Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magnetize

4 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes élet, gyermektelenül 2017.07.04 13:46:34
Az önzés minden ember alapvető tulajdonsága. Egyszerűen kell a túléléshez. Léteznek fokozatai, az irgalmas önfeláldozástól kezdve a mértéktelen kapzsiságig széles a skála.Ezen a skálán valahol helyet foglal az is, hogy az ember gyereket akar. Eleve így mondják: gyereket vállal. Egy gyereket pedig ki…..
Sokszor, sok helyen hívtam föl a figyelmet a gyermekmentes életmódra, a fogamzásgátlás fontosságára - olykor kéretlenül is. Az ilyen helyzetek kiküszöbölése végett döntöttem úgy, hogy elindítom ezt a blogot, aztán akit érdekel, rákeres és elolvassa, akit pedig nem, az nem fogja a fejemre zúdítani a…..
Az utóbbi időben a publikálás gyakoriságából kitűnhetett, hogy mostanában annyira nem ment ez az írás dolog. Ennek több oka is volt, magánélet, általános írói válság, munka, ilyenek. Közben érlelődött bennem egy regényötlet is, és tudom, hogy egyenlő színvonalon a…..
Lámaszeme Tanár vs Szülő 2014.01.18 10:00:00
Tanárok ellenőrző beírásai és a szülők válaszai. - Fia az órán szőlőt evett. - Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt? - Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett. - Köszönöm a…..
"A Pannónia Filmstúdió legújabb, egészestés rajzfilmje, a Hófehér, melyet Nepp József, tervezett és rendezett, és Romhányi József írt, első látásra meghökkentett, és most töredelmesen be kell vallanom, hogy nem is értem! Nem értem sem az alkotói szándékot, sem azt, hogy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
magnetize 2012.10.10 21:12:59
@Hóvirág521: Szia! Nem vagyok rutinos hozzászóló, de dolgoztam (bár rövid ideig) olyan helyen, ahol két hónap alatt majdnem öt kilót fogytam a stressz miatt. Ha érdekelne a sztori, vagy úgy érzed, hasznát vehetnéd, akkor megírom a sztorit, és átdobom ímélen.
A családon belüli erőszak önálló büntetőjogi tényállása körüli purparlé engem kísértetiesen emlékeztet az első Orbán-kormány alatt a négyes metró ürügyén dúló eszmei pengeváltásra. Ugye emlékszünk még rá. Viktor megharagudott Budapestre, mert a bűnös város nem…..
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
Szeretnék érdeklődni, megtudni, lehet e tenni valamit?!   Van (külföldön) egy megszokott munkahelyem hónapok óta, egy lánynak,kolléganőmnek sok mindent elmeséltem az életemről, ami sajnos nekem elég nehéz (éreztem ,hogy kicsit tartani kell tőle,de nem gondoltam,hogy…..
magnetize 2012.07.30 08:27:35
@kuki123: Ha már kukacoskodunk, csináljuk jól: ebben az átjavításban is volt azért nem egy helyesírási hiba, de ne legyünk már ennyire szőrszálhasogatóak. Szerintem poszter pont tojik erre, másfelől meg ha helyesírási tanácsadásra lesz szüksége, majd felkeres egy szakembert, biztos nem azért jött ide nyígni.
Egyébként ez a mindig-mindenkinek-mindent-elpanaszolok tényleg mára kb. a legnagyobb hungarikum lett. Néha én is megmondanám egy két embernek, akik már fél órája a lelki nyomorukkal traktálnak, hogy hélo, csak illemből kérdeztem a hogyléted felől, amire azt ildomos válaszolni, hogy "köszi, megvagyok". Right? Erről le kell szokni, mert erről le lehet szokni, aztán máris jobb lesz. Mindenkinek megvan a maga baja, ha kíváncsiak lesznek a másikéra, majd rákérdeznek, és ha tényleg érdekli őket, akkor nem fogják annyiban hagyni.
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
magnetize 2012.07.07 13:09:24
@Alaister Grand: Pacsi! :)
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
magnetize 2012.06.23 14:01:30
@Dr. Furia: hahó, ez a XXI. század, nincs már itt se kiszolgáltatottság, se elnyomottság, attól meg, hogy nem lehet szabad akaratunk, röhögnöm kell... sajnállak a férjed miatt (ha van, vagy ha ilyen hozzáállással egyáltalán már volt férfi az életedben).
