Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kulgar

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chris Albrecht, a Starz főnöke a TCA turnén beszélt egy kicsit a Spartacusról és a csatorna új sorozatairól, és mivel mondott pár érdekes dolgot, külön posztot szentelünk neki. Amikor azt kérdezték tőle, miért döntöttek a sorozat kaszája mellett, ezt mondta: "Amikor megláttam…..
Egy Twitterező magyar, Sboi nem bírta tovább nézni a csálé m1 logót (teccik tudni, a nem terhesest) és a mellette bénán lelógó ÉLŐ feliratot, és megcsinálta, hogy jó legyen. Ez a köztévénél miárt nem jut eszébe senkinek? Szépérzék?    ..
Kulgar 2012.07.31 16:13:29
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.31 09:30:00
A TvLine-nak van 16 spoilere a How I Met Your Mother nyolcadik évadát illetően. Itt az infó, klikk. A TCA-turnén CBS-napot tartottak: Michael Chiklis szerint a Vegasban alakított karaktere nem Vic Mackey, Dennis Quaid nagyon izgalmasnak tartja a televíziózást mostanában, Jeff Probst a…..
A posztapokaliptikus JJ Abrams-scifié volt az egyik legjobb pilot, amit idén láttunk, csak el ne kúrják a családi szálas picsogással. A sztori nagyjából annyi, hogy egyszer csak elmegy az áram mindenütt a világon, és az emberiség (értsd: az amerikaiak) igyekszik túlélni - ki…..
Van egy vadonatúj promónk a Breaking Bad új évadához, igaz, nem sok új képsorral, de a dialógus már az ötödik évadhoz kapcsolódik. A Strike Back a harmadik évadot kezdi meg ősszel, a 24 óta nincs ilyen fasza akciósorozat a tévében ugyebár. A Damages záróévada is kapott 3…..
A Falling Skies első évadának végén azt írtam, hogy nem egészen olyan lett a Spielberg-istállóból kiszalajtott idegen lényes sorozat, mint amire számítottam. A alapfelállás pedig fasza volt, a bolygót leamortizáló, kellően visszataszító idegen lények (micsoda genyók már, a…..
Kulgar 2012.06.28 20:54:30
@Faszraszorult Fémkarika:

SPOILER

Nekem nagyon gyanús hogy ez a Kontinentális Kongreszzus vagy mi a halál igazából egyenlő az első részben említett emberi internációs táborral.
Mert hát bárki bárki mond, akkor is elég érdekes hogy E.T nem vesz észre egy repülőt, még ha az ilyen "csúcstechnikával" is készült:)

SPOILER

Különben nagyon bejövös a sorozat, remélem hogy hasonló minőségbe folytatják.
Nagyszerű ajánlattal állt elő az HBO a Trónok harca rajongóknak: 30 000 dollárért, azaz 7,2 millió forintért (plusz 1800 dollár szállítási költség) hozzávágnak az emberhez egy életnagyságú Vastrón replikát. Az ülőalkalmatosság mellesleg műanyagból készül, na ja, miot…..
A SyFy jövő évi nagy dobása lehet a Defiance című sorozat, amiről még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy egy iszonyú jó ötlet-e, vagy csak egy marketinglufi, bár hajlunk az előbbi felé. A sorozat ugyanis a tévétörténelemben először (?)  egy online MMO-val, azaz a legutóbbi…..
Honnan szedik a kínai kalóz DVD-k borítóit készítő szakmunkások az infóikat? ..
Kulgar 2012.06.04 13:49:10
A Tv2 Jóban rosszban című szappanoperájából kiírtak egy karaktert, bizonyos Tamás atyát, aki egy szőke nőcske iránt érzett szerelme és a cölibátus között vívódott hosszasan. A nézőknek azonban nem tetszett az írók húzása, ők nem azt szerették volna, hogy a papot villám…..
Frankó 28-as listát csinált a Den of Geek olyan filmekről, amikben látható egy-egy videojáték – hogy csak a háttérben vagy egy kulcsjelentben, az mellékes. Nekem már a címet olvasva beugrott a Háborús játékokból a Galaga, meg a Terminátor 2-ből a Missile Command és az…..
Amikor bejelentették, hogy JJ Abrams forgatókönyve alapján Jonathan Nolan, a Memento és a Sötét lovag írója készít egy sorozatot, amiben Michael Emerson és James Caviezel fog szerepelni, összefutott a nyál a számban. Ennyi minden (író, készítő, színészek és sztori) nagyon…..
Kiváló vasárnap esti szórakozásnak ígérkezik a klasszikus fausti dilemmát feldolgozó 666 Park Avenue, amit az ABC sorozatoktól elvárhatóan fasza szereplőgárda menten megvett kilóra. Ha valaki beköltözik a New York-i Park Avenue 666 alá, mindent megkap, amire csak vágyik, de…..
JJ Abrams és az Odaátot is jegyző Eric Kripke új scifije némi meglepetésre került be a műsorrendbe (ezzel Abrams már zsinórban tán a hatodik sorozatát adta el valamelyik országos tévének), mert a posztapokaliptikus téma egy bizonyos rétegnek lehet érdekes, de nem igazén mozgat meg…..
Három ütős sorozat, kettő jön vissza nyáron, a harmadik meg lepihen egy kis időre. A Breaking Bad ötödik évadától letesszük a hajunkat, ígérik a főszereplők, a Falling Skies folytatását több pénzből, jobban és izgalmasabban csinálták meg, mondja Noah Wyle, a Fringe pedig…..
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
A népszerű tévés, Jimmy Kimmel leforgatta a világ legjobb filmjének az előzetesét. A film címe összefoglalja azt a roppant igyekezetet, hogy mostantól a világon mindössze egyetlen egy filmet kelljen már csak legyártani: Movie - The movie. Csak az előzetesnek, ha a színészek nem…..
IDDQD A trailer trailere 2012.02.14 19:03:00
Mindig nagy örömmel számolunk be itt az IDDQD-n magyar sikerekről, és most megint egy ilyen alkalom jött el: a főként játékintrókban és trailerekben utazó Digic elkészült a Mass Effect 3 új előzetesével, de persze nem mutatják meg még (majd szombaton, a Walking Dead aktuális…..
Kulgar 2012.02.20 16:00:36
A Viasat tavaszi kínálatában az Éden hotel második évada és a Shameless mellett a CBS egyik legígéretesebb idei újonca, a Person of Interest is szerepel, mégpedig Célszemély címmel. Nem mondom, hogy a legrosszabb cím, de a promóval együtt kicsit félrevezető, mert ugye rohadtul nem…..
Bár Szabó Győző már tavaly novemberben elkezdett forgatni az RTL Klub szappanoperájában, csak ma este kerül először adásba az epizód, amiben feltűnik az általa játszott Vadkerti Zsombor, a mindenre elszánt bűnöző karaktere.Szabó Győző szerepe szerint egy börtönből frissen…..
Kulgar 2012.02.09 16:03:37
Milyen érzés lehet egy apának az, hogy nem tudja megölelni a fiát, aki ráadásul egy szót sem hajlandó szólni hozzá, és a kommunikációja kimerül abban, hogy számokat firkálgat egy papírra? Szar, olyan. Kiefer Sutherlandnek eddig volt a tévében nyolc iszonyú tré napja, most a…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Kulgar 2012.01.28 13:28:53