Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TFec

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
Ahogy azt már korábban ígértük, most egy kicsit közelebbről is megtekinthetjük a március 8-án boltokba kerülő, az olasz Marni divatház és a H&M együttműködéséből született kollekciót. Mondhatni, hogy elkényeztet minket a svéd bolthálózat, hiszen nemrég még a…..
Haldokló pelikánok; fekete, olajjal áztatott tengerpartok; munkanélkülivé vált halászok – csak pár emlékezetes és egyben megdöbbentő címlapfotó és főcím arról, hogy a British Petrol olajkonszernnek sikerült összehoznia a legnagyobb környezeti katasztrófát Csernobil óta…..
Olvasónk számára teljességgel érthetetlen, ami vele történik."2007 augusztusában vásároltunk párommal Monoron egy házat, melyet az ERSTE banktól kapott Fundamenta lakáskasszával kombinált hitelből finanszíroztunk. Ennek részleteit fizettük is, csak időközben a helyzet…..
TFec 2010.05.31 13:14:05
@Lewyke: Igen, közben megtaláltam, köszi. :)
TFec 2010.06.01 09:50:54
@nemvagyoknyúl: Ezt az apuhoz futunk megjegyzést magamra vattem. Én nem apucihoz futok, hanem nem értem hogy miért, és ezért nem tudom elfogadni, hogy a 0,8% CHF kamatból, mire hozzám eljut, hogy lesz 7,4%. Az, hogy most a CHF nem 160 Ft, hanem 190, őszintén szólva pont nem érdekel. De az, hogy 340 CHF-ről miért ment 480-ra a törlesztőrészlet, és miért annyi még mindig, na az baromira érdekel.
TFec 2010.06.01 10:29:48
@srit: Na ja, az meg a másik, hogy mérnökként én nem mondhatok semmiről se véleményt, a nélkül, hogy ne csatolnék be háttérszámításokat. Én kértem a bankot, hogy tényszerűen bizonyítsa, hogy az ő forrásköltségei hogyan változtak. Nem tette meg. Akkor ez hogy is van?
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
gépcseléd Meguntam a kefélést 2009.11.25 11:35:00
A fogmosás a világ egyik legunalmasabb dolga, de muszáj minden nap legalább kétszer elintézni. Viszont ebben a kefélésben nincs semmi élvezet. Szerencsére egy Philippe-Guy Woog nevű svájci úriember már 55 évvel ezelőtt feltalálta az elektromos fogkefét, ami alkalmasnak tűnt…..
Az Erste Bank egyik csalódott ügyfele arról számolt be, hogy alig egy év leforgása alatt a kétszeresére emelkedett a havi törlesztőrészlete. Mit tehet a terhek csökkentése érdekében az olyan ügyfél, aki a maximális futamidőre vette fel a hitelét, az ingatlanfedezete pedig az…..
TFec 2009.09.11 17:23:48
@pet77: Hát ez azért így nem igaz. Az állampapír-vásárlást nem nevezném tőzsdézésnek.
TFec 2009.09.11 17:29:32
@pet77: mondom, amennyire lehet, nem hagyom. De azért furcsa, hogy nincs tömeges fellépés az ügyfelek részéről. Annak idején az Erste minden devizás lakáshitelszerződésbe ezt írta, hogy a kamat EUR/CHF LIBOR függő.
TFec 2009.09.11 23:52:04
@futureboy:

Ha a CDS csökken, a LIBOR csökken, akkor hogy a túróban emelkedik az én kamatom? Akkor csak a harmadik komponens nőhet, arra viszont nem jogosítottam fel a szerződésben.
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
TFec 2009.06.09 07:09:34
Ahogy többen is jeleztétek, az adott történet már szerepelt korábban (és eltűnt, amit nem értek), ezért most helyette egy másik levél következik. Mea Culpa... Jó napot! Ismerősöm (aki X cégnél dolgozik menedzserként már jónéhány éve stabilan) került abba a helyzetbe,…..
A bedőlő hitelek jelentős része az egyedül maradt házastársnak okozhat tragédiát. A Zugügyvéd is egyre több ilyen esettel találkozik, volt is már hasonló témájú bejegyzés.  Nem valószínű, hogy a jog ezeket megfelelően tudja majd kezelni, ismerve a közös tulajdon…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
TFec 2008.08.14 14:13:54
 Ma találkozik Orbán Viktor, a Fidesz és Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke. Egykor szobatársak voltak a Bibó István Szakkollégiumban, majd mindketten részt vettek a Fiatal Demokraták Szövetségének megalapításában. 1993-ban mindketten versengtek a Fidesz vezetői posztjáért, Orbán…..
TFec 2008.06.21 19:41:05
TFec 2008.06.21 19:46:46
Új MÁV blog A kiválasztottak 2008.04.26 12:46:42
Gondolom valami kiváltságosak lehettek a csoportos utazók, ha a normál utasokat lekakkantotta a MÁV. Kicsit bicskanyitogato a dolog.... Tisztelt Ügyfélszolgálat!   A mai napon (2008.04.26.,szombat, pénteki munkarend szerinti nap) a Budapest - Szob között közlekedő, a Nyugati…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
Meg kell mondjam, bögyömben van az egész magyarországi onlájn apróhirdetős szakma, annyi szart szerintem egy terület sem produkált, mint ez. Írtam is már néhány postot, következzék most egy újabb. Az Expressz esetében nem a funkcionális, vagy látványi gondok vannak…..
A folytonosan növekedő késés esete, amikor még tervezni sem lehet, mert ugye a remény hal meg utoljára. A legszebb, hogy a visszafizetés sem megy egyszerűen... Kedves MÁV blog!   Hadd kezdjem azzal, hogy rendkívüli örömömre szolgál, hogy létezik egy ilyen blog. Nem hiszem,…..
Ha már így felkapták autós fórumok egy régebbi posztomat, melyben egy mentő átlagos, budapesti útját mutattam be, íme még néhány videó arról, hogy a világ más tájain hogyan viszonyulnak az autósok a mentőkhöz. És még egy magyar videó: Jöjjenek a világ mentősei,…..