Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StonePony

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, személynevek elé főszabályként csak Tuskó Hopkins ír határozott névelőt, de amikor valaki valamiben emberesen leteszi a névjegyét, már kijár neki a névelő. Van egy "öregember", akit egy közép-európai ország turisztikai hivatala az ország reklámarcának…..
StonePony 2012.08.20 10:34:58
@StonePony:
Az h utána elküldi a bélbe, az már más tészta, nyilván nem kellett volna.
StonePony 2012.08.20 10:33:59
@Bunker Szigfrid:
Ha megnézitek a videót, egyértelmű az eset. Kazárnak meg kellett állnia, Delecournak pedig volt döntési lehetősége, óvja Kazárékat vagy sem. Itt nem Kazár volt a hülye, az fix.
Szombat este nem úgy fejeződött be Bruce Springsteen lonodni koncertje, ahogy azt szerette volna. A zenész már több mint három órája a Hyde Park színpadán volt, mikor az este sztárvendége, Paul McCartney csatlakozott hozzá, hogy közösen elénekeljék az I Saw Her Standing There és…..
Bruce Springsteen – Wrecking Ball (Sony Music) Bruce Springsteen új lemezeiről nagyon nehéz írni. Vagyis nem nehéz, de annyit mindenképp, amennyi kiad egy rendes hosszúságú kritikát. Merthogy amikor Bruce Springsteen lemeze megjelenik, felteszem, és nagyjából ötven perc alatt…..
StonePony 2012.03.06 19:21:54
A lemez úgy jó, ahogy van. Az utolsó pár albumhoz, és különösen a Working on a dream-hez képest sokkal eredetibb a már említett betéteken kívül és az ír zenei gyökereken túl mondjuk Tom Morello gitárjátéka miatt is (itt egy közös feldolgozása az eredetileg akusztikus Ghost of Tom Joad-nak: www.youtube.com/watch?v=OLFLrTnue9s ). Tudtok még valakit, aki ezzel a hanggal, ennyi rock&roll töltettel, ilyen szöveggel képes ír alapokra úgy építkezni, mint BS az American Land-ban? (bonus track a lemez végén, de itt megnézheted: www.youtube.com/watch?v=anSQtsuX6HE )
Szóval le a kalappal, alig várom azokat a brutális 3 órás bulikat, mert ahogyan azt már itthon is tudjuk páran, Springsteen-nél a lemez csak alapja annak, amire a színpadon készül :)