Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheKing

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DopeManTéVében nem mémek, hanem rémek vannak. Egy szó szerint mély interjú. Imádom a csávót!     ..
A Borsonline mai cikke szerint a Való világ negyedik szériájának egyik játékosa, a VV Olivér farkára kis híján rácuppanó VV Anikó az RTL Klub előkészítés alatt levő, Jersey Shore-ra hajazó műsorának szereplőválogatásán dolgozva rendkívül egyszerű feladatot kapott:…..
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Értem én, hogy a királyi MTI fotósának nem tetszik, ha a kormány ellen tüntetnek, és a maga szerény eszközeivel ellentüntetésbe kezd, torzszülöttekkel népesítve be a Kossuth teret. Nem is írnék sokat róla, a kép magáért beszél, gyönyörködjünk benne nagyító…..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
TheKing 2012.09.04 18:27:18
És megszülethet Budapest első ellenőr-paradicsoma. Nem akárhol, ez a tér Csepel "Deák tere": gyakorlatilag az összes csepeli közlekedési eszköz itt halad át; kb. fél tucat BKV-busznak egyenesen itt a végállomása.  De a kőbányai, szentlőrinci buszok is értelemszerűen érintik…..
Minden rádióállomáson (és az összes munkahelyen) ezen a héten is elkezdődött az elengedhetetlen küzdelem, hogy egy forró kávé vagy tea segítségével legyűrjük a szörnyűséges hétfői hangulatot. Akkor ezt - hacsak nincs valami különlegesen szerencsétlen időszaka az…..