Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Panna

31 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is tudtam, ti is tudtátok, hogy maradt még ebben a történetben. Hálistennek a Viasat is tudta, ezért most itt vagyunk újra kedves feleim, úgyhogy igazítsuk meg az Aliexpress-ről rendelt Guchi órát kezünkön, simítsuk ki Michael Pors ruhánkon az apró ráncokat kétkezi munkát…..
Fekete Panna 2018.08.28 14:13:24
@SzilajSzilard: vááááááááá, ez az utalás be szép volt! :-D :-D és már előttem is van a jelenet a vécépumpával...
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
Tegnap Sajó kolléga írt egy fasza cikket az éve eddigi újoncsorozatának első évadáról, de hát az Indexre, ott meg nem lehet kommentelni. Na, ezért van ez a poszt, ami alatt már lehet. Egyébként a Tabu második évadát berendelte a BBC/FX-páros, lehet örülni. Ja, és lesz majd egy exkluzív interjúnk is…..
Úgy kezdődik, ahogy szokott: gyors összefoglalása ezen résznek képekben. Mivel elég izgalmasan lett vége az előző epizódnak, ezért nem is húzom tovább az időt: Egy történész beszél a kamerába, pontosabban a vele szemben ülő valakihez, hogy az 1792-ben Edward Philippe Mott…..
Először is szeretnék Mindenkitől elnézést kérni, amiért az első rész elején kijelentettem, hogy az évadok nem függnek össze. Azóta kiderült, hogy nem igaz, a hatodik évad részei sorrendben: rész / 1. évad – Gyilkos ház: egy fiatal pár beköltözik álmaik házába,…..
Tehát ott tartunk, hogy Flora eltűnik és egy nagyon nagy fa csúcsán figyel a kapucnis pulcsija. Gyors mileszhogyleszebbenarészben az elején, még mindig dokumentumfilmes narrátorozás és kezdünk is: Süt a nap, a rendőrség körében szedik le a sárga kardigánt a fáról, Lee…..
Úgy kezdünk, mint az első résznél: megtörtént esetet dolgoz fel, csak erős idegzetűeknek ajánlják. Aztán ismét pár előrevetített dolog, hogy mi lesz hogy lesz ebben részben, de most azt nem boncolgatjuk, úgyis látjuk később: Ott folytatjuk, ahol az első részben abbahagytuk:…..
Fekete Panna 2016.09.28 09:12:20
@nicu71: Bejzony, az elején Ő vitte a skalpot is a kezében!! :-) Gratulálok!!
Fekete Panna 2016.10.04 13:40:12
@fluffykiki: Igen, igen!!! :-) :-) Cameron (a Modern Family-ből) járt nagyon nem jól..
Mint minden évben 2011 óta, idén is körünkben üdvözölhetjük az American Horror Story legújabb évadát, jelen esetben a hatodikat. Gyors felidézés sorrendben: a gyilkos ház, elmegyógyintézet, boszorkányok, cirkusz és a hotel. Ahogy már megszokhattuk, a külön álló történeteket…..
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Fekete Panna 2015.03.24 10:10:11
@BobbyEwing: Engedd el Bobby, szerintem. Próbáld meg csak a szórakoztató oldalát nézni, igen, gagyi lett tényleg. Szönyű belegondolni, hogy ezek egy nap szaporodni fognak, de csak nézd és nevess, kikapcsolja az agyad.
Utána beteszed a House of Cards második évadjának negyedik részét és ledöbbensz mi megy a Kongresszusban. ;-)
Tematika. :-D :-D
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Fekete Panna 2014.01.12 20:53:45
Fekete Panna 2014.01.12 20:59:20
@St. Pácsó Ármándó: Legalább addig is van min szórakozni! :-)
Elnézést mindenkitől de a kapitalizmus és a napsütés miatt, kimarad egy résznyi hogyvolt. Ez történt az előző részben: Olivér ismertebb sorozatok szereplőivel találkozott. Az epizód gonosz túlélte, pedig gonoszabban tolta, mint Hősökben. Szerintem találkozunk még vele, majd…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x06 2013.01.25 09:00:00
Az egész számítástechnikai flottám jobb és még jobb kütyüinek le-felcserélése, installálása, áthúzása után, újra itt! Már komolyan azon gondolkodtam, hogy papíron küldöm el a HV-t, az a legritkább esetben írja ki, hogy „please contact your hardware supplier”. No, de…..
Az évad utolsó része Nate-tel kezdődik, akit álmából riaszt az ébresztőóra. Én meg arra gondolok, hogy az első jelenetben mindig haláleset történik, remélem nem Nate lesz az, akinek a sírkövén ledöbbenek. Fisher konyha: David és Claire reggelizik, anyjuk pedig Mayáról mutogat…..
