Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LayerFlop

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
LayerFlop 2013.12.27 11:20:03
@Leonard Zelig: már levegőt sem tudsz anélkül venni, hogy akár egy alapvetően természettudományos cikkhez ne trollkodj valami politikai hányadékot, igaz?
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
LayerFlop 2013.12.01 10:04:06
@Dilis Csávó: Utánanéztem, a GRU-val kapcsolatban valóban tévedtem. nem hittem volna, hogy egy az egyben átmentették anno a szovjet rendszerből. Azt tudtam, hogy ez a mai orosz felderítés központja.
Azt viszont ismerem, hogy mi a különbség az egy és a kétfázisú atombomba között. Viszont hiába nagyobb az elméleti hatóereje a hidrogénbombának, abban a léptékben már mindkét típus stratégiai fegyvernek számít. Hiába ál a köztudatban a taktikai atomfegyver neve, valójában ha a politikára és az esetlges háborúra gondolunk akkor stratégai hatása van. Arról nem is szólva, hogy egy várost elpusztító kisebb bomba valóban stratégiai erővel bír, míg egy régióra ható (pl észak-alföld) nagyobb hidrogénbomba már inkább az agymenés kategóriába tartozik.
Miért szólítottalak meg így? Na látod ez jó kérdés. Megszoktam sajnos, hogy ha nem csempészek a mondandómba egy kis cinizmust és arroganciát már nem is figyelnek arra amit írok. Sajnos sokszor tényleg itt tart a netes eszmecsere, de látom vannak üdítő kivételek. Bocs!
LayerFlop 2013.12.01 13:07:47
@rajnaig: néhány gondolat, hogy egyensúlyba kerülj picit:

- JFK talán majdnem berobbantotta a világot, de ő igen jól jött ki a rakétaválságból, puskalövés nélkül kirakta az irányjelzőt Kubának, hogy hol is van a helye. Már elnökkel talán véresebb lett volna a lecke.

- Johnson elnök nem a legszimpatikusabb ember, arrogáns, cinikus, lokálpatrióta stb, de attól még amit mond - még ha fáj is néhány ember hipófehér lelkivilágának - nagyon is helyén van. Mármint a népességszabályozásra gondolok. Mert nehogy már ész nélkül mint a nyulak keféljenek, potyogtassák az utánpótlást de eltartani meg nem tudják őket. Nem a tízmilliós éhező tömeget kellene a nyugatnak ellátni (ennyi emberre fejleszteni is sokkal drágább), hanem elérni, hogy harmadannyi születés legyen és párhuzamosan a már kezelhető tömeget segíteni, a kezelhető tömegre belőtt fejlesztéseket elindítani.

- A legjobb: persze az SU nyerte meg a háborút :D Nem haver, ébredj fel szépen a vörösmázas álmodból. A SU azért tudott elmenetelni Moszkvától Berlinig, mert megkapta a nyugattól ami ehhez kell. Bakancsot és ruházatot, hogy a katonák egyáltalán harcolni tudjanak, szállítójárműveik többsége is nyugati volt ami vitte a hadianyagot, katonákat. Megfelelő minőségű élelmezést, hogy legyen erejük harcolni, stratégiai fontosságú nyersanyagot, hogy a hadiipar ne álljon le, repülőbenzint (kerozint), hogy a gépek a megfelelő számban felemelkedhessenek. Millió tonnás nagyságrendben. Nem is beszélve olyan elhanyagolható dolgokról mint kézifegyverek, lőszerek, harckocsik, repülőgépek. Ezeket a szovjetek nem sokba nézték félig meddig joggal, de ez is segítség. Ezek nélkül Moszkvánál nem álltak volna meg a németek. A Sztálin a két kezével írt levélben könyörög (!) Churchillnek, hogy nyissák meg a nyugati frontot és küldjék a segélyt különben békét kell kérnie Hitlertől. Kurvára nem a SU nyerte meg a háborút, hanem mindenki adta amije volt, ki pénzt, ki nyersanyagot, ellátmányt, ki emberéletet.

- Az nyugati szövetségesek nem harcoltak kemény ellenséggel? Hát Rommel minek számít? De sorolhatnám a kemény csatákat ahol első vonalbeli német alakulatok voltak. Néha nyertek néha veszítettek. Ilyen a háború, arról nem is szólva, hogy a szovjetek sem vitézkedtek ám mindig, emlékezzünk csak a háború első felére....

