Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotyola

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Strapakanca 2010.12.03 08:38:00
KommentekFáradt Strapakanca Miért kellett? Kupa, csak csajoknak Ilyet nem illikAlaposan dokumentált: Pár Legszebb magyar nők klubja Gipsz Jakabné Facebook kiadás: Jón oszlopra támaszkodós, mennyországi kémlelős, Mary Zsuzsis   Eszteranyu közreműködésével!..
Subba Sugár Meliton él és virul! 2010.09.20 08:30:00
Sugár Meliton, aki blikkfangos nevét az árvaházban kapta és akinek maga Szily Katalin volt a gyámügyi előadója, a 90-es évek pesti éjszakájának egyik legjellegzetesebb figurája volt (a rózsát áruló 900 éves bácsi mellett). Saját verseit árulva/tarhálva járta végig a kor…..
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Budapest Városképvédelmi Bizottsága, 2010 augusztus 25. 40 nappal az önkormányzati választások előtt. Égető problémák, komoly döntések. Kemény videó, döbbenet, hogy így működik, működtetnek egy 2 milliós "világvárost", ki tudja már hány éve?   Nem…..
IDDQD GTA vs. Frogger 2010.07.12 14:33:50
Avagy mi lenne, ha Niko Bellic (opcionálisan bármely más GTA-főhős) kerülne az ezer éves békás-ugrálós játék főszerepébe. Meph nevű olvasónk találata, van már pár hónapos, de attól még vicces. Mármint a videó.   A klikk mögött további mashup-videók. ..
szotyola 2010.07.12 21:58:48
Cindy "Gere-né" Crawford, Linda "Barthes-né" Evangelista (e fölött máig nem tudok napirendre térni), Helena "Wicked Game" Christensen, Naomi "Hisztis Picsa" Campbell, Heidi "Seallel nevelem Briatore gyerekét" Klum, Kate "Kokós"…..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
szotyola 2010.05.22 17:10:59
Subba Készüljetek gecik! 2010.03.16 15:00:00
A hardcore Lemmyje, Mike Muir összerántotta az ST-t, és júniusban hozzánk is ellátogatnak, sajnos a mai Infectious Grooves koncertre már nem érünk ki Brüsszelbe, de erre még van idő jegyet venni.   ..
A ZS-filmek iránti perverz rajongással meg nem áldott filmbarátok és egyszeri mozizók számára méltán csenghet ismeretlenül az Asylum stúdió neve. 2007-ben szaladt meg velük a szekér, amikor is elkészítették a Transformerst koppintva a Transmorpherst. Nekik amúgy ez a profiljuk,…..
szotyola 2009.07.04 21:52:29
Az Index most kezdi tagelni, vagyis címkékkel ellátni a cikkeit. Ez a tagelés pompás dolog, mert bár senki sem tudja, igazából mire jó, azt mindenki érzi, hogy rettentően korszerű, és egy magára valamit is adó lap az tagel, mint a katonatiszt. Aki rohanó világunkban nem tagel, az…..
A Navigátorfilm főnöke, Mozigépészferi elküldte az előreláthatólag áprilisban megjelenő Hellraiser-kocka specifikációit (kattints a 'tovább'-ra), és az infókhoz hozzáfűzte: "sem a dobozkép, sem pedig az extrák listája még nem végleges, hiszen további extrákról…..
szotyola 2009.02.24 06:25:46
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
szotyola 2009.02.05 20:01:53
szotyola 2009.02.05 20:05:25
szotyola 2009.02.05 20:08:15
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
  Vannak azok a mágikus reklámok, amik egy perc alatt térdekényszerítenek egy felnőtt férfit, mint a Sony Bravia első szpotja. A pattogó labdák esetében a szívszorító zene hozta a hangulat jórészét, és a receptet azóta több helyen hasznosították. Legutóbb David Fincher…..
Először is, ha van ember, aki úgy reagált az Auchan beetetésére, hogy ja hát ha nincs a kiírt 40 ezerért Wii, de pont van itt egy 75-ért, akkor kérem azt, az írjon nekünk most azonnal, mert nyert valamit. De az legalább látszik, hogy érdemes reklamálni: Gergő szóvátette a hiábt,…..
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Subba Nem raklak fel az internetre! 2008.08.13 12:27:00
Milyen retek az élet, hát micsoda embereket sorsol már egymás útjába? A työtyögő ügyfeles és a lazázó gumiműhelyes kellemes beszélgetését hallgathatjátok meg ITT (köszi Andrásnak a hanganyagot, Asci-nak a tárhelyet). Szegény fickó tényleg úgy viselkedik mint egy eltúlzott…..
szotyola 2008.08.13 12:44:45
szotyola 2008.08.13 14:14:52
azert a hatast elerte a gumis fof@sz, szegeny csavo a vegen mar csak "uram"-ozni mert :))
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..