Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a legkisebb ugrifüles

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
a legkisebb ugrifüles 2012.02.22 14:32:31
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát ezzel mélységesen egyetértek, az összes MLM, árubemutatós, sciengeci, áltudományos férget felhoz kellene állítani.

Van egy orvos a tágabb családomban, aki áttért természetgyógyásznak, mert az egyetemen bukdácsolt biokémiából és minden más természettudományos tárgyból és még szakvizsga után sem értette a természettudományos hátterét az orvoslásnak. Ezért pí vizet, deutériumszegény vizet, kézrátétet, bioptron lámpát és más butaságokat ajánlgatott a betegeinek. Most meg orvosi diplomával természetgyógyászkodik. Ettől hiteles a betegek szemében, de szakmailag sajnos nulla. De legalább marha jól keres.

Találkoztam már olyan sebészorvossal is, aki a kikövetelt hálapénz mellé még eladott a betegének aki az osztályán feküdt mindenféle aloe vera termékeket is, mivel benne volt egy ilyen MLM-ben és neki esett le a pénz még onnan is. Annyira tukmálta, meg lökte a rossz kamu szöveget, az öregasszony meg nem merte visszautasítani.

Ismerek olyan általános iskolai tanítót, aki a szülői értekezletet alakította át egy laza fordulattal MLM-es agymosássá és árubemutatóvá. A szülők persze kénytelenek voltak hallgatni, nehogy pont az ő gyerekükre kezdjen el pikkelni, rászállni.

Aki a munkahelyén ilyeneket csinál, azt élve nyúznám meg.
a legkisebb ugrifüles 2012.02.22 15:37:31
@PsychoCica (4zsiráf): sciengeci a láthatáron

Ron Hubbard és követői
mentsen meg a jó sorsom tőlük
sajnos a postaládában minden nap találok egy dianetikai humbugról szóló kis röplapot, valaki nagyon szorgalmasan tolja a propagandát

én a szomszédban lakó korpás hajú, izzadságszagú pasasra gyanakszom, nem tudom, hogy ő ezen hogy keres pénzt, de kinézem belőle, hogy lelkesedésből csinálja
világevő Vietnam íze videón 2012.02.22 11:00:00
Nem szeretek túl sok idegen anyagot közzétenni itt, főleg, ha lenne saját is egy témában, de ez a videó annyira profin összefoglalja és bemutatja a vietnami gasztronómiát, és annak a mindennapokat uraló mivoltát, hogy közkinccsé kell tennem, aki ezt látja, szerintem sürgősen…..
A villából - egy napra - kiesett Vera a Blikknek elmondta, anyagi gondjai voltak és párja sem volt, amikor elment egy pornócastingra."Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal nem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy…..
a legkisebb ugrifüles 2012.02.21 16:25:35
@AnnaKarenina: lehet, hogy igazad van, én a játék elején még inkább Attilát láttam szociopatának, igazi szenvtelen, emberekkel sakkozó karakternek.
De most már Vera az, akinél nem tudom, hogy van-e lelkiismerete, gátlásai, látja-e önmagát kívülről, hallja-e magát, amikor hazudik, vagy elhiszi azt, amit ordít.
a legkisebb ugrifüles 2012.02.21 21:00:36
@Brix: @béla a görög: nem a pornó a baj önmagában, hanem hogy magát piedesztálra emelte, felsőbbrendűnek kiáltotta ki, mindenki, köztük a másik gyönyörűséget, Veronikát alázta (részben megérdemelten) a múltja miatt.
Mert Alekosszal, Cristofellel és Petivel is hempergett, majd még Attilával is összebújt.
Szóval egy szentnek, szűznek, szeplőtelennek állította be magát, aki nem csak hogy nem baszik Petivel (ami már megdőlt) de nem is hazudik soha, semmilyen körülmények között. Mert ő az erkölcs mintaképe. Ez a viselkedés már pornós múlt nélkül is szívlapátért kiáltana, de a pornós próbálkozás még rátesz erre. A kettő együtt elég ütős kombó.

@dr. mesterseges szinezek: @hétköznapi naplopó: pedig esélyes, hogy pereskedni fog a filmből származó bevételek egy részéért, az más kérdés, hogy mire alapítaná a keresetét... Eszter nem egy penge ügyvéd, ahogy én látom, különben nem engedhetne meg magának ilyen alpári viselkedést, villába beköltözést.
Egy nagy, híres ügyvédi irodában szóba sem állnának vele.
Vera előbb-utóbb rájön, hogy a szar se kíváncsi rá a médiában és mivel nem kap állást, végül csak visszatér a pornóhoz vagy színpadon dugja majd magát műbrokival, mint Szandika Németország szerte.

