Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#86

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly posztoltunk arról, hogy a BMW elhagyja a WTCC-t, és a DTM-be tart. Nem, nem abba DTM-be, hanem a Deutsche Tourenwagen Masters sorozatba, amelyiknek a három varázslatos betűn kívül nem sok köze van az elődhöz. A hétvégén volt a DTM szezonzáró futama a Hockenheimringen.…..
#86 2012.10.23 08:34:50
Belsőség Ez kell mindenkinek! 2012.05.31 15:00:00
Mi a fennköltebb érzés? Múzeumban agyonpolírozott gépeket nézni kordon mögül, vagy ugyanezen gépeket látni és hallani teljes gázzal eltépni az orrunk előtt? Legendát kreálni és filmet vetíteni magunknak vagy megélni az olajszagú autóverseny-hangulatot? Nem kérdés. Ezért is…..
#86 2012.05.31 22:02:37
@Majdénmegmondom: volt ő Formula 1-es pilóta is...

hatalmas buli lehet, egyszer csakugyan el kellene menni rá.

sokkal kevésbé nagyszabású, de a Pannoniaringen is szokott évente egyszer enni Histo Cup, vannak említésre méltó gépek ott is (Shelby Daytona, Ford GT40, Cobra, régi 911-esek, Lotusok, Jaguarok stb... ).
más kérdés, hogy ezekhez hasonlóan, azok sincsenek agyonhajtva.
WTCC-beszámolónkat Sági Elemér, a mi kiküldött szemünk- és fülünk szolgáltatja. A Túraautó-világbajnokság (WTCC)  hétvégi fordulójában ismét új pályát avatott, a valóban festői környezetben fekvő ausztriai Salzburgringet. Igazi színkavalkád, harsogóan zöld fű…..
Itt szurkolj velünk Norbiéknak! Update! Új képek, és Kapócs Zsóka kalandja videón. (Csak annyit mondok: húúúúúúúvazzzzz.) Szóljanak a fanfárok, zúgjanak a harangok, Mogyoródon a WTCC mezőnye! Ez mégis csak valami, világbajnokságot rendezhetünk. Emellett még másféltucat…..
Sági Elemérrel a WTCC Slovakiaringen rendezett hétvégéjén futottunk össze, hogy sok ezer hazai szurkolóval együtt drukkoljunk a magyar srácoknak. Mivel ő időközben háztáji beszámoló-emberünkké avanzsált, így átadom neki a szót. Hiszen egy kicsit talán mindannyiunk…..
#86 2012.05.01 09:45:32
@ommm: az igazsághoz tartozik, hogy Norbi kicsit Rosbergesre vette ott a figurát (értsd: leszorítósdi). ott történt az orrunk előtt a dolog...
ilyenért egyébként emlékeim szerint mást sem nagyon büntettek eddig. ha pályaelhagyás lett volna a vége, akkor szerintem ő is kap egy áthajtásost.
mielőtt megkapom, hogy magyarellenes vagyok, én is Norbinak szurkolok, továbbá szerintem is nagy görény az öreg kopasz, csak lássunk azért tisztán.
Telt házas volt a Slovakiaring, huszonötezer fizető néző - ránézésre majd mindenki Norbinak szurkol. Vegyes érzelmekkel vártam a slovakiaringi versenyhétvégét, de legalább ennyire vegyes érzelmek kavarognak bennem utána is. Baromi gyors ez a pálya, ráadásul nem is egyszerű:…..
Vroom Jöhet a nyugdíj 2012.04.17 07:47:00
"A műtét sikerült, a beteg elvérzett" - valahogy így tartja a mondás. Tavaly augusztusban indult ez a blog nagy reményekkel. Talán nem szerénytelenség azt mondani, hogy egész jól sikerült a dolog, azonban a kitűzött célokat nem sikerült hozni. A Vroom most bezár....S hogy…..
#86 2012.04.18 18:17:23
@fullthrottle:
na igen. vagy elkéstél pár évet (Talma-hisztéria lecsngett), vagy a kelleténél korábban indultál.
pár év múlva ugyanis a Tóth-csapat szerintem komoly tényező lesz a vb-n, és talán Balázs nevét is többen megismerik... :)

