Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malefic

148 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
keresni lehet, de találni kell hinni lehet, de tisztán látni kell fény árad belőlünk és megvilágítja utunk egy helyben maradunk és távoli tájakra jutunk a kimondott szó nem jelent semmit ha megérted a Világot nem fogsz tudni Semmit mind élni akarnak a halandók gyűlnek a pillanatok, a múlandók ami…..
Ahogy mentél,ahogy álltál,ahogy néztél,ahogy szóltál,ahogy sírtál,ahogy hívtál,ahogy lestél,ahogy kértél,ahogy adtálés szerettél,vagy gyűlöltél,öleltél ésmegtagadtál –úgy voltál jó,ahogy voltál,csak még lennél,csak még volnál…..
Akkor így szólt egy gazdag ember: Beszélj nekünk az Adakozásról.És ő így válaszolt:Keveset adsz, amikor a te tulajdonodból adsz.Amikor önmagadból adsz, igazán akkor adakozol.Mert mi a tulajdon: tárgyak, melyeket megőrizel, attól való féltedben,hogy hátha holnap szükséged lesz reá.És a holnap - ugyan…..
És mégis, ma is, így is,örökké mennyit ad az élet!Csendesen adja, két kézzel,a reggelt és a délutánt,az alkonyt és a csillagokat,a fák fülledt illatát,a folyó zöld hullámát,egy emberi szempár visszfényét,a magányt és a lármát!Mennyit ad, milyen gazdag vagyok,minden napszakban,minden…..
Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc. Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi…..
Hosszú utazás ez. És ha az érettségi fok nem ugyanaz két emberben, a válás beláthatatlan ideig eltarthat. Szerettem őt, ezért menni hagytam a maga útján. A vérnél ősibb kötéssel tartozik hozzám, de még néhány fordulót meg kell tennie a nagy spirál körtáncban, hogy szorosan együtt haladhassunk...
Várok, hogyha váratsz, megyek, ha terelsz, maradék szemérmem némasága ez, úgyse hallanád meg, hangot ha adok, sűrű panaszommal jobb ha hallgatok.   Tűrök és törődöm engedékenyen: mint Izsák az atyját, én se kérdezem, mivégre sanyargatsz, teszem szótalan, szófogadó…..
Tudod soha nem bántam meg, hogy megszerettelek, pedig felbolygatta ez a szeretet az egész életem, Tudod, soha nem csalódtam benned, pedig sokszor nem értettem a cselekedetedet, sokszor féltettelek, leginkább magadtól féltettelek, Tudod, lassan fogynak körülöttem a dolgok, a…..
Illúziók Grigo Zoltán - Mondd... 2018.10.05 17:55:00
Mondd, simogatnál engem, mint a szél,Fázós reggelen, néma alkonyon,Öleléseddel melegítenél,Ha a bánat szívemen átoson? Állnál mellettem, esőben, viharban,Ha nem kérném, adnád a véredet,Takarnál, ha magam kitakartam,Újra játszanád velem az életet? Hogyha teherként…..
Illúziók Müller Péter 2018.09.22 03:33:00
Ha Isten meghallgat, úgy segít rajtad, hogy odaküld hozzád egy olyan embert, akinek még nincs kőből a szíve. Aki meghallgat, megvigasztal, meggyógyít.Aki nem abból indul ki, hogy nekem jó, mi a fenét jajgat ez? Hanem letörli a verejtéket a homlokodról.Kimondja azt az egyetlen szót, amit jól tudsz te…..
Uram!Nem csodát, nem jelenéseket kérek Tőled.A mindennapok küzdelméhez adj erőt nekem!Kérlek, taníts meg a lépésről lépésre Feléd haladás művészetére,Hogy föltaláljam magam a napi forgatagban,Hogy idejében és talpraesetten tudjak dönteni,Hogy ügyeimben okosan gyümölcsöztessem ismereteimet és…..
Illúziók Örök vagy 2018.08.26 10:53:04
Lehet, néha úgy érzed semmit sem érsz a nagyvilágban, pedig van valaki, akinek az a kedvenc bögréje, amit Te vettél neki és azóta is csak abból issza az italát már.Van valaki, aki ha meghallgat a rádióban egy dalt, akkor Te jutsz róla az eszébe.Van valaki akinek ha ajánlasz egy könyvet, azt gondolja…..
Először sírsz.Azután átkozódsz.Aztán imádkozol.Aztán megfeszítedKörömszakadtig maradék-erőd.Akarsz, egetostromló akarattal –S a lehetetlenség konok falánZúzod véresre koponyád.Azután elalélsz.S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.Utoljára is tompa kábulattal,Szótalanul, gondolattalanulMondod…..
A tengerpartra kifekszik a tenger,a világ végén pihen a szerelmem,mint távoli nap vakít a szivem,árnyéka vagyunk valamennyien...
Illúziók ...cím nélkül... 2018.08.18 12:08:27
Steve McCurry 1950. április 23-án született Philadelphia egyik külvárosában. A Pennsylvaniai Állami Egyetem film szakán tanult, majd egy helyi újság munkatársa lett. Többéves szabadúszó tevékenység után egy hátizsáknyi ruhával és filmtekerccsel keresztül-kasul utazta Indiát, miközben…..
Illúziók Charles Dickens 2018.08.17 07:12:21
Ha barát kell, a legjobb leszek. Ha magányra vágysz, én a csönd leszek. És ember leszek, mert emberre vágysz: ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz. Tégy minden jót, amire képes vagy, És tedd olyan csendben, Ahogyan csak lehetséges. Senki sem haszontalan ezen a világon, aki enyhíti valaki más…..
Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy "nincs". Amikor a sors letépi rólunk azt, akit szeretünk, s ott maradunk kifosztva, egyedül - a hiányban döbbenünk rá, mennyire szerettük. Utólag. És jönnek az…..
1. Ne érezd magad rosszul azért, mert vannak, akiknek csak akkor jutsz eszébe, mikor szükségük van rád. Érezd magad kiváltságosnak, hogy te vagy elméjükben a gyertya, amely akkor gyullad fel, mikor sötétben van elméjük. 2. Mindig lesz olyan ember az életedben, aki nem bánik veled jól. Köszönd meg…..
Jó néha sötétben "holdat nézni" Hosszan egy távoli csillagot igézni Jó néha fázni, semmin elmélázni Tavaszi esőben olykor bőrig ázni Tele szájjal enni, hangosan szeretni Jó néha magamat csak úgy elnevetni. Sírni, ha fáj. Remegni, ha félek. Olyan jó néha érezni, hogy élek!..
Illúziók Séta 2018.07.07 17:33:59
A séta az élet legemberibb életütemét fejezi ki. Aki sétál, nem akar eljutni sehová, mert ha célzattal és úti céllal ered útnak, már nem sétál, csak közlekedik. A sétáló útközben, minden pillanatban megérkezett a séta céljához, mely soha nem egy ház vagy fatörzs, vagy szép kilátás, csak éppen ez a…..
Illúziók James Lachard 2018.07.07 11:31:42
Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen.Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban,hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az,hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben;úgy él, mintha soha nem halna meg,és aztán…..
Illúziók Süti 2018.07.04 15:14:32
 ..
Illúziók Ki a barát? 2018.06.30 15:16:55
aki több mint más...aki figyel rád...aki törődik veled...aki kedvel, szeret...aki hibáidat javítani próbálja...aki megért, elfogad...aki megbocsát...akiben feltétel nélkül megbízhatsz...aki csak jót akar neked...aki nem féltékeny rád...aki segít...aki meghallgat...aki veled nevet, örül...aki veled…..