Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jasztreb

16 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs. A Lángoló Gitárok lerántja a leplet még a „búcsúkoncert előtt”. Még5: Tedd fel a kérdést! Mit üzentek azoknak, akiknek felcsillant a szemük a hír…..
Nem egy hagyományos websorozatot készített Blikknek ügynöksége, a Carbon Group Communications és a Bulb Cinema gyártócég. A videók Brian, a birka kalandjait mutatják be, akinek megrögzött vágya, hogy együtt játszhasson Szabó Győzővel és ezért elkezdi szabályszerűen üldözni…..
jasztreb 2011.05.06 10:59:11
@szkepi: nem lehet, hogy ezt kicsit túlkombináltad?
A Boss ruházati márka egykori modelljének, Stefan Gburekének támadt egy ötlete. A jóvágású német fickó, aki egyébként berlini performansz-művésznek és utcafotográfusnak is nevezi magát, úgy döntött, nekivág a nagyvilágnak. Stoppal és télen. És hogy nehezebb legyen a dolga…..
Emelkedett filmként indul a Művészetek Palotája promószpotja: szép muzsika ütemére osztott képernyőn úsznak be az épületről készített szép képek. Majd egy ötletes váltás és vágás után a képkockák között pacman futkos gépzenére. Like.  ..
jasztreb 2010.09.23 19:09:07
@vS: hát éppen, hogy azzal együtt nem értem. mert pl. ha az a címe, hogy retro napok a müpában, akkor leesik. még gondolkodom.
Tumbleren találtuk ezt az agyament gólörömöt. Egy egész csapat bebétózik a partvonalnál, miközben a háttérben megindulnak a sárgák. Kérdés: szabályos-e a filmen látható gól?..
jasztreb 2010.09.17 16:39:00
addict [brief.blog.rovat]: Póni 2010.09.03 12:00:00
 Feltételezett ügyfél: LucaFeltételezett brief:Apuuu! Elveszett a Pónim :(((( Segítsetek!!!!! :(((Luca:((((((((((((((((((((((((((( Feltételezett válasz:Tisztelt Luca! Horváth úr jelenleg üzleti úton házon kívül van, távollétében engem kért meg, hogy a beérkező…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
A most következő Top 10-es lista természetesen szubjektív és vitatható, jóllehet ad egy kis támpontot arra nézve, mikor szeressünk – utólag – egy gólt: ha szép, vagy ha fontos (értsd: emlékezetes meccshez fűződik). Nagy sóvárgásunkban a régi sikerek után persze,…..
Túl a sorsoláson elégedettek lehetünk, akár realistán, akár álmodozva közelítünk a válogatottunkhoz. A realitások talaján állva azt láthatjuk, hogy ebben a csoportban adottak a feltételek, hogy megtegyük a következő bébi-lépést, és beküzdjük magunkat a harmadik kalapba,…..
jasztreb 2010.02.08 00:22:30
@rizla: azt gondoltam, ezen a fórumon ezt nem kell kiemelnem. kurvára nem megy azok ellen sem.
@Ebcsont: nem a brusztolásról beszélek. hanem a "semmit sem" (de azt hiba nélkül) csináló csapatok elleni NYERÉSRŐL. ezek közé tartoznak jellemzően a skandinávok. és igen a dánok elleni meccs valóban kivétel, bár ugye mindannyian érezzük, hogy ott mennyire volt elszánt a már kijutott dán csapat.
"A trailer a mozik reklámfilmje, azért van, hogy a filmet eladja" – világított rá a trailerek lényegére Szepessy K. Ricsárd, a Magyar Trailerszövetség elnöke a Szívlapát blog érdeklődésére. A szakember úgy véli, hogy a hosszú trailer kétélű fegyver, mint…..
Most, hogy jobbról és balról is záporoznak a megrendítő erejű politikai reklámpofonok a választókra, újra elgondolkodtam azon, hogy én tudnék-e, szeretnék-e egy politikai párt kampányán dolgozni. Merthogy így első látásra nem egy csábító perspektíva. A furcsa a dologban az,…..
Kelthetném a drámai feszültséget, de minek: megszületett a befutó a spontán önironikus magyartermék-világsikeresítési mozgalom pár poszttal ezelőtti felhívására: a magyar pálinka fog kapni egy ajándék külföldi szpotot, de pont ugyanennyire köszönjük az összes többi…..
Vajon ez a buszmegállókban látható reklám most mennyire dühíti fel az esetleg buszra váró utasokat? via:kazal..