egyébként mennyire időigényes egy ilyen?
Vroom Lanzi visszatér 2012.04.13 23:10:00
Lorenzo Lanzi a Superbike Világbajnokság egyik legfurább figurája volt az utóbbi években. Szinte a semmiből robbant be a köztudatba a gyári Ducati csapathoz, ahol Regis Laconit helyettesítve egyből nyerni tudott. Ezek után bizalmat kapott és gyári versenyző lett, de nem tudott élni a…..
 Felébresztették Joan Lascorzot az altatásból és már saját erőből lélegzik, nincs szüksége lélegeztetőgépre. Az április 2-án megsérült versenyzőn most különféle vizsgálatokat és teszteket fognak elvégezni az orvosok, hogy megállapítsák baleset…..
Joan Lasorz állapotáról ma már beszámoltunk, továbbra sem tudni sajnos semmi biztosat. Azóta annyi új információ érkezett, hogy mostantól minden reggel frissítik majd a versenyző Facebook oldalát a pillanatnyi hírekkel.Viszont bármennyire is morbid, a Kawasakinak el kell kezdeni…..
A további spekulációkat elkerülendő hivatalos közleményt adott ki a gyári Kawasaki csapat Joan Lascorz mai balesete kapcsán.Az eset után a spanyol versenyző magánál volt, de fájdalmat érezett - kulcscsont és lapocka törést diagnosztizáltak nála. A gerince a hatos…..
Vroom Nap képe: keserű látvány 2012.04.02 19:50:00
A mai darabnak szomorú aktualitása van, Lascorz gépe nem gyengén összetört...
 Normál esetben csak este számoltunk volna be a mai imolai történésekről, de a sors közbe szólt. Joan Lascorz, a gyári Kawasaki spanyol versenyzője bukott a kollektív World Superbike teszten és súlyosan megsérült.Az eset a délelőtti edzés legvégén történt, a pálya Tosa…..
Horrorisztikus baleset miatt szakadt félbe a Supertock 1000 futama Imolában. Herber Pedrosa az utolsó sikán, a Variante Bassa előtt esett el és motorja (már a versenyző nélkül) csúszott tovább az aszfalton. A motor végül a boxutca falának vágódott és szétszakadt(!). Az pedig…..
#86 2012.04.01 18:35:49
@fullthrottle: jogos, első ránézésre úgy látszott, de mellette csúszott végig a motor.
Baleset miatt piros zászlóval félbeszakították a supersportosok második időmérőjét Imolában. Az újraindításkor már csak pár perc maradt az órán, de pont ezt tudta nagyon jól kihasználni Sam Lowes, akiúj rekordot futott a kategórián belül.A második és harmadik helyre két…..
#86 2012.04.01 11:00:08
Belsőség Kedvenc könyved 2012.03.30 18:39:00
Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek. Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos…..
Vroom Egyszerűen kék 2012.03.21 16:55:00
Felfedte az idei kinézetét a British Superbike Honda csapata. A Ryuichi Kiyonari révén három bajnoki címmel rendelkező gárda idei designja rendkívül egyszerű: simán csak kék a motor. Ez részben az új szponzornak, a Samsungnak köszönhető, mint ahogy a korábbi narancsszín…..
Vroom Tankolás a Superbike-ban? 2012.03.19 13:00:00
 Furcsa ötletről számolt be Paolo Flammini, a Superbike Világbajnokság feje a Bikesportnews.com-nak adott interjújában: elképzelhető, hogy bevezetik a tankolást a futamokon.Az indoklás szerint szeretnék színesíteni a bajnokságot, ezért a következő szezonban pár…..
 Elena Myers történelmet írt, mikor tegnap megnyerte a Supersport második futamát Daytonában. A mostantól Ms. Daytonaként emlegetett ifjú hölgy az első versenyben még csak az ötödik lett, a másodikban azonban visszavágott. Kemény csatát folytatott egy négyes boly…..
A Formula–1 olyan, mint egy közös nyelv, amit mindenkinek, aki bármi érdeklődést mutat az autók felé, értenie kell – talán a történelme, a romantikája követeli mindezt. Eladható vele bármi: öngyújtó, ruha, de még a kenyérpirító is. A marketingesek imádják, az…..
#86 2012.03.13 21:25:17
@Lefetyke: én hirtelen láttam három különböző Schumacheres autót (kétféle Benetton, tavalyelőtti Mercedes), meg a figurák között a háttérben egy mercedses szerkóst.

de a régi 70-es évekbeli gépek sokkal mutatósabbak... :)
Vroom 50 éves lett Suzuka 2012.03.05 15:39:00
Habár Daijiro Katoh tragikus halála óta nem szerepel a versenynaptárban, Suzuka vitathatatlanul az egyik, ha nem a legismertebb japán pálya. A legendás aszfaltcsík idén lett ötven esztendős, egészen pontosan az elmúlt hétvégén. Ennek örömére a pálya tulajdonosa, a Honda…..
Vroom Mutasd be hogy jobban tudod 2012.03.03 12:38:00
Aki egy kicsit is otthon van a videojátékok világában, az jól tudja, hogy a World Superbike sorozat hivatalos játékkal is rendelkezik. A legfrissebb verziót épp most jelentették be a fejlesztők, a Blackbean Games és a Milestone Studios.A SBK Generations címre hallgató műben…..
Vroom Kémfotón a Gresini CRT-je 2012.02.29 21:34:00
A mai napon privát teszten gurult pályára első ízben a Gresini csapat egyedi CRT megoldása Vallelungában. Mint az ismert, a mezőnyben egyedül ők használják az FTR sasszé / Honda blokk párosítást. Íme így fest Michele Pirro az új gép nyergében. Az eredményekről nem…..
Sokan nem tudják - és nem is hangoztatom sehol - de nagy rajongója vagyok mindennemű motorversenynek is. A MotoGP-t ugyanúgy követem, mint a Superbike világbajnokságot, sőt, a dolgok jelenlegi állása szerint néha-néha már az utóbbit jobban is kedvelem. Múlt vasárnap sem bántam meg,…..
#86 2012.02.29 20:31:36
@ZON: szerintem meg teljesen igaza van. ha tudott volna villantani tavaly a Pedercini-gépen (pl Aitchisonnak, aki a helyére került, sikerült néha), idén talán már egy normálisabb motoron is lenne helye. nézd meg Bergert pl.
Elkezdődött a szájkarate Troy Bayliss ügyében. Az ausztrál Superbike legenda még múlt héten akadt ki, mert szeretett volna szabadkártyával indulni az első két WSBK futamon, de ez nem jöhetett létre. Az ok állítólag "politikai" jellegű volt - akármit is jelentsen, mert…..
#86 2012.02.29 18:53:39
@==T==: ha már visszajön, el fogja kalapálni Maxot :)))