Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G. Chidori

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be. Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz,…..
G. Chidori 2011.01.30 01:21:35
Angol cím: Not All Dogs Go to Heaven Magyar cím: - Leírás: Meg hívő keresztény lesz, és minden erővel azon van, hogy megtérítse az ateista Briant. Stewie ideges lesz, amikor a Star Trek: Az új generáció közönségtalálkozóján nem hagyják, hogy feltegye kérdéseit, ezért aztán…..
G. Chidori 2010.11.24 13:21:04
A művészetek kedvelői minden bizonnyal díjazni fogják a természetfelettien sok szabad idővel rendelkező ember munkásságát, bámulatos!   Azért az már tényleg beteg, hogy egy kajával árnyalj:D..
November 26-án izzani fognak a gépek a GYÁKI ELTE B épületében, hiszen megrendezésre kerül a lan párti. Egyelőre CS 1.5 biztos, de további játékok is szóba jöhetnek majd. Nem csak a legelfajzottabb gamereket várjuk, hanem mindenkit, aki szeretne egy jót szórakázni a…..
A kézifegyverekkel felszerelkezett rablók nemcsak pénzt és játékkonzolokat zsákmányoltak a hétvégén a harfordi Bel Air bevásárlóközpontban: négy karton, vagyis száznál is több példányt vittek el a holnap megjelenő új, Black Ops alcímen futó Call of Dutyból. A két gonosz,…..
G. Chidori 2010.11.09 08:03:36
Tudom, hogy nemrégóta vagyunk online, de, azért felmérném a terepet perpill, hogy állunk. Szeretném, ha mindenki, aki olvassa a blogot, valahol jelezné, hogy ezt megteszi, ezzel felmérhetnénk, hogy hányan nézitek, és, hogy érdekelnek e a dolgok, esetleg tetszik, nemtetszik (like &…..
Újabb bizonyítást láthatunk, ami azt a (számunkra) tényt támasztja alá, hogy a vizipipa nem is olyan káros, mint azt a riválisai és ellenlábasai mutatják. Többek közt ilyesfajta videókra is számíthattok majd a jövőben, hogy azért kicsit nagyobb teret nyerjen a blog. A videóért…..
Sziasztok! Mint ígértem elkészítettem a XII. kerületi GYÁKI ELTE Közép és Általános Iskola DÖK-jének blogját, melyben majd igyekszünk iktatni a fontosabb időpontokat, programok szervezésének folyamatait, sőt a kommunikáció is kicsit talán jobb lesz így, hátha jobban…..
G. Chidori 2010.10.30 00:12:34
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..