Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A balatoni hiéna

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Udo Kier úgy néz ki mint egy angol komornyik akinek Clive Owen egy répát dugott a seggébe és ettől olyan gülü a szeme. A kis Udo szerencsés körülmények között született, mivel a születése után nem sokkal lebombázták a kórházat. Gyerekkora az NSZK gazdasági csodájának…..
  ..
A balatoni hiéna 2011.08.15 13:39:44
Klikk a képre, vagy ide..
A balatoni hiéna 2011.08.05 14:53:04
Nem az utolsó Harry Potter film a kétrészes Halál ereklyéi - jelentette be az író, J. K. Rowling. A könyv már íródik, képernyőre a Transformers zsenije adaptálná. „Valahol félúton lesz Kundera és Kant között, a transzcendentális találkozása a szubdimenzionálissal,…..
 ..
A balatoni hiéna 2011.06.24 22:04:23
Elérkeztünk egyik kedvenc karakterünkhöz a kiégett zsaru főhősig. Ő a főszereplő, a numero uno. Vizsgájuk meg közelebbről.A kiégett zsaru egy senki, egy lúzer, mindenki utálja, de a végén mindig ő győz. Leszar mindenkit és mindent, de ha egy cica veszélybe kerül a fán akkor…..
A balatoni hiéna 2011.06.03 13:10:56
radioaktivrozmar.blog.hu/2011/06/02/a_kiegett_zsaru_1
a kiégett zsaru hősi éneke úgy látszik az emberiség kollektív tudatában jár.
 Elérkeztünk egyik kedvenc karakterünkhöz a kiégett zsaru főhősig. Ő a főszereplő, a numero uno. Vizsgájuk meg közelebbről.A kiégett zsaru egy senki, egy lúzer, mindenki utálja, de a végén mindig ő győz. Leszar mindenkit és mindent, de ha egy cica veszélybe kerül a fán…..
A balatoni hiéna 2011.06.03 13:03:52
Tarlós István kérte a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy használhassák a buszsávot azok az autók, amelyekben a sofőrrel együtt hárman ülnek. A mai sajtótájékoztatón azonban nem csak ez derült ki. A szabály azonban a buszokra is vonatkozik: azok a járatok, amin a…..
A balatoni hiéna 2011.06.02 20:01:06
@Dour (the sociopathic): különös éhség beszél belőled, amit én inkább elutasítanék...
Nem kritizálom a szexuális beállítottságodat, de az magánügy. Nem szabadna hagynod, hogy ilyen látványosan kijöjjön nyilvános közegben, mint a fenti kommentben.
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
A balatoni hiéna 2011.06.02 10:09:46
@bunko_jobbos: 25 m/s nyem problema. Szinte minden évben van errefelé 100 km/h fölötti vihar.
A balatoni hiéna 2011.06.02 10:12:00
@eMM2: Lakás fala kivág, kályhacső kidug. Nagy divat ez a vad keleten.
Az esélyegyenlőség jegyében hamarosan kerekesszékes és vak pilótákkal is találkozhatnak az utasok. Sok vád érte eddig a Malévet, hogy nem fordít kellő figyelmet az esélyegyenlőségre.  A vádakra válaszul a héten munkába állt az első cigány származású pilóta. A Boeing…..
A balatoni hiéna 2011.06.01 12:15:25
@Prophet: az hétszentség, hogy München felé letevődik a gép a Bakony egyik bugyrában, és elmegy vasnak kilóba...
A tegnap Alföldi-botrány kapcsán kialakult nyilatkozatháború után a Jobbik meglepő ötlettel állt elő: ha már van igény a pornográfiára, akkor vonják szakmailag ellenőrzött állami irányítás alá. Alföldi Róbert válasza nem az első eset volt, ami Pörzse Sándort komoly…..
Ezúton hívjuk fel a lakkosság figyelmét, hogy ha nem szeretnének kéretlen cicás és egyéb fotókat kapni Orbán Viktortól, akkor ne írják rá az e-mail címüket a nemzeti konzultációs kérdőívre! Orbán Viktor levelére, melyben több pontban is a lakosság véleményét kéri, már…..
Kenyeres Bálint (Tegnap), Miklauzic Bence és Lengyel Ferenc A Parkoló című filmterve és Zomborácz Virág Utóélet című forgatókönyve mellett újabb magyar filmeseket is díjaztak  Cannes-ban. „Ez a magyar filmművészet jövője. Minek filmeket gyártani sok pénzért?…..
Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos. Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is…..
A balatoni hiéna 2011.05.23 09:05:27
@SobriJózsef: a lehető legtöbbet hoztad ki a teista-ateista szájtépéssel kapcsolatos állásfoglalásból.

Én még hozzátenném, hogy ha egymás sértegetése csúcsra jutott és lemészároljátok egymást, a vállalkozásom teljes körű takarítást és kegyeleti szolgáltatást vállal. Előre tessék fizetni. Az ideológiai háború létszámának függvényében lehet szó akciós ármegállapításról.
Bár az Eurovíziós Táncdalfesztivál nem hozta meg a várva várt sikert Wolf Katinak, azért vannak még tervei és sikerei. Az Eurovíziós Táncdalfesztiválról hazaérve Wolf Kati nem keseredett el, hanem Steppenwolf Kati néven régi rockslágerek feldolgozásába kezdett, mint amilyen a…..
Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta. Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat - az…..
A balatoni hiéna 2011.05.18 10:36:21
„Olyan ez, mint amikor a fény a hajadon és a lépcsőn ugatok a zárral” - mondta el a nyáron újra összeálló Hiperkarma új lemezéről Bérczesi Róbert, frontember. HírCsárda: Mi miatt döntöttél úgy, hogy három és fél év szünet után visszatérsz? És hogyhogy ilyen…..
A balatoni hiéna 2011.05.17 23:29:07
A vád szerint nem csak egy New York-i szobalánnyal erőszakoskodott az IMF vezetője. A jelenleg börtönbüntetését töltő magyar színművész megdöbbentő történettel állt elő. A TV2 Jóban-rosszban című sorozatából ismert színész elmesélte, hogy egyszer nála is…..
Mindenki másképp csinálja. Van aki csákánnyal, van aki kis kertészkapával. Van aki keményen belevágja az ásót, van aki finoman munkálja a földet.Az árokásó módszereket majd kivesézzük külön, itt most arra kérnélek benneteket, gyűjtsük össze a legjellemzőbb és…..
A balatoni hiéna 2011.05.06 14:05:08
Félelmetes jelenet, az egy helyben álló, mozgó szárnyú madarakkal és a fogasokkal hadakozó unott fejű színész zsenikkel.   ..
  Szegény ember Michael Ironsideja, akit valószínűleg akkor hívnak, amikor Michaelnek már betelt a naptárja és épp valamelyik akcióhős azzal foglalkozik, hogy melyik végtagját szakítsa le. Pedig Jonathan nagyon tehetséges genyó már arcra is! Ez a 88 százalékos…..
A balatoni hiéna 2011.04.23 19:41:15
@Leadfoot: Hallottam, ezért is hagytam magam rábeszélni anno.
Azt nem állítottam soha hogy kispórolták belőle a pénzt meg a jó direktort, drámai konfliktushelyzetek halmozásáról nem is szólva, de engem az egész évadon végig kísértett a vergődő Nyilas Misi szelleme...
A balatoni hiéna 2011.04.23 19:47:25
@Leadfoot: Bocsánat, leellenőriztem, neked volt igazad: kér évadot néztem végig. ...szinte hihetetlen.