Megalázták, majd "megölték" az édesapámat a Berettyóújfalui kórházban.   10 éve történt. Azóta is forr bennem a keserűség, amiért főorvos létemre nem tudtam megakadályozni a történteket.Édesapám majdnem 94 éves volt. Jó általános állapotban, bot nélkül járkált a…..
magnetize 2012.06.16 20:23:15
@csak néha benézek ha marhaságot látok: lehet, hogy valami ezoterikus szarokkal foglalkozó alternatív gyógymódnak kikiáltott kuruzslás főorvosa. Nekem is ott kezdett el kilógni a lóláb, hogy akkor miért nem hozta apukáját Budapestre egy normális kórházba? Főorvosként simán megtehette volna...
magnetize 2012.06.17 01:09:08
@Flector67: Lényeg hogy több sebből vérzik a sztori. Ú, ez túl stílszerű.
Bevallom őszintén, hogy táska függő vagyok. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, hétköznapi vagy alkalmi, megszállottan vágyom mindig új táska után. Mikor véletlenül rátaláltam erre a videora, a táskáknak egy új, boldog korszaka sejlett fel előttem. Hiszen kendőm is akad bőven.…..
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
Tisztelt Olvasó! Történetem kacifántos régóta szeretnék elhelyezkedni,de sajnos a magyar munkaerőpiacon óriási a diszkrimináció.Nem vagyok válogatós szórólap csomagolás bármi megalázó,ha talpon akarok maradni.Kisebbségnek néznek a nevem miatt, hol a korom a gond,hogy…..
magnetize 2012.06.04 02:54:00
@Almandin: Lenézik?! Nézz már körül, a büdös életben nem volt még ekkora divat akármi, ami erdélyi vagy székely! Ezer meg egy régi viccet ültettek át székely viccre (Józsi bácsi helyett székely öregember, stb.), régi népi bölcsességek közül hopp, szinte mind székely bölcsesség lett, úgyhogy ne rinyálj itt hogy lenézik a "fajtádat", mert a végén még el is hisszük! Hadd ne mondjam, melyik népcsoport jut erről eszembe.
magnetize 2012.06.04 12:26:04
@Xezs: Pöttöm p*csöm csücske, ezt a nyálas kamu ("egy barátom hallotta egy találkozón egy ismerősétől, de az is lehet, hogy nem ismerte az illetőt, valami full random arc lehett") szart! Jobban fölvitte a vérnyomásom, mint a kávé.
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
magnetize 2012.06.04 02:33:44
@gumibugyi: Köszönöm, végre valaki nem élvez a bugyijába/gatyájába tőle. Puzsér fikázni nagyon tud, bár ahhoz nem is kell sok ész.
Jó estét.   F. László vagyok és foglalkoztat a téma,mert hallottam,hogy egy általam is ismert főnök,akinek mellesleg négy zöldségesstandja van az újpesti piacon,annyira terrorizálja a női eladóit,hogy rettenetesen félnek tőle.Nem szabad szóba állniuk a vevőkkel,mert akkor…..
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
magnetize 2012.05.14 00:53:14
@VT Man: Nőként nem hiszem hogy a segédmunkás lett volna a legtesthezállóbb meló.
magnetize 2012.05.14 07:29:56
@tildy:): Nem vitatom. Viszont csak fél évre kellett munka, amíg visszajöttem a Zegyetemre. Azt a cuccost két hónapig bírtam, aztán először Tesco lett belőle, aztán egy olyan hely, ahol még most is dolgozok suli mellett.
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
hogyvolt Marslakók - 9. 2012.03.14 20:45:00
In memoriam HörcsögAz van, hogy elfelejtettem, hogyan akartam kezdeni a posztot, mindegy is. A mai epizód Hajni-féle címe: Nabazmeg, zsiráf! Kellemes hangulatú MÁV-reklámmal kezdünk, a vágóképeken elégedett (muhaha) utasok, Eszter és Gergő siet tinglitangli zenére, hát csalódok…..
Az én Budapestem Szag 2012.03.14 22:20:00
 Jó ideje nem posztoltam, ennek pedig az a prózai oka, hogy nem tudtam, hogy kell. Most is véletlenül találtam rá a funkcióra. Hiába no, eddig egy másik oldalon toltam, ami véleményem szerint sokkal inkább felhasználóbarát.Na mindegy. Mivel suliban voltam, vagy dolgoztam, vagy a…..