Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halas

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi ez az ingatlan zöldkártya, mire jó és mennyiben érint ez engem? Ezt kérdezi a legtöbb ember, amikor először találkozik ezzel a fogalommal. Félre tehát a jogi maszlaggal, jöjjön egy közérthető meghatározás kérdezz-felelek formában.   A 20. századi róka helyett az…..
Hol lehetnek, fogalmam sincs. Egyébként meg nem gondoltam volna hogy hiányozni fognak......Na mind egy, következzen egy rövid és gyors összefoglaló..…Domain regisztráció elindítva, két hét és meglesz.Értékesítési oldal, hmmm….. nehezen megy. De meg lesz, már…..
Ez most nem lesz vicces, de azért elmondom. -Betelt a pohár!-ordítottam szerencsétlen feleségemre-Ne öntsd már a nyakamba a forró kávét, nem hallod, hogy betelt a pohár!? Tudtam, hogy igazságtalan vagyok, de nem tudtam uralkodni magamon, látva kékre-zöldre vert kis bocsom,…..
halas 2008.01.18 19:50:00
Hát lehet téged utálni?

Egyébként pedig, komment nélkül:

"Kíváncsiskodók százainak szeme láttára végeztek ki egy házaspárt Szaúd-Arábiában, mert halálra kínozta a férj első házasságból származó kilencéves kislányát.

Nagy tömeg tolongott Mekkában a Szajida-Ajsa-mecset mellett felállított vesztőhely előtt, amikor az ítéletvégrehajtó és segédei a vérpadra vitték a két elítéltet - számolt be a történtekről csütörtökön az Okaz című szaúd-arábiai lap. A kisleány mostohaanyját lefejezték, az apát pedig addig kardlapozták, amíg bele nem halt. A tömeg Allah akbar (Allah a legnagyobb!) kiáltásokkal kísérte a vérfagyasztó kivégzési rítust.

Nagy felháborodást váltott ki az arab ország közvéleményéből az apja és mostohaanyja által egy éven át gyötört kis Ghuszun esete. Az apa hol lánccal, hol vasrúddal verte szegény teremtést, s volt úgy, hogy odaláncolta valamihez, majd három napig otthagyta élelem és víz nélkül. Máskor lelocsolta a gyereket petróleummal, és meggyújtotta, majd eloltotta a folyadékot, de addigra a kislány lábán égési sebek keletkeztek. Megint máskor autóval szándékosan nekihajtott, s mindezt azért, mert gyanakodott, hogy első felesége félrelépett, s a gyermek valójában nem tőle van. Az nem derült ki a belügyminisztériumi közleményből, hogy a mostohaanyának milyen része volt a gyermek kínzásában.
Szaúd-Arábiában tavaly 137 embert fejeztek le, 38-cal többet, mint a megelőző évben."

HVG online
Na újra itt vagyok. Álmosnak még mindig álmosan, de túl a vizsgákon.„Mennyit fizettél a vizsgáztatónak?” – kérdezte ártatlan arccal Dr. Watson.„Nos, először is nem egy vizsgáztató volt, hanem egy hattagú vizsgabizottság. Másodszor, ball klikk és laza…..
~szivárvány~ blogja Igen! 2008.01.11 22:32:00
Valami elindult?Amikor az előző bejegyzést írtam, akkor még csak azt láttam, milyen jól jönnek a kommentek.Örültem, mint majom a farkának:)Igenám! Aztán megnéztem a statisztikát, azt hittem, baj van a blog.hu rendszerében.Oldal kinyit, valami sokáig kell gördíteni és  a…..
A hivatalok meg én Most muszáj visszatérnem a már korábban jól kitárgyalt témához. Gyeses anyukaként megtapasztalhattam, mennyire nem egyszerű bármit is elintézni a hivatalokban. Épp tegnap is volt egy körünk:( Hogy túl tudjam tenni rajta magam a lehető leghamarabb, elővettem…..
halas 2008.01.17 23:13:38
Szenzációs előadás lehetett. :)
Elismerésem!
A véleményem a témával kapcsolatban, hogy az otthon "pihenő" anyukák nagyobb elismerést, megértést, támogatást érdemelnének, ahogy a "bezzeg te kikapcsolódsz a munkahelyeden" apukák szintén.
Vannak szélsőséges esetek mind a nők és mind a férfiak között is. De a legtöbb esetben szerintem a problémát a két fél közötti kommunikáció hiánya, egymás meg nem értése okozza. Ha gondod van, vagy bánt a másik viselkedése, beszéld meg a társaddal. Mond el neki mi bánt, de előtte kérdezd meg őt, hogy nem bántottad e meg? Mert a másiknak is lehetnek gondjai, vagy bánthatja ahogy te viselkedtél vele. Legtöbbször nevetséges kis dolgokon akad meg a harmónia. Mindent meg kell beszélni, és megpróbálni megérteni a társunkat. Tudom, hogy nem könnyű. Főleg azt beismerni ha esetleg a saját viselkedésed volt nevetséges. De meg kell tenni. Magadért, a párodért, és ami a legfontosabb a gyermeketekért. Akiért felelőséggel tartoztok, aki mindkettőtöknek a legfontosabb a világon.
Ezért hát:
Haraggal a szívetekben egymás iránt, soha ne hajtsátok álomra a fejeteket.
Tudom nem könnyű. A nőknek érthetetlen a férfi, a férfinak a nő.
Egy kis segítséget egymás megértéséhez itt találhattok: (Bocsánat, nem reklám akar lenni, egyszerűen csak segíteni szeretnék. Kedves Ányó, ha mégis úgy gondolod, hogy ez a link nem fér bele, kérlek töröld ki.)

