Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kzol

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
Megkezdődött az újlipótvárosi Hollán Ernő utca átalakítása. Egy régóta várt, nagyon fontos lépés ez, hiszen a Hollán Ernő utca lényegében Újlipótváros kapuja: a Pozsonyi út szétfolyós elejével szemben egy azonnal a negyed hangulatát sugárzó utca, valamint itt…..
kzol 2009.05.26 21:14:01
@boszka: Jézus, Te normális vagy? Harmadannyi autót akkor lehetne tartani, ha mindenki 3 lakást venne egy házban! Az, hogy Neked nincs autód és frusztrál, hogy másnak van, nem jelenti azt, hogy mindenki autó nélkül szeretne élni.
És tudd meg, hogy én a Pozsonyi útról kocsival járok a Vanillinba fagyizni és sütiért. Mert van autóm, szeretek vezetni, meg hasonlók. És 500 méter miatt is beleülök.
kzol 2009.05.26 21:33:36
@solaitid: Aki benn lakik, azt gondolom, beengedik. Amúgy imádok ott élni és sokszor gyalogszerrel járok a Pozsonyin, az Újpesti rakparton, a Szt. István parkban, mert azok a mostani állapotukban és főleg tavasztól őszig hangulatos helyek. Újlipót örökké!
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..
Gyorsan essünk túl a nehezén: a III. Oldtimer Expót most hétvégén rendezik, szombaton reggel 9 és éjjel 11 óra között, vasárnap szintén kilenctől délután hatig várják a látogatókat. Négy éves kor alatt ingyenes a belépés, gyerekeknek 12 éves korig 900, e fölött pedig 1800…..
kzol 2009.04.18 18:38:55
@HaDes: Lődd le kérlek, mert sosem hallgatok Sláger rádiót.
A Fény utcai piac földszintjén, a Mammut I. mögött eldugva működik a Designer Outlet, immár öt éve. Olyan nagy amerikai márkák találhatók itt elérhető árakon, amikhez új kollekcióban akár csak egy-két ezer dollárért kaphatnánk meg; ha egyáltalán eljutnának Magyarországra.…..
kzol 2009.03.25 00:13:09
@dr. Wilbur Swain: Nyugi, ez még az aszfaltparaszt pestieknek is drága. Még innen, Újlipótból nézve is.
Ilyen hirdetést láttatok már? Mit szóltok hozzá? Én nem mertem őket felhívni....  - írta Csimpilimpi. Mi fel mertük. Annál is inkább, mert nagyon szegényes a hirdetés szövege, mindössze ennyi: Ajánlat: eladásra kínált ingatlan Típus: családi ház Vételár: 72 M Ft…..
Ennyit kaptunk egy levelezésből, és mi le vagyunk döbbenve. Az élet igazságtalan a férfiakkal. A lány írta nekem: "úgy döntöttem, h visszafogadlak, mer benned TÉLLEG semmi nincs hugh jackmanből, és az most mennyire durva lenne neked, h EZT is megtudod, meg én is elhagylak…..
 Szép szakítós sztori. Békében elválnak, majd búcsúzóul a homokba rajzolnak, meg együtt alszanak, de nem szeretkeznek. Ilyen is van. Sziasztok Szakítósok! Csak egy kis story, hogy lehet normálisan is szakítani.2,5 éve történt. Adott volt Ő meg Én.Régebben egy melóhelyen…..
Új téma: az alkoholtól megvaduló férfiak! A kép innen Koleszos történet. Én (lány) akkoriban 23, ő (fiú) 22. Korábban is feltűnt már, mint helyes srác a biliárdasztalnál, de hűvösen elérhetetlennek, fellengzősnek, nagyképűnek tűnt, így nem is különösebben…..
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..
Hopp, itt egy újabb Kockásfülű Nyúl féle otthon, ezúttal Újbudáról. A legutóbb bemutatott Újlipotvárosi kecóhoz képest szerényebb külsejű, méretű - és relatíve alacsonyabb négyzetmétárú is. Az sajnos nem derül ki, hány lakással használhatjuk közösen a "kertet", de…..
kzol 2009.03.09 23:46:03
@kzol: Ja, az archívumot kell nézni. Nem túl izmos, könnyű megtalálni. Tetőterek I., II. címmel futott.
kzol 2009.03.10 01:47:06
@FPéter: Most nem azért, de melyik drágán mért lakóparkban, ahol nagy erkély/terasz van, lehet töbet látni a szobából, mint a téglafalat? És jellemzően a nagy teraszok a felsőbb szinteken vannak, tehát csak annyival jobbak azok a lakások, hogy újak.
kzol 2009.03.10 01:52:45
@retekblog: Továbbra is: alkuval kezdő lakásnak megérheti, ha középtávon (5 év) a jobbra mellette lévő, esetleg nagyobb méretűt is meg lehet venni. Ha az alaprajz nem csal, akkor épp saroklakás, ezért akkora a teraszrész, a mellette levőnek keskenyebb a terasza. Most nem azért, de újépítésűként elkérnének érte 16-17 milliót akárhol, frekventáltabb helyen egy 20-ast. Ha azt nézem, még bele is fér, tekintve, hogy ez is egyedi fűtésű, a közlekedése jó (sőt jobb, mint sok gyökér új lakóparknak) és nincs hatalmas közös költség.
