Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paleodoki

53 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Paleok!   Elnézést kérek mindenkitől hosszú hallgatásomért, de az augusztus elsősorban a kertben telt napnyugtáig és hiába volt az ember szabadságon, kevesebb szabad ideje volt, mint amikor dolgozik. Szeptemberben vissza a melóba, bár egy hétre elmenekültünk párommal…..
Kedves Paleók! Ma volt a Debreceni Paleo Klub Paleo Sarok című találkozója, immár második alkalommal. Többek között köszönet érte a Libri Könyváruháznak, hogy nagy lelkűen egy remek helyszínt biztosítottak számunkra. Szerencsére formálódik egy mag, akik előző alkalommal is…..
Kedves Paleók! Az alábbiakban olvashatjátok Dóri "önéletírását" az aftáiról. Szerintem nagyon tanulságos. Fogadjátok szeretettel. 16 éves vagyok. Már évek óta tapasztaltam kínzó afták (sebek) megjelenését a szájamban. Folyamatosan próbáltam enyhíteni a tüneteket…..
Kedves Paleók! Elnézést a hosszú hallgatásért, de elkezdődtek a nyári szabadságolások és így még jobban be vagyunk fogva a munkahelyen, ráadásul egyre inkább hiányzik a szabadság. (Tudom, egyesek már örültek, hogy végre megszabadulhatnak tőlem, legalább…..
Kedves Paleok!   Örömmel nyugtáztam, hogy legutóbbi szösszenetem a kánikula ellenére jelentős visszhangot váltott ki. Szerencsére, bár nem beszélünk róla annyit, mint a táplálkozásról, de a mozgást igyekszik komolyan venni mindenki, legalábbis akik reflektáltak…..
 Sziasztok!Az imént beírtam a gugliba, hogy paleo blog és a kis aranyos már rögtön a második oldalon listázott minket a magyar nyelvű találatok között, az első öt oldalon háromszor szerepelünk!!! Köszönet érte minden olvasónak!!! Azt írtam kedd este, hogy a Társaság…..
paleodoki 2012.07.04 21:34:47
Kedves Paleok!   A kánikula rám is hatással van, ezért nehezebben megy az írás, pedig a napi nyolc órámat (munkaidő) légkondicionált helyen töltöm. Ez összességében kellemes, már-már fázom, de utána annál jobban zokon esik a forróság. Ez sem gátol meg minket…..
Kedves Paleok! Örömmel látom, hogy tegnap csúcsot döntöttünk és még soha nem látott látogatottságot értünk el. Köszönet érte!  Szolgálati közlemény: Ezentúl minden hónap első szombatján 10 órától várjuk a paleokat és a még "csak" érdeklődőket Debrecenben a Fórum…..
A találkozón egyik kedves paleotársunk, Kapitány Ilona hozzászólása kapcsán jutott eszembe, hogy mai anyagias világunkban mindent pénzben mérünk (lassan már az egészséget is, sajnos a betegséget már régen), ezért kíváncsi lettem arra, hogy Ilona mennyi gyógyszerköltségez…..
Végre a technika összes ördögét legyűrve sikerült feltöltenem a képeket, köszönet értük a húgomnak! ..
Kedves paleok és nem paleok! Elnézést a hosszú hallgatásért, de ha érik a gyümölcs, jelen esetben a cseresznye és a meggy, akkor le kell szedni, fel kell dolgozni. Így az elmúlt napokban az időmet a létrán és az asztal mellett múlattam, de legalább a termés jó részét sikerült…..
Szép estét Mindenkinek! Mint a Paleo Piknik kapcsán ígértem, közzéteszem István betegségének és gyógyulásának történetét, ahogy Ő megosztotta velem. Szerintem nagyon tanulságos, leginkább azért, mert a paleoval az ember önmaga gyógyítója lehet, leginkább elhatározás és…..
Kedves Paleok!Először is Mindenkinek szeretettel ajánlom a Debreceni Paleo Klub következő rendezvényét 2012. 06. 16-án Debrecenben a Fórum bevásárlóközpontban található Libri Könyvesboltban dr. Tóth Csaba lesz a vendégünk 10 órától.Végére értem Szendi Gábor Napfény-vitamin…..