ÖTPERCES KONTESZT! Itt ez a reklámvideó – a franciák csinálták a McVities nevű angol keksznek, és a franciák cinikus angol-képére játszik rá azzal, hogy pont az ellentmondásosságokat lovagolja meg, a legvégén azt is elismerve, hogy főzni ugyan valóban nem tudnak az…..
Mindenki másképp csinálja. Van, aki lassan, szakaszosan, van, aki fülrepesztő sikolyokkal, van, aki szolidan, alig hallható nyögésekkel, és van, aki egészen őrült módon zakatolva. Sokan sokfélék vagyunk. Épp ezt az egyszerű ényt használta fel a Durex kínai ügynöksége egy…..
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
Bundaügy van Magyarországon, ami tulajdonképpen szót sem érdemelne, ha az NB I.-ben vesztegettek volna meg néhány délszláv megélhetési sportolón keresztül magyar játékosokat. De sajnos most nem csak ennyiről van szó, érintett több magyar utánpótlás-válogatott is, ez pedig már…..
jasztreb 2009.12.02 14:02:03
@sporttárs: ebben nem hiszek. nincs az a bunda, amelyben ekkora bombagólokat tudsz rúgatni az ellenféllel.
Beus leleplezi Depo Bertalant és elárulja a vírus videók készítésének történetét. Érdekes kampány (volt?) mindkét cég részéről. Összefoglalva: A Vatera készített egy videót, amelyet TV-ben és interneten (Youtube, egyéb videómegosztók) is népszerűsítettek. A…..
labdabiztos Videót a bírónak? 2009.11.19 11:55:00
Hagyomány vs. modernitás? Azonos feltételek vs. üzleti modell? Emlékezetes mérkőzések vs. steril játék? A tegnapi Henry-féle kézrátételes rásegítés óta e három kérdés foglalkoztatja a világfutballt és - Szily Lászlóval az élen - a magyar blogszférát. Henry a köcsög,…..
jasztreb 2009.11.19 14:40:09
egy másik blogban már utaltam rá, hogy vegyük ki ebből a sztoriból henryt, meg a sportszerűség álságos mázát. legyen annyi képzelőereje mindenkinek, hogy elépzeli ugyanezt a helyzetet írekkel, népstadionnal és mondjuk rudolffal. a tegnapi utcabáltól még másnaposan, de lelkesen írogatnánk a posztokat és a kommenteket az "addig kell játszani, amíg a spori le nem fújja" közhelyet variálgatva.
na de itt most ugye amúgy is a videóbíró a lényeg. szerintem azt könnyű belátni, hogy bár a szűken vett feltételek (talaj, vonalak, kapuk, 22 játékos, labda) ugyanazok, a tét és az egyéb körülmények már nagyon nem. mégsem jutott még sosem eszembe, hogy reklamáljak az uefánál, hogy a megyekettőben ziccerben elpattant egy labda a göröngyön, és ezért kérem a tisztelt hivatalt, hogy a nou campban is kötelező legyen libalegelővé változtatni a gyepet.
tehát ha találnának értelmes kereteket a videóbíró használatára, akkor nagyon jót tenne a foci EGÉSZÉNEK. (ugye szerintetek is jobb minta egy csillogó szemű gyereknek, ha látja, hogy nem lehet büntetlenül csalni, mintha azt látja, hogy ha elég hülye a bíró, akkor mindent lehet?)
nyilván bizonyos tét fölött lenne értelme (tehát a bohócliga még kényelmesen mehetne nélküle), és nem minden egyes faultra, hanem csak a gólhoz kapcsolódó esetekre. a döntés a 4. játékvezetőjé, ha kétségei vannak megnézeti, és dönt. és mint más sportágakban, egy-egy esélye mindkét edzőnek lenne, hogy a 4. bírótól függetlenül is kérhessen videózást.
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
Vegyünk egy egyszerű élethelyzetet. Kocsma, piroskockás abroszos asztal körül haverok, és a fociról beszélgettek. Cristiano Ronaldót már elmondtátok mindennek, és Szűcs Lajos is Júdás Lala - vagy nem, oldaltól függően. A sörök közben egyre csak jönnek, folyamatosan nő a…..
jasztreb 2009.11.17 22:07:02
@setzer: hát igen, én is éreztem a donaldrágó ízét a számban, mikor leírtam.
jasztreb 2009.11.18 11:52:15
@végh hanta: egy pillanatra megijedtem, hogy elrontottam a játékotokat :) szóval az afta-fogadva kiáltozás az egyik legkomolyabb lakótelepi emlékem maradt, de örülök, hogy másból is előcsalogatta a grundfocistát.
várom a folytatást nagyon.
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
jasztreb 2009.11.16 12:01:17