Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelBrocko

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Tilos a szoknya 2010.01.01 06:01:00
Szia Despota, üdv mindenkinek!  Én arról a hülye helyzetről szeretnék mesélni, amit a főosztályvezetőnk teremt nap, mint nap. Nyáron kezdődtek a problémák, egy átszervezést követően került a nyakunkra ez a jóember. Cirka 40 fok volt árnyékban, de de a légkondit…..
comment:com Ne higgy a szemednek! 2009.12.18 11:05:00
A Sorozatjunkie-n leltünk rá erre az eszméletlenül hatásos ás látványos videóra, amiből kiderül, hogy ha egy epizódban utcaképet látunk, az nem feltétlenül a szabadban készült, hanem sokkal inkább egy szűk stúdióban, zöld hátterek előtt. Félelmetes, mennyire fejlett mára…..
HelBrocko 2009.12.18 12:58:01
A CBS minden évben berendeli a maga szokásos sitcomjait és procedurális krimisorozatait, melyek mellé néha nagylelkűen kérnek egy-egy olyan szériát is, ami nem fér bele a csatornáról kialakult képbe, de PR-szempontból nagyon jól jön, mert lehet hangsúlyozni, hogy mennyire fiatalos…..
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
A TNT a CBS egyik korábbi buktája, a Cane című nagyívű családi dráma (nálunk Cukorbáró címen futott) készítőjét csaklizta el a Dallas-remake mellé: Cynthia Cidre feladata lesz, hogy értelmes történetet rittyentsen az olajmilliomosok következő generációjának. A TNT …..
HelBrocko 2009.12.07 13:35:56
Ifjúkorom egyik kedvenc sci-fi élménye volt a Michael Crichton-könyvből készült Androméda törzs című film, amiben egy műholdon ideérkező földönkívüli bacilus/vírus/mittudomén irtja a jónépet, és ha nem fékezzük meg, akkor nagy szarban vagyunk, kérem szépen. Az olyan…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
HelBrocko 2009.12.02 18:42:32
Az ABC két idei újonca sorsa felől dönött, de a nézettségi adatokat látva akár egy közepesen képzett majomra is rábízhatták volna a dolgot: az Eastwick bukott, a the forgotten kap még egy esélyt.A John Updike regényéből, illetve annak egyik filmváltozatából készült…..
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
Blogbejegyzések írásához a legjobb háttérzaj az RTL Fókusz című műsora, értelmes dolog nincs benne, duruzsolnak marhaságokat a cekebek fogyásáról meg a varázslatos hangú teremőrről, aki nem tudom, hogy ki, de sokkal faszább neve van, mint VV Anikónak mondjuk.Aztán csak…..
Volt a nyolcvanas években egy minisorozat, a V (V mint Visitors azaz Látogatók, nálunk majd biztos L lesz a címe) ami a kor technikai feltételei mellett egész pöpec kis képet adott arról, milyen is lenne a világ, illetve hát az USA, ha egy idegen faj úgy döntene, eleget hupákoltunk mi…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.29 09:31:00
Mi az oka