Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nana69

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő recept a Pécsi Borozó 2010-es, tavaszi számában jelent meg A sváb gnocchi címen. A szerkesztőség nyitottságának köszönhetően – nem kis örömömre – valószínűleg a kiadvány következő számaiban is lesz majd egy-egy sváb recept a pekeskifli.blog-ról. Aki…..
  Nagyon egyszerű leírás jön, a "recept" szót nem is merem használni. Petrezselyemzöld, zellerzöld és újhagyma fagyasztás télire. Amíg van, addig vegyünk friss árút: petrezselyemből 10 csokor, zellerből két gumó zöldje, újhagymából legalább három csomag kell egy-egy…..
Ázsiában nem csak a koreai sorozatok tarolnak, hisz népszerűek a japán és a tajvani doramák is, az utóbbi időben pedig a kínai (szárazföldi kínai) sorozatok is igencsak odatették magukat. Köszönhetően például annak, hogy olyan óriások szálltak be a film- és sorozatgyártásba, mint a Tencent vagy az…..
Az elmúlt hetekben olyan botrány rázta meg Dél-Koreát, amilyet nagyon régen nem láttak arrafelé, pedig ha valakik hozzá vannak szokva a korrupt politikusokhoz, azok a dél-koreaiak. Minden eddigi elnöküknek volt valamilyen korrupciós botránya, de ilyet még a legcinikusabb koreai sem mert elképzelni.…..
Gombolyag Csomó félkész motyó 2009.03.09 11:58:00
Szerencsére - mint sok más blogon is olvastam - nem vagyok egyedül azzal a kicsit kellemetlen tulajdonsággal, hogy mielőtt egy darabot befejeznék, belekezdek több másik kötésébe, horgolásába is. Most pl. hónapok óta el van kezdve egy kék csíkos pamut poncsó Véda nővérének,…..
A Facebookon találtam egy felhívást... Hát az már tényleg fantasztikus, hogy a közösség miként írja át a történeteket, szabályokat. Nem mi vagyunk a forrásai a hírnek. A fura és nagyszerű pedig az, hogy egy ilyen hír milyen pillanatok alatt megy végig mindenhol. Örömmel…..