Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hspn (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
hspn (törölt) 2012.02.21 14:20:40
@Tigeri: sokkal :D de sajnos én továbbra sem tudom előhúzni a régi NST-n edződött párezres nickemet, uh marad ez a kis zöldfülű... :/
hspn (törölt) 2012.02.21 14:33:39
@Ironfist: csak neked még egyszer a mondanivalóm lényege akkor:
egy laspalmas, zero, hspn, tigeri/kifordított nagyanyó vagy ironfist soha nem fog legyőzni egy Orbán Viktort, Gyurcsány Ferencet vagy Kovács Pistit. mert megfoghatatlan, gyk semmi. így pedig marad a bölcseket mondás, virtuális ökölrázás, lehet osztani ívet a szar országról - és nem változik semmi.

Így bár a Fidesz nyilván sok lelepleződő bloggert gyűjt be nap mint nap fekete autóval közlekedő rohamosztagosaival (bár pl amerikai és sima Népszavás "újságírókat" meg érdekes módon nem... fura. pedig jó százalékban még zsidók is, ami ugye két légy lenne egyszerre a fasisztoid rendszer számára...), de szerintem én sajnálhatom azért, hogy egy tökösnek tartott blog tökösnek tartott szerzői személyesen már nem mennek el utánanézni valaminek, amiről írnak. mert mégsem annyira tökösek. ami érthető. de kár, hogy így van. ennyi.
hspn (törölt) 2012.02.22 09:32:40
@RobÚr: huhú, na most aztán megfogtad a lényeget. én se vagyok tökös, szal kuss, ugye? de mondd csak, ez itt az én blogom? én oknyomozok, tárok böszmeségeket a világ elé? engem hívtak Csepelre megnézni, mi a helyzet? én készítek "vádiratot" és formázom vele mások véleményét úgy, hogy élőben a dolgok nagy részét még nem is láttam, amiről szó van?

egyébként köszi, én nap mint nap megteszem a magamét, hogy változzanak a dolgok, még ha nem is írok blogot róla. és nem, nem az elhangzottak ellenére is nagyon jó, fontos és tiszteletre méltó munkát végző vastagbőr blogtól, de még kevésbé az ide írkáló nagyokosoktól várom a világ megváltását... jujuj