Fekete Panna 2012.10.15 20:56:54
@bibibababébi: Sziaa!! Igen, fogom folytatni, de sajnos csak később, mert vár rám egy francia középfokú nyelvvizsga, és munka mellett egyszerűen nem tudom a kettőt egyszerre csinálni. :-( Úgy pedig nem akarok írni, hogy nem tudom teljesen átadni mi történik, nem lenne értelme... De igyekszek vele, mert én is nagyon szeretem írni, és örülök, hogy olvasod!! Jelentkezek majd, megígérem! :-)
Fekete Panna 2013.01.07 20:42:06
@ziggy stardust: mindenképpen nézd tovább, nem fogsz csalódni!! hamarosan jövök a többi résszel, megmondom őszintén már nekem is nagyon hiányzik, hogy írjak róla... Brenda ruhatára tényleg maga a förtelem, pedig alapjáraton tök csinos az a nő, én nem is értem. mármint a ruhatárát. nem azt, hogy csinos. :-)
A vég kezdete, mondják a 23. rész legelején. Nos ez már itt a vég vége. Sajnos ez a 8. évad néha már nyögvenyelősre sikeredett, én azért örülök, hogy hogyvoltozhattam itt nektek. Köszönöm annak aki olvasta, like-olta és még inkább annak, aki kommentelte. Előre szólok, sok…..
Fekete Panna 2012.11.16 08:50:40
@mokamini: Gratulálok a soksok hogyvolthoz, szép munka volt! :-)
8 évad, 177 epizód és egyetlen 1 beteg, akinek valóban lupusa volt. A „tovább” mögött hogyvoltozzuk a House utolsó epizódját. House teljesen ki van ütve, lassan tér magához a padlón. Hol vagyunk, a börtönben? Nem, ez nem a börtön. Egy elhagyott gyártelep, raktár vagy…..
Egy fodrászüzletben vagyunk, ahol nagy a pörgés, egy hosszú hajú fiatalember magyaráz, de nagyon. Spanyolul, de nagyon. Egy szót se értek, de szerintem nem is fontos, és ne kérdezzétek, hogy honnan tudom, hogy spanyol a nyelv. Megérzés. Női. Na de ő lesz a főfodrász, amolyan Gedeon…..
Fekete Panna 2012.09.12 14:52:50
@Gariv: pedig esküdni mertem volna rá, hogy abban volt, ahogy mondta Claire egyből rögtön az ugrott be... de akkor nem, mindenesetre köszönöm, hogy szóltál. :-)
Egy kórházi szobában vagyunk ismét, ezen ugye meg se lepődünk, nem az első eset, hogy a nyitójelenetünk itt zajlik. Most ketten osztoznak a szobán, két idősebb hölgy. Éppen a helyi Jóban rosszban-t nézik, közben pedig esznek, mert tálcán előttük ott van a kaja, ami egy hot-dog.…..
Egy napsütötte reggelen vagyunk, azt látjuk, hogy egy melegítő felsőben lévő, ázsai származású idősebb úr tolja ki a szelektív hulladékgyűjtő kukát az útra. Annyira idilli a kép, hogy szinte várjuk a kerékpáron érkező újságos fiút, ahogy csenget, rikkant, és bedobja az…..
Hosszú és eseménydús epizód következik, ahol minden jó, ha a vége jó. A szülői felügyelet kiiktatásával indulunk: Janet és Alec King elutazik Charlottetown-ba, így a gyerekek Hetty néninél kerülnek elszállásolásra. Kocsikázás közben Sarahnak feltűnik egy kastélyszerű…..
Nyitójelenetünkben egy építkezésen vagyunk, nagyon magasan. Éppen ebédszünet, két munkavédelmi sisakos fiatalember láblógatva leül a készülő falra, alattuk a mélység. Otthonról hozott szendvicset majszolgatnak, amikor is az egyik felháborodik a sajátján (a felesége főztje nem…..
Fekete Panna 2012.08.07 16:44:50
@bibibababébi: :-) Nagyon szépen köszönöm! Kicsit megcsúsztam emiatt a fránya nyár miatt, de folyamatosan dolgozok rajta! Nagyon örülök Neked, hogy örülsz nekem. :-) Nem hagyom abba. Majd csak a végén. ;-)
Nyitójelenetünkben egy nagydarab fiatalember ül talpig szakállban a tévé előtt, focit néz, és sört iszik. Jön az ugyancsak nagydarab asszony, hogy emelje fel a seggét, de máris, várja a munka, egy olyan munka, ami egy évben csak két hétig tart. Gondolom nem makkot szed az erdőben,…..
Egy céges hajós bulin nyitunk, ahol a taton két kolléga (egy fiú és egy lány => ebben a sorozatban sose tudni kikből lesz egy pár, ezért inkább leírom) éppen incselkedik egymással. Semmi extra, tegye fel a kezét, aki nem esett át még ilyenen, a csillagok alatt, a holdfényben,…..
Fekete Panna 2012.07.17 11:36:54
@bibibababébi: Köszönöm szépen! :-) Már fent is van, bocsi a késésért, igyekszem kis csúszással posztolni. Amikor elkezdtem a hogyvoltozást nem gondoltam arra, hogy időközben nyár lesz... :-) Ősztől már tényleg visszaállok a vasárnapra, addig is köszönöm előre is a türelmet és örülök, hogy tetszik!!
Egy öltönyös fiatalember egy szelet citrommal és egy pohár jeges víz társaságában belép az otthonában lévő kondi-terembe. Elővesz egy VHS kazettát (!!!), berakja a lejátszóba, elindítja. Egy törölközőben lévő szőke lányt nézünk, aki éppen ajtót nyit két pasinak. Ők az…..