Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrnagy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi kézbesítési rekordot a GLS tartotta, amikor benézték a Dunakeszi József utcát a fővárosi József körúton keresték, de ez még annál is durvább. Nem elég, hogy a rossz irányba küldték Zsuzsi csomagját többezer kilométerre, utána még el is hagyták. Két hónappal…..
  A Kiskirálylány Budapest talán legnépszerűbb szobra. S bár felállítása (leültetése) óta ellepték a fővárost a zsáneralkotások, melyekkel remekül lehet fotózkodni a turistáknak, mégis csak ez marad az egyik első és az egyik legklasszabb. Marton László saját kislányát…..
Őrnagy 2012.05.18 18:27:52
@46,52%: Abból sosem elég, mi?
  A baloldal keresését a Városliget eldugottabb sarkaiban folytattuk. A Közlekedési Múzeum mellett Miss Sünt és Gyurcsány Ferencet láttuk, máshol meg szakszervezeteket és marxistákat találtunk. Majdnem vettünk egy Kádár Jánosos bögrét, de aztán mégsem.  …..
Őrnagy 2012.05.02 18:29:19
  „Egyszer az életben álljunk meg egy percre, és kérdezzük meg önmagunktól: vajon hova juthatunk egymás teljesítményének állandó semmibevételével, az igazság relativizálásával, egymás lekicsinylésével, vagy épp a kettős mérce állandó alkalmazásával? Csakis…..
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
Őrnagy 2012.03.18 03:52:03
 Az LMP már öreg rókának számít, már ami a demonstrációkat, performanszokat illeti, a szocik fiatalos lendületét pedig már jól ismerjük. Így amíg Kínai Kálmánék jó pártkatonához illően vonultak a Békemenettel, mi nagy érdeklődéssel látogattunk el a Demokratikus…..
  A kormányzó pártok egy Selmeczi Gabriellának öltöztetett Ágh Péter bevetésével sem lennének képesek olyan erős tartalmak előállítására, mint a maroknyi, ám a köztársaságért mindenre elszánt Demokratikus Koalíció. A Balcsi Talcsi energikus kezdés volt, az avasi…..
Őrnagy 2012.02.22 01:27:11
Őrnagy 2012.02.22 12:03:22
@Kandeláber: A DK nőtagozatának átlagéletkora hozzávetőleg 68,4161065202554143569738 év…
  „Amit be szeretnék mutatni előadásomban, azok a piacgazdaság és a demokratikus kapitalizmus vallási gyökerei. Mindezt egy olyan kultúra hozta létre, ami telítve van a zsidó-keresztény örökséggel, és a piacgazdaság eredetileg ennek értékeit hivatott kiteljesíteni.…..
Amennyiben van benne pénz, a Demokratikus Koalíció is csatlakozhat. A Szociáldemokrata Párt, a Munkáspárt és az MSZP Magyar Dolgozók Pártja néven állnaössze, ezzel visszatérve a közös gyökerekhez. Az 1948-as hagyományokat felidéző alakulat vezetője Szakasits Árpád…..
Őrnagy 2012.02.21 23:42:12
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
Őrnagy 2012.02.20 18:43:32
Nem várt műszaki hiba miatt ütközött a zugligeti libegő a budavári siklóval. A BKV szakértői szerint mindkét jármű fékrendszere elöregedett. A múlt hét nem alakult jól a BKV számára, hiszen a langyos időben nem indult el néhány metrószerelvény, elsüllyedt műszaki hiba…..