Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lennon

11 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon vegyes érzelmeim vannak a hazai, gasztronómia területén dolgozó marketing szakemberekkel kapcsolatban. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy kezetráznék velük, a lenyűgöző munkájuk elismerése gyanánt, vagy csak egyszerűen lehánynám őket az undor miatt, ami akkor kap el, ha azt látom, hogy egy…..
A negyedik évad is lecsengett a The CW poszatpokaliptikus tiniszappanból komoly drámává érő, majd kissé leülő, de a legutóbbi évad második felében megint lábra kapó és a fináléra 10/10-es minőséget hozó sorozatából, a The 100-ból. Annak idején elég szkeptikus voltam a sorozattal kapcsolatban, mert a…..
Van itt fent ez a facebook live videó, amin Sarka Kata aszongya, hogy a Ripostban ami a házasságáról/válásáról/férjéről/dekoltázsáról/fasztudjamiről lejön az full kamu. Ezzel egyébként, mármint azzal, hogy a Ripost egy kamugyár, messzemenőkig egyet is értünk, a furcsaság itt az, ahogy azt a 24.hu is…..
Lennon 2017.06.01 16:36:12
@sixx: hát nyilván csak kamu lehet, aki nem ért egyet veled :D
Lennon 2017.06.01 21:09:09
@CsakBob: hamis vagyok bazge. Visszaviszem magam a Józsefvárosira. :D Na a viccet félretéve, ki az én gazdám, akinek hűséget esküdtem? Mert lehet, hogy akkor ezek szerint elcsatangoltam, mint a Kata sarka. Márpedig a jó kutya nem szarik oda, ahonnan enni kap.
Lennon 2017.06.01 22:15:27
@CsakBob: Vau!
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
Lennon 2017.05.29 23:53:29
@Mr.paksimogyoró: persze, hogy igényt elégít ki a Mónika, a csatorna igényét. Azon kívül senki másét. Azért nézik az emberek mert nincs más. Igen, a többin csak propaganda megy. Annál szomorúbb, hogy az egyetlen alternatíván meg szemét.
Lennon 2017.05.29 23:57:14
@Biriksz_Krokiksz!: pontosítok: amíg be nem tiltjuk, addig lesznek ezek műsoron. Az rendben van, hogy nem feladata a tanítás, de legalább ne rombolna! Ez olyan, mintha azt tanácsolnád a barátodnak ha a húgát molesztálja az apja, hogy "hát ne nézz oda!" Meg is van oldva a probléma, ugye?
Lennon 2017.05.31 07:42:13
@Milesz: Én pl. nem tegnapelőtt regisztráltam.
Puszta kézzel Retrospektív. 2013.12.31 16:09:25
Ahogy visszatekintek a 2013-as évemre csupán azt látom, hogy marha könnyű volt begépelni az évszámot. Jó év volt. Mindennel meg vagyok elégedve és boldog emberré váltam. Ennek egy útja volt, s ezt most már látom. El kell fogadni azt, amin nem tudsz változtatni. És itt most nem…..
Az élet, mint olyan tekinthető egy afféle állandó áramú (vízhozamú) folyónak. Ha a folyó áramát a konstanstól eltérőnek találjuk, akkor a mi perspektívánk változott meg. Ha gyorsnak tűnik, "gyorsan megy az idő", az csupán azt jelenti, hogy mi lassultunk le. A felfogásunk, a…..
Ez egy igen érdekes hozzáállást fog tanúsítani sok ember számára, ők nagyon meglepődhetnek azon, hogy valaki ilyesmit mond, illetve egyáltalán azon, hogy kimondja valaki, pedig lélekben már érezzük, hogy valahogy "pult alól" ezt sulykolják kicsi megtévedt lelkünkbe a média…..
Puszta kézzel Bármit elérhetsz. 2013.12.18 10:40:33
Ezt a képet saját magam készítettem. A világ legjobb helyeinek tucatjait bejártuk már barátokkal, az egészen elhagyatottaktól kezdve, a zsúfolásig tömöttekig, hogy miért, hogy miből? Egyszerűen csak mély elhatározással éltünk és minden, hansúlyozom MINDEN lehetőséget…..
A cím magáért beszél, de azért megpróbálom kifejteni. Lehet, hogy a szerencse fia vagyok, vagy jó csillag alatt születtem, de nemrég önmagamtól döbbentem egy fennséges tapasztalásra: ha valamit elhitetsz magaddal, a világ és a környezeted hozzád fűződő viszonya elég…..
