Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niara

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan ki titltja meg, hogy Húsvétkor főzeléket együnk? Szerintem senki. Pláne ezt a verziót, amit akár húsvétfőzeléknek is hívhatnék. No, nem azért mert tojásból vagy mert nyúlból készült, mert ilyen furcsaság soha nem jutna az eszembe. Ami felel a jelzőért, az inkább csak a…..
hogyvolt Hannibal 1x08 - Bél 2013.05.30 10:45:32
Will otthon, a kutyák között szerel valamit, amikor kintről egy eb sírását hallja, hát kimegy megnézni, de persze sehol semmi, mert haluzik állandóan szerencsétlen, az agyára ment a sok szörnyűség hét epizód alatt. Ugrunk Tóbiásra, aki egy kiskölyköt tanít csellózni, de a…..
Eddig ugye annyi történt, hogy Will Graham nagyon különleges ügynök az FBI felkérésére a tanítás mellett nyomozást is bevállal ismét, és milyen jól teszi, mert Hobbs nevű emberevő nyomorultat el is fog, mit elfog, lelő, mint egy kutyát, miközben Hobbs éppen a saját lányának…..
Idézet szerint a három kecskés-trollos mese a mai penzum, végre nem állatos féllény, hanem igazi troll, előbb-utóbb, remélem, lesznek tündérek és koboldok is, a Grimm-mesék hemzsegnek tőlük (kis szépséghiba, hogy speciel ez a mese nem Grimm, de volt már ilyen). Nick a fegyveres…..
Aki véletlenül nem emlékezne, az előző rész tartalma itt (korábbi részek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15.) Az idézet egy általam nem ismert meséből van (de hála LepkeReloaded nevű kommentelőnknek, immár ügyesen és gyorsan meg tudom találni az…..
Sűrű résznek nézünk elébe, vágjunk is bele gyorsan. A nyitójelenetben Minszkben vagyunk, egy sötét, hideg teremben, ahol egy fickó épp Sherlockot akarja meggyőzni, hogy húzza ki a csávából, miután hirtelenfelindulásból meggyilkolta a barátnőjét. Holmest nem érdekli az ügy,…..
Távol-keleti zenével indulunk, víz csorog egy kis agyag teáskannába - fiatal kínai lány tart bemutató teaceremóniát a múzeum látogatóinak és elmeséli, hogy némelyik kanna 400 éves, azért nem száradtak ki és maradtak meg szépen, mert folyamatosan főzik benne a teát. Utóbb egy…..
A Sherlock című sorozat 2010-ben indult a BBC-n, évadonként mindössze három, egyenként másfél órás résszel. A sorozat újdonsága, hogy most, a 21. században játszódik, és ehhez mérten alakították át a karaktereket, Holmes eszköztárát és a történeteket is. Utóbbiak…..
Niara 2012.02.26 18:24:31
@beebeer: meg hogy minek kellett az utolsó 10-20 másodperc oda :D
Niara 2012.02.26 18:31:07
@beebeer: nade úgyis tudod, mi lesz :) De az a rész tényleg nagyon ütős volt, minden dacára rágörcsöltem én is
hogyvolt Pan Am 1x01 - Pilot 2012.02.22 13:00:00
1963-ban vagyunk, New Yorkban. Hogy Kennedy-t már lelőtték-e vagy sem, azt nem tudjuk, viszont ebben az évben indult a Malév első Európán kívüli járata, mégpedig Kairóba. A kettőben az is közös, hogy sem JFK, sem a Malév nincs már meg, továbbá történetünkhöz (egyelőre)…..
Niara 2012.02.22 12:57:33