kishalakblog.extra.hu/?p=142

Üdv.: halas

ui.: férfi, 3 laboraszisztens
Na, tanulás helyett megint mással foglalkoztam. A héten vizsgázom, hmmm… lesz néhány hosszú éjszakám. De nem bánom, mert elkészültem a második mini e-bookkal is! Ez egy kicsit hosszabb lett, de remélem nem baj?A témája talán nagyobb érdeklődésre tart majd számot, mint az…..
No, hát csak ide értem végre, így az év végére. Csak írtam, csak írtam és örömmel jelenthetem, hogy elkészült az első ingyenes mini e-book!Bizony. Válveregetés magamnak. :)De nem csak az e-book készült el, hanem mindjárt a hozzávaló weboldal is.Kicsit bajban vagyok. Ha csak…..
Együtt mindig könnyebb. Örök igazság. Jó érzés, ha barátok támogatnak, segítenek, vagy egyszerűen csak meghallgatnak. Manapság azonban nem könnyen születnek barátságok, főleg nem az Interneten. Bizalmatlanok vagyunk mindenkivel szemben. És ez jól van így. Nem tudhatjuk, ki van a…..
Csendben osonok. Körülöttem sűrű sötétség és néma csend. Furcsa hangokat hallok. Mi a fene? Mintha valaki üres üvegeket püfölne. Kip-kop, kip-kop, kip-kop……. Nem vagyok félős, de azért most nekem is összeszorult a torkom. A…….„A fogad vacok. Ez…..
Lehetetlen Küldetés Gumikalapács 2007.11.03 17:39:00
Talán akkor csapjunk bele. Na nem a lecsóba, hanem az ötletellésbe.Szóval…….törtem a fejem, törtem, már a gumikalapács is eldeformálódott teljesen a kezemben, és arra jutottam, mindenképpen olyan vállalkozásba kell belekezdenem, ami valamilyen módon kapcsolódik az…..
Naszóval, elég lassan halad ez a dolog. De hát mit vártam? Ezt a bejegyzést is este írom….vagyis már szinte reggel......Munka után, este a gép elé rogyva, nehéz lesz megváltani a világot. Na mindegy….Asszem még nem meséltem hogyan kezdtem bele ennek a blognak az…..
Lehetetlen Küldetés A kezdetek 2007.10.29 18:09:00
Üdvözöllek. A helyzet az, hogy padlón vagyok. Mármint érzelmileg és anyagilag is. Mínusz mit tudom én mennyi, plusz utána sok nulla, szóval rengeteg. Jönnek a csekkek meg a telefonok a bankoktól, stb. Ja….Hiába dolgozok reggeltől mikulásig, főállásban meg mellékesben,…..
Lehetetlen Küldetés Ébredés 2007.10.28 11:59:00
„A happy end-ről persze megint lemaradok.” motyogtam álomittasan, miközben a csipogó telefont csapdostam a falhoz, hátha elhallgat. Miután vakolat potyogáson kívül más eredménye nem volt a tevékenységemnek, ezért minden akaraterőmet igénybe véve lassan kinyitottam a…..
„Blugy….blugy….blugy….A kishal őrülten cikázott. Minden erejét beleadva úszott, küzdött az árral, a kétségbeeséssel. Minden trükköt bevetett, de hiába. Ereje fogytán volt. Nem volt hova menni, nem volt hova bújni. A cápák egyre kisebb körökben, egyre…..