A legtöbb öngyilkos azért követi el tettét, mert valójában valaki mást akarna megölni, nem önmagát - a férjét, aki megcsalta, a szeretőjét, aki elhagyta, a barátját, aki elárulta. Csak épp nincs benne elég bátorság, így aztán végül is ahelyett magát öli meg. Én nem ilyen…..
Rövidtávfutásnak tekinthető a második ZH időszak vége, most kell belehúzni nagyon. Hétvégén nem sokat tanultam, pedig éreztem és tudtam, hogy kellett volna. Nem voltam hajlandó engedni a bűntudatnak és a lelkiismeret-furdalásnak, mert az nem az én pályám. Helyette inkább…..
Puszta kézzel Élet másképp. 2013.12.16 04:42:00
Akár ez is lehetne a címe a blognak, akár édes kicsi Oraveczé. Tényleg aranyos a lány na, vannak ilyenek, akik elkápráztatják az embert. A történet csupán annyi, hogy olvasom amit ír, próbálom megérteni miből fakad, de nem megy. De tudom miért. Mert nem vagyok nő. Sem homokos…..
Puszta kézzel Puszta kézzel. 2013.12.15 22:28:00
Körülbelül így néz ki a kezed, ha tényleg mindent megtettél az ügy érdekében. Ettől még lehet, hogy mégsem sikerült. ..
Szoktam kérdezni azoktól, akik bugyuta, hülye kérdésekkel zavarják az agyhullámaimat, vagy idegesítő szokások rabjai. Csernustól vettem, ő szokta ezt használni előszeretettel. A nehezen elfogadható benne az, hogy tényleg mindent azért csinálunk, hogy valamit kompenzáljunk. Pl.…..
Puszta kézzel Bevezető. 2013.12.15 19:40:16
Változás történt. Nem csupán velem, a világ változik körülöttem és mint ezelőtt évezredekkel, azok a fajok tudnak talpon maradni, akik alkalmazkodnak. Aki ezt teszi okosabb, mint aki nem. Én azonban magam köré alkotom a környezetem. Alkotó munkát végzek magam körül, hogy…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Lennon 2011.05.10 12:45:24
@Nádasi Balázs: Baromság. Az én szüleim nem voltak vallásosak, én mégis hithű katolikus keresztény lettem, a saját meggyőződésem miatt. Számtalan olyat is ismerek, ahol ez fordítva történt meg és semmi gond nem lett belőle, sőt olyat is, ahol a szülők más-más vallásúak és abból sincsen gond.
Magyarországon vagyunk, a XXI. század elején, Budapesten. Nézzük meg, hogy az ifjúság hogyan tevékenykedik az udvarlás terén.Nos, első ránézésre teljesen normálisnak tűnik minden, amikor benézünk egy szórakozóhelyre, vagy véggmegyünk egy parkon. Lányok, fiúk beszélgetnek,…..
Daemona Hittérítők támadásban 2009.02.05 13:40:00
  ^ezt a k*rva fehér sávot nem tudom innen eltűntetni most, bocs...Immár két hete punnyadok itthon betegen, még az unokatesóm, Peti szülinapjára sem volt alkalmam ajándékot vásárolni, 19 éves a lelkem, és imádom. Azonban nagy unalmambnan egyik nap arra vetemedtem, hogy…..
Lennon 2009.03.11 20:16:25
@Zsolti1977: Miért kell ez a nagy hit? Miért kell ezt ennyire erőltetni? Ha valakit nem érdekel, ugyanúgy joga van békességben élni a magatok fajtájától, mint nektek tőlünk. Vagy tán szívesen vennéd, ha egy ateista odamenne hozzád az utcán és elkezdene letéríteni? Mindenkinek a SAJÁT dolga, hogy miben hisz. A Biblia meg csak egy összetákolt 2000 éves könyv, amibe emberek válogatták bele az összecsengő részeket. Ugyanmár! Az egyház kábít. A Zeitgeist alapmű.
  A történet helyszíne, Tahitótfalu de ha egész pontos akarok lenni akkor a Mámor eszpresszónál kell dobni egy balost majd egyenesen a nem tudom milyen utcán aztán megint balra, és megint balra a Kerekes utcába. Itt lakik Gyuribá. Már az első találkozásunk is emlékezetes volt,…..
Előzmények: itt és most 2009-ben az utcán két nagyvárosi újgazdag suhanc...az egyik sztoriban van...a szöveg fiktív, kitalált történet......na és érted, én meg tudod hol voltam nyarlin barátom? elmondom beszarsz behuggyozol bazzeg érted kurvára untam a burámat és érted felmentem…..