Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öszödi szenesember (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Akik mellett elmész 2013.01.09 11:01:00
A kinti téli hidegen átsietve beértél a kellemesen langyos munkahelyre? Hazaértél a jól befűtött lakásba? Elhelyezkedtél kényelmesen a székedben, előtted a monitorral, hogy sztorikat olvass a külvilágról? Akkor tessék, itt vannak a sztorik a külvilágból. Az 52történet blog…..
öszödi szenesember (törölt) 2013.01.25 09:01:42
@Schwerer Gustav: igen, egyetértek, egy kis helyesbítéssel a szerzőnek ítélt óriási pluszpont tekintetében. A tények egyszerű leírása mindig hatásosabb, mint a poszt elején alkalmazott manipulatív bűntudatkeltés (lásd: "A kinti téli hidegen átsietve beértél a kellemesen langyos munkahelyre? Hazaértél a jól befűtött lakásba? Elhelyezkedtél kényelmesen a székedben, előtted a monitorral, hogy sztorikat olvass a külvilágról? Akkor tessék, itt vannak a sztorik a külvilágból. "), ami inkább ellenreakciókat válthat ki - ki is váltott. Ez persze nem mentség az ordenáré megnyilvánulásokra.
A nők mostanában kirívóan aktívak, az utóbbi hetekben egymást érik a szüléssel, születéssel kapcsolatos rendezvények. Újra terítékre került az otthon szülés, a világon több mint 1000 helyszínen egy időben mutatták be  a Freedom for Birth – Szabadságot a szülésnek című filmet. Magyarországon is…..
Vannak nehéz döntések az életben. Pláne, ha ifjú politikus az ember, és Kubatov Gabi bácsi iránymutatása alapján tanulja a politikai PR négy ütemét: jól megszívod, besűríted, bent tartva kicsit érleled, majd kipufogod magadból. Az se baj, ha a vége recsegős, mint…..
  Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata Ugyan már, te pont így vagy jó, ahogy vagy; téged így szeretlek; mások lehet, hogy csak mondják, de én komolyan gondolom; én csak azt akarom, ami neked is jó, csak a többi pasi vágyik ilyesmire; stb. - ugye…..