Legyél objektív ember, és ne a saját szád íze szerint próbáld magyarázni a történelmet. Attól, hogy egy tény nem tetszik attól az még tény marad, így jobb ha megbarátkozol vele.
LayerFlop 2013.12.01 16:27:49
@ozibozi: te biztosan mindent jobban tudsz jól értesült barátom...
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
LayerFlop 2013.06.16 12:49:18
@MrZombieEater:
drágám... az hip hop világ kitalálta magánal a samplezés fogalmát amivel csak a lopást próbálták legalizálni.. civilizált helyeken ezt nemigen emészti meg az egészséges erkölcsű publikum.. persze amerika korántsem civilizált ebből a szempontból
amúgy meg ne vedd a szádra a művészet szót.. a művész pont az aki új dolgot alkot és nem ELLOPJA a már létezőt...
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
LayerFlop 2012.09.13 19:23:10
@Adofizeto:
Ajjaj papa.... te aztán nagyon agyonművelt vagy a témában... tudod a TEK-hez az az infó érkezett, hogy az egyetemen fegyvere diák van... a PTE-n is volt már ilyen, mint tudjuk... nekik pedig ki kell menni, és komolyan venni.... azon kell röhögni aki egyetemista létére nem ismer fel egy játékpisztolyt.
LayerFlop 2012.09.13 19:25:29
@kanálwarrior:
te meg egyszerűen beteg vagy, ezt mint negyedéves pszichológushallgató mondom... vagy csak vicceskedni próbálsz de akkor meg a humorérzékeddel vannak bajok...
LayerFlop 2012.09.13 19:32:48
@kanálwarrior: eleget papa... eleget...
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
LayerFlop 2012.08.30 00:09:17
@Fabius: jól van töki, azért nem kell felrobbanni az erőlködéstől

a civil nevekről annyit, hogy van belőle pár :DD

de gyorsan utána néztem, és megnyugodtam, hogy ha véletlen a valódi nevemmel is regeltem volna ide, akkor sem lenne baj, ugyanis iwiwem nincs, FB-on meg még rám keresni sem tudsz ha nincs közös ismerősünk. Az elérhetőségeim titkosak.
Kár kaparni. Ha tévedsz, és elismered legalább nem tűnsz tiszta hülyének. De így....
LayerFlop 2012.08.30 00:26:41
Na akkor a tisztelt publikum figyelmébe (már akit érdekel):

Úgy tűnik van valami hozzám hasonló nevű emberke aki miatt kaptam hideget meleget. Meg persze magam miatt is.

Nem válaszolgatok mindenkinek egyenként, inkább csak utoljára leírom az álláspontom dióhéjban azokról a dolgokról amiről ment a vita:

A TEK vezetőségét lehet szidni, de a legénységét ne. Honfitársaink akik nem ártatlanokat szekálnak, hanem néha az életüket kockáztatva elkapják a rossz fiúkat.

A szíriai malőr: ha a 3 magyar túrista volt akkor fizessék a hazahozatalukat. Valószínűleg nem azok voltak, hanem a magyar állam érdekeinek megfelelően titokban tevékenykedtek, csak hát elkapták őket. Ebben eddig semmi probléma nincs. A baj az, hogy nem kellett volna a sajtónak ezt megtudni. Mindenféle feltűnés nélkül kellett volna hazahozni őket, a nyilvánosság teljes kizárásával, mert semmi köze hozzá. Érthető okokból (csak egy példa a sok közül ha valaki nem értené miért: elég sok érdekeltségünk van Szíriában, és a magyar kormány érdeke is, hogy minél előbb vége legyen a konfliktusnak. Az igen valószínű, hogy a rezsim bukását eredményezi, így nekünk is a rezsim ellen küzdőket kell segíteni, de ezt ugye titokban kell mert berágnak az oroszok. Ez ugyan csak egy lehetőség, de ilyen dolgok miatt kellene totál titokban intézni minden ilyen ügyet, és hazudni picit okosabban ha kiderül (nem a mikrofon előtt sugdolózni)

A hozzám intézett személyeskedést kb le se sz.rom, mivel itt senki nem ismer, ráadásul össze is kevertetek valakivel.

Szép estét.
LayerFlop 2012.08.30 00:30:11
@Fabius: igen... ennyi telik tőled XD

.... joccakát
Leborulok VV Béci, azaz Young G önmenedzselési képességei előtt. Az, aki képes a Blikkben "VV Béci: Snoop Dogg teszteli a zenéjét" címmel lehozatni egy cikket arról, hogy találkozott egy zenészemberrel, akire rátukmált egy zongora alakú pendrive-ot (!!!), vagy pendrive alakú…..
A Pro7Sat1 és a Tv2 a Comment:com hathatós támogatásával még decemberben indított egy közös projektet, aminek az volt a célja, hogy olyan műsorötleteket találjon, amikkel nem vallunk szégyent az európai piacon. A pályázatra közel 200 ötlet érkezett, ezek közül egy utazós…..
LayerFlop 2012.02.20 16:26:49
@sixx: Pedig teljesen igaza van. Természetesen örülök a hazai sikernek. De attól ez még egy halál unalmas műsor lesz. Bár én az utazós műsorokat egyébként sem preferálom. Mielőtt megkérdeznéd a VV-t meg a többi retket sem.

Azt hiszem én csak egy Játék Határok Nélkül, vagy valami hasonló műsor kedvéért kapcsolnám be a tv-t...