció, a másik a cégalapítás bonyolódása és drágulása.  A kisadók ellen (is) harcot…..
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.03.02 10:53:32
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Parancsára miniszter elvtárs!

@cutcopy: A Lefortovo pincéjében már nem fogsz okoskodni elvtárs.
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.03.02 23:27:54
@cutcopy: A miniszter elvtárs az irányításért felel, én a végrehajtásért.
  A kommunizmus áldozatainak emléknapja és a Terror Háza fennállásának tizedik évfordulója alkalmából.Sztriptíz Ami először hullt le rólam:a levéltár kutatóterme.Hunyt szemem recehártyája:színes ablakára emlékszel-e? Majd az iskolát vetettem lefájva, és…..
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.02.25 20:24:42
@jose maria padilla: A legviccesebb az egészben, hogy amikor múltkorában a kelleténél erőteljesebben noszogattam egy szpemmert, akkor azonnal kimoderáltak. Ez a hazaáruló pedig már hónapok óta okádja a mocskot.
Vaszilij Mihajlovics Blohin (törölt) 2012.02.25 21:30:20
@elGabor: Igen, a miniszter elvtárs beosztottja vagyok.