 Kedves Paleok!Nem tudom felfigyeltetek-e a jelenségre, de az utóbbi időben, ha néha tévézek, azt vettem észre, hogy egy-egy reklámblokkban minden második reklám gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény vagy egyéb, az egészségünk szempontjából "nélkülözhetetlen"…..
Tegnap szerencsére nagyon kellemes kertészkedős idő volt, ezért reggel beszereztem a következő 12 zsalukövet, majd folytattam az új komposztáló építését. Este a maradék büdöskékből még némi virág is jutott a tetejére, egy kis dekornak. Délután a meggyfa mellett a létrán…..
 Kedves Paleok!  Elnézést a hosszú hallgatásért, kicsit megsűrűsödtek a napjaim. Mivel kitört a tavasz és a jó idő, ezért megsokasodtak teendőim a kertben, érik a meggy, szóval sötétedésig van mit csinálni odakint. Ennek csak örülök, mert így gyakorlatban…..
Szóval tegnap a  Debreceni Paleo Klub megtartotta első összejövetelét, Paleo piknikjét. Mindenképpen a szabadban szerettem volna rendezni, már csak a D-vitamin szintünk miatt is. Szerencsére az idő a reggeli ború után kiderült nem volt túl meleg és szerencsére nem is esett.…..
 Kedves Paleok!A végére értem tegnap Tóth Csaba könyvének és mindenkinek ajánlom nyugodt szívvel, különösen azoknak, akik cukorbetegséggel küszködnek, vagy valamely közeli hozzátartozójuk szenved ettől az alattomos gyilkostól. Nagyon szépen levezet emellett néhány…..
 Kedves Paleok!Gondolom már mindenki felsóhajtott, hogy vége az ámokfutásomnak és abbahagytam szösszeneteimet, de csak arról volt szó, hogy az elmúlt héten kettős emberkísérletet végeztem. Nemcsak azért, mert nejemmel ketten mentünk szabadságra, hanem elsősorban azért,mert…..
Szép paleo napot Mindenkinek!!!Reggel olvastam a FB-on, hogy a lányok panaszkodtak férjre, anyukára, hogy Ők akarják nekik a jót (paleot), de csak azért sem kell nekik. Ennek kapcsán megosztanám néhány paleo és nem paleo tapasztalatomat.Nem paleo tapasztalatom, hogy senkit sem lehet…..
Kedves Paleok! Szívesen írnám, hogy „Kedves Paleoim!”, de Norbi megírná, hogy a paleo egy szekta :-). Tréfát félretéve, két hónapja, hogy untatlak Benneteket ötleteimmel, gondolataimmal, ezalatt az idő alatt a blog látogatottsága folyamatosan nőtt, remélem és azn…..
 Kedves Paleok!Először is sok boldog, paleo Anyák Napját szeretnék kívánni az összes Anyának és Nagymamának!!!! Én kis naiv úgy gondoltam, hogy a paleo, a mögötte álló tudományos és a mindennapi életben látható bizonyíték révén, egy meglehetősen evidencia alapú…..
 Kedves Paleok!  Elnézést a hosszú hallgatásért, sajnos el voltam havazva. Mondjuk ez jó is, mert összefügg a jó idő kitörésével, így lehet kertészkedni sötétedésig, utána este készülni a másnapi paleo menüre. Találtam egy jópofa lenmagos-tökmagos zsemle…..
Kedves Paleok!"Újra itt a nyár és meleg az idő...", ennek megfelelően aki teheti és egy kicsit is paleo, az kimegy a szabadba, mint ahogy tettem az elmúlt két napban és teszem majd holnap is. Tegnap este "nagyszabású" paleo grill partit rendeztünk Évával édes…..
Azt hiszem, hogy az alábbi hírben szereplő számok és kilátások megdöbbentőek laikus szemmel nézve is és ennek a sorsnak az elkerüléséért egy dolgot kell tenni: Induljon a PALEO!!! Cselekvés hiányában a következő 20-25 évben világszerte, így Magyarországon is…..