Egy mondat: Próbáltuk, de nem nagyon ment. Rémültek voltunk, hogy tönkre mennek a családjaink, vágytunk egymásra, de nem volt szabad. A kép innen Ilyen is van, szép szakítás.   Persze már látom az MNK-zós kommenteket, de hát ez van.   Közel 20 éve élek…..
kzol 2009.03.10 00:46:13
kzol 2009.03.10 01:04:43
Szóval ez a félrekúrosdi olyan érdekes dolog. Otthon a férj, aki keresi a lóvét, talán a mai átlag magyar családmodell szerint anyu is dolgozik, nemcsak apu pénzét költi, de mennyire figyelhetnek egymásra, milyen életmódjuk, időbeosztásuk lehet, ha apu nem veszi észre, hogy anyu órákra eltűnik "próbálni"? Azaz anyut próbálják fel. Mondjuk nekem ez 5 perc alatt megvan és ebben már benne van a az öltözködés és zuhanyozás előtte és utána, meg a cigi, illetve akkor már vártam a liftre is fél-fél percet. Szóval én még el tudom ütni egy kimaradt a busz poénnal, de az ilyen emancipált, élvezetet kereső nők képesek még fél órán át csiszatoltatni a csiklójukat, hogy orgazmusuk legyen. Na mindegy.
Meg közben volt szex otthon is? Az kemény lehet, amikor még az egyiktől folyik, aztán már a másik tolja. Szerencsétlen másik meg azt gondolja, milyen jól felizgatta, milyen jó nedves, közben csak az előző gecijében maszatol. Ilyenkor még jól ki is nyalni, na az lehet a fincsi! Ha meg apu nem pakolta már otthon, akkor tök mindegy.
Szerintem apu amúgy se nagyon törődött vele, ha arra nem lett figyelmes, hogy fogyott, meg új ruhák, új frizura, új fazon, vagy kopasz, ahogy az aktuális kannak tetszik.
Ha meg ilyen szar, akkor miért maradnak együtt? Ja, persze, a szokásos magyar gond, ahol egyik fél se tudja kifizetni a másikat, hogy takarodjon a lakásból, a meglévő 1 db újpalotai 58 nm-es panelt meg lehetetlen úgy eladni, hogy két akármilyen lakást vegyenek és akkor még hajba kell kapni a Skoda Fóbián is, amin még ott van a 43 havi CHF alapú hitel.
Arról nem is beszélve, hogy ha nem is a posztban, de a kommentekre adott válaszokban ez a szar történet is hogyan fejeződik be? Hát persze: szakított a kamaszos érzéseket elhozó hejespasival, de otthon megint jól alakulnak a dolgok. Megint a kibaszott önigazolás, meg "beeee, bezzeg nekem milyen jó lett szakítás után" ömlengés. Faszt lett Neked jó, lehet, hogy fiatal korodban nem, majd vénségedre több faszt fogsz, mint más ember kilincset, csak hogy megint érezd a "kamaszos szerelmet", meg dúljon a láv, meg csattanjon a csók. Amúgy javaslom a dúl a láv kifejezést belevenni a permanens okádásra késztető elengedhetetlen szófordulatok gyűjteményébe.
Na, szóval a kis bőrkötésűmet, azt.
Én azt mondom, hogy az ilyen nőt jól szájba kéne baszni. Vascsővel. Többször.
A munkahelyi kapcsolatok igazi nagyágyújával van dolgunk. A lány az első munkahelyén 3 hónap alatt majdnem mindenki szívét megmozgatta. Figyelem: hosszú történet. Sziasztok! Régóta követem a blogot, minden este megnézem, hogy milyen új történetek vannak fent, általában el is…..
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
Mese a mindenhez értő lányról és a semmirekellő pasiról. Mondanom sem kell, internetes ismerkedés, és 100km különbség. A kép innen Sziasztok! Mivel mindennapi olvasója vagyok a blognak, elérkezettnek éreztem, hogy én is megosszam egy kis storym, igazából elég friss az…..
A szigetmonostori gyaloghíd úgy néz ki megépül, na de mi van a budapestivel? Pontosabban a budapestiekkel, mert az elmúlt húsz évben rengeteg terv készült, egyik merészebb mint a másik. Valamelyiken park lett volna, valamelyiken a kisföldalatti ment volna át, valamelyiknek pedig egy…..
kzol 2009.02.26 17:10:32
@Kniight: Ne viccelj, Kelenföldről jártam a Közgázra, ha nem jött 49-es villamos, akkor Gellérten leszálltam, nem vártam 47-est, hanem azt az 500 métert lesétáltam. Mindenféle időben. Meg volt olyan csoporttársam, aki ott parkolt, amikor már a Közgáznál fizetni kellett és ő is elég sokszor sétált oda-vissza.
Vigyázat: a hülye iwiwen látszik, ha elolvasol egy levelet. A kép innen Sziasztok!   Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet...végülis úgy döntöttem, megteszem, mert életem legérthetetlenebb módon lezajló szakítása volt. Azért kicsit…..
Végre, ilyen már rég volt: lányszopat, lányszív. Én, mint a fentiekből is sejteni lehetett, mondhatni hogy ferde hajlamú vagyok, bár ez nálam annyit jelent, hogy akibe beleszeretek, az lehet bármilyen nemű, ha valamiért jön az a szikra.   Kedves Szakítósok! Elnézést…..
Új láb, új élet, ezt már egy korábbi posztból tudjuk. Most meg: fájó láb, fájó szív. A kép innen. Üdvözletem. Régóta olvasom a blogot, és fogalmazódott meg bennem lassan a poszt is. A kapcsolattal nem untatnék senkit sem, olyan volt mint bármelyik kapcsolat, hol jó, hol…..
Persze férfi mondta nőnek, és alapvetően egy kapitalista birtoklási vágy az előfeltétele.Gyakorlat teszi a mestert, avagy az eddigi legócskább mondat, amit férfi szájából hallottam:Tamás több mint 2 évig minden alkalommal, amikor találkoztunk azt bizonygatta, hogy Ő csak engem…..