Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lónyai

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Z(s)endülés Csak előre 2012.05.01 08:10:00
Van, aki becsülettel csinálta végig ezt a kampányt, van, aki tisztességtelenül. Volt, aki következesen politizált, voltak, akik elárultak bennünket és visszaéltek a szavazók bizalmával. Mögöttünk van négy év, tudjuk ki mit tett le az asztalra. Előttünk áll egy új időszak,…..
Egy dolgot hiányolok a szerbiai politikai elit kampánytevékenységéből. Nap mint nap bombáznak bennünket ígéreteikkel, „jobb életért” kiáltanak megfeledkezve arról, hogy az elmúlt négy év történéseiért ki a felelős. Új arcok, jobb élet – hangzatos…..
Z(s)endülés Új életek 2012.04.12 23:59:00
Maradandó élmény számomra a támogatói aláírások gyűjtése. Félreértés ne essék, nem a papírmunka iránt lelkesedem. A találkozások élménye meghatározó, a párbeszéd a bennünket támogató emberekkel. Szeretem hallgatni az időseket, mert lakonikus mondataikból olyan bölcs…..
Soha nem vártam még így a tavaszt, mint a mostanit. Az ember normális esetben elfogadja az évszakok körforgását és alkalmazkodik az adott körülményekhez, de ez az idei tél mintha túl hosszúra sikeredett volna - nyomasztó volt és szeszélyes. És mintha az emberek is egyre…..
Z(s)endülés Drog – stop 2012.03.29 01:53:00
Tanulságos és impulzusokkal teli élményben volt részem a VMSZ sziváci helyi szervezete által szervezett drogellenes tribünön. Drogfogyasztás, függőségi betegségek. Fiatalokat érintő aktuális probléma, amiről igen keveset beszélünk. Szeretjük a szőnyeg alá söpörni a dolgokat…..
Rég nem látott ünnepi hullám söpört végig egész Vajdaságon nemzeti ünnepünk, március 15 –e alkalmából. Ünneplőbe öltözött a vajdasági magyar Lélek. Érezni lehetett a kollektív összetartozást, a 48-as forradalom mítoszának egyesítő erejét. A megemlékezésekben, a…..
Mintha egy olcsó, vásári komédia szereplői lennénk az utóbbi időben. Egyre több az önjelölt nemzetpolitikai szakértő, aki nagyon tudja, hogy mi jó nekünk, határon túli magyaroknak. Mindenki elemez, véleményez és állást foglal. Közben bonyolódik a több szálon futó…..
Z(s)endülés Álmodozások kora 2012.03.06 15:34:00
Egyike vagyok a vajdasági magyar fiataloknak. Egy vagyok közülük, és sok mindenben egyek vagyunk. Ugyanazt tanultuk az iskolában, ugyanazok voltak a félelmeink a NATO bombázások ideje alatt, vannak közös ünnepeink, szinte mindannyiunknak van internet hozzáférése, vannak közös…..
Z(s)endülés Furcsaságaink 2012.02.28 14:14:00
Furcsa egy nép a miénk. De még különösebb az a vajdasági magyar politikus, aki tényleges cselekvés hiányában csak üres szólamokat durrogtat, támad, kritizál és közben hosszú idő óta semmit nem tesz le az asztalra. Furcsa egy világot élünk. A papír sok mindent elbír és lehet…..
Z(s)endülés cím nélkül 2012.02.21 17:22:00
Sokszor gondolkodom azon, hogy mi, fiatalok mikor válunk igazán felnőtté. Mikor jön el az a pillanat, amikor a „felnőtt” társadalom figyelni kezd ránk, észreveszi a létezésünket és ad a véleményünkre?! Papíron, a normák szerint a bűvös 18-as betöltése a fordulópont.…..