Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mokate (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Mokate (törölt) 2012.04.27 19:33:26
@csillámpóni: "De ez mind lófütty. Az igazi gáz, ha egy férfit kolbászlopáson érnek. Most nem azért, de képzett ha ha ha pszichológusként mondom: van ennek valami sajátosan szomorú, freudi olvasata."

Én dinnyét szoktam lopni. Ennek van valami jelentése?
"A holdpor az első számú akadály a Holdra való visszatérés útjában" – ezt John Young, az Apollo 16 űrhajósa nyilatkozta jóval a Holdra tett kiruccanását követően, már a XXI. században. Gene Cernan sem vélekedett másképp: „Azt hiszem, minden más fiziológiai vagy fizikai,…..
Kilátás az Operára és a Harbour Bridge-re illetve 0-24 rendelkezésre álló komornyik a lakosztály legfontosabb extráiAusztrália legdrágább szállodai lakosztályának legizgalmasabb része a wc. Tényleg a világ urának érezheti magát az a vendég, aki a 9000 dolláros, automatikusan…..
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
Mokate (törölt) 2012.03.06 23:10:37
@Dr. Mesterlövész: "engem érdekelne az emberek véleménye! "
Kimentem a fürdőszobába, belenéztem a tükörbe és úgy döntöttem, hogy magamra veszem:-)
1.
Orbán:"De ki választotta meg az Európai Bizottságot?”"
Posztoló:"A testületbe pedig minden tagország delegál egy tagot"
Kérdés megválaszolva.
2.
Orbán:"„És kinek tartozik felelősséggel az Európai Parlament?”
Posztoló: "Tudom én, hogy ezek költői kérdések"
Szerintem is költői kérdés volt. Politikusok előszeretettel tesznek fel ilyen kérdéseket bal-jobb-fel-le-előre-hátra oldaliak egyaránt. A teremben ilyenkor szokás ásítani. Nem lesz belőle sem nagykövet visszahívás, sem mozgósítás:-)))
3. Európai történelemre, jövőre, kereszténységre, családra utalás Orbán részéről.
Fogalmam sincs, hogy Európa más országaiban egyes radikálisabb kereszténydemokrata politikusok mit szoktak mondogatni, de valami ehhez hasonlót képzelek el tőlük is.
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
Mi az első gondolatunk akkor, amikor reggel felébredünk és így a tél végén még mindig azzal kell szembesülünk, hogy szakad a hó? Az, hogy a gólyáknak igazuk van és a legközelebbi tél előtt okvetlenül délre kell költözni, most már tényleg. Addig is van egy kitűnő…..
Mokate (törölt) 2012.02.29 17:42:57
Janukovics különgépe végül csaknem 20 milliárd forintnyi hrivnyával növelte az ukrán költségvetési hiányt Mindig minden politikus túlbecsüli az időt, melyet végül a hatalomban tölt. A narancsos forradalmár Viktor Juscsenko például megrendelte magának a kontinens egyik…..
Kastély és szőlőbirtok Dél-Franciaországban: ütős kombinációTegyük fel, hogy van négymillió eurónk és Franciaországba szeretnénk költözni. Nem hangzik rosszul, ugye? Ez esetben a következő dilemmával találjuk szembe magunkat: ennyiért vezetünk egy tisztes, 200 négyzetméter…..
Bigyóblog Mellnövelés borral 2012.02.20 11:17:00
Hogyan lehet megnövelni a melleket műtét nélkül. Legalábbis egy kis időre. Hát ezzel a melltartóba rejtett flaskával. Bulikba, koncertekre így lehet becsempészni az italt. Bármit tölthetünk bele, ráadásul bárkit ihat belőle, hiszen van egy kivezető cső, ahonnan ki lehet nyerni…..
Sárdobáló Kiképzett bűnözők 2012.02.20 07:00:00
Rendszeresen visszatérő konzervatívnak tetsző nosztalgia az általános hadkötelezettség visszasírása. Mert azokban a régi, szép időkben minden férfi igazi férfi volt, bírta a kiképzést, rendet tanult, és ez még a lányoknak is tetszett. Persze mások máshogy emlékeznek: a…..
Mokate (törölt) 2012.02.20 14:47:30
@zulu: "A sorkatonaság ellen meglátásom szerint főleg azok ágálnak, akik nem voltak katonák."
Nem tudom, hogyan tettél szert erre a remek statisztikára:-)

@meroterem: több helyen, de legtovább Cegléden.

@lutria: "Szerencsére az ultra már olyan drága volt hogy egy egész emeletre jutott egy zacskóval,(az is csak 2 havonta)"
Egyszer kilógtam a konyháról meccset nézni. Mire visszaértem, már szórta a konyhaügyeletes őrmester a szódát (NaOH) a folyosóra. A VVSZ felöntötte vízzel, majd bepróbálkozott, hogy gyökérkefével sikáljam fel. Mivel a lúgos tisztításnak valóban volt közegészségügyi értelme egy tömegkonyhán, így becsületes munkásemberként seprővel meg is dörzsölgettem egy kicsit a padlót, gondosan ügyelve, hogy a bakancsomra ne fröccsenjen rá. Aztán szépen besepertem a lefolyóba a löttyöt. Ennyiben maradtunk:-)