Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speaker83

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész 2012 nyarán kezdődött. Régóta álmodoztam egy autóról, de sosem gondoltam komolyan. Imádom a régi olasz kockaautókat, egy-két francia kultautót, de a végén inkább a vélemények alapján döntöttem. Az MX-5-ről mindenhol jót olvastam, első szériás (NA), bukólámpás…..
Amikor az első Moszkvai Autószalonról még odakint írt posztomban megpróbáltam összegezni az első benyomásaimat erről a városról, csak enyhe, rettegéssel vegyes hüledezést éreztem. Igaz, az estély és a színhely csodás volt, de az, hogy a reptértől a belvárosi Intercontinental…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Speaker83 2012.02.20 21:14:05
@popesz: Nem semmi adatok. Én azt hittem az enyém rekordközeli. 96-os B Corsa 115ekm második tulajként...de sehol nem vok úgy néz ki...
Jah és a tuningolóknak...ismertem olyan B Corsa tulajt akinek a C20LET motorral a Corsája 235-öt ment, bár a lóerőt már passzolom...de nem rossz a gyári kb. 160-as végsebességhez képest.