@Mariann19: egy egészséges lelkű ember választhat saját értékrendet, de a szociopata és a pszichopata, nárcisztikus személyiségzavarokban pont hogy nem képes másmilyen lenni. Nem tudja, mi a jó és a rossz, nem ismer más érdeket a magáén kívül, nulla az empátiája, nem elhatározza, hogy ő most geci lesz másokkal, hanem egyszerűen ilyen, nem választotta, hanem ez a személyisége. Nem tudja beleérezni más helyzetébe magát, kölcsönösség, szeretet, szolidaritás nincs benne, neki az emberek sakkbábuk, amiket tologat, ha kihullik egy, akkor szerez másikat.
Persze a "rossz", "gonosz" emberek 99%-a nem ilyen, hanem tudatosan szemét, választja a szar értékrendet és le is nevelhető róla, ahogy rá is szokhat a szarkeverésre, törtetésre.

De az az 1% az tényleg pszichopata. Ritka, de van olyan, aki nem is tud másmilyen lenni, mert nem éplelkű. Nem elmebeteg, mert a valóságot el tudja különíteni a nem-valóságtól, de súlyos személyiségzavaros, nem érez szeretetet, kötődést, empátiát.
Íme egy újabb pont, amiben az Y generáció elképzelése nagyban eltér a többi generációtól: nem csak abban, hogy sokkal nyitottabbak a munkahelyi szexuális kapcsolatok iránt, de szerintük ez kifejezetten serkenti munkahelyi teljesítményüket és javítja a hangulatot. Egy új…..
Sárdobáló Kiképzett bűnözők 2012.02.20 07:00:00
Rendszeresen visszatérő konzervatívnak tetsző nosztalgia az általános hadkötelezettség visszasírása. Mert azokban a régi, szép időkben minden férfi igazi férfi volt, bírta a kiképzést, rendet tanult, és ez még a lányoknak is tetszett. Persze mások máshogy emlékeznek: a…..
a legkisebb ugrifüles 2012.02.20 15:06:04
@moophlander: Igen, én jártam Izraelben, rengeteg a katonalány Izraelben, mindenféle poszton.

Kötelező a szolgálat nekik, de rövidebb, mint a fiúknak.
Az izraeli fiatalok a katonaság végén kapnak egy szép összeget, tényleg szépet :) és ebből utazgatnak a világban, egyetemre mennek és nem rokkannak bele a katonásdiba.
Én zsidó vagyok, de én pl. nem szolgálhatok ott, mert nem jártam izraeli iskolába.
Mondjuk a színvonal sem magyarisztáni, ott nem a szopatás a cél, mert nem babra megy a játék.

Lehet a katonásdit értelmesen, profi módon is csinálni, még ha sorozott is az állomány: Svájc, Izrael, Finnország, Norvégia
amilyen a társadalom, olyan a hadserege és minden szervezete...
a legkisebb ugrifüles 2012.02.20 15:13:09
@denevér3333: háborús helyzetben nem számít, hogy én vagy te agresszívak vagyunk-e, ott parancsra történnek a dolgok
nem akkor fogsz fegyvert, amikor te akarsz, akármilyen agresszív vagy

ha te hót békés vagy, de a szomszéd állam lerohan, akkor akár fegyvert fogsz, akár nem, háború van

világbéke úgy lesz, hogy nem képezünk ki katonákat, beolvasztjuk a fegyvereket, hanem hogy a politikusok nem használják a hadseregeket más államok ellen
de ultima ratio-ként mindig ott voltak és lesznek a fegyverek
a fegyver sosem rossz, a szándék, az ember lehet rossz, ami kezeli
senki nem szereti a háborút (pár perverztől eltekintve), de mégis milliókat elér évente

ha békében parancs nélkül nyúlsz fegyverhez agresszív céllal, akkor meg simán bűnöző vagy, sitten a helyed
a legkisebb ugrifüles 2012.02.20 15:25:58
@((Adam)): Fiúk 3, lányok 2 évet szolgáltak, amikor ott jártam.
És nem lesznek tőle vadállatok, még a nők sem :) Sőt a katonalányok közt kifejezetten szépek vannak. A többség továbbtanul utána, akár külföldön akár otthon.
Ez egyszerűen normális ott. Mondjuk a mentalitás és a társadalom sem olyan, mint a magyar...

Magyarországon semmi nem működik normálisan, miért éppen a katonaság lenne kivétel.
Persze Izrael lét fenyegetett, ezért kell a hatalmas hadi gépezet, hi-tech hadsereg.
De a kiképzés, ha színvonalas, értelmes, akkor nem ártana a magyaroknak, sőt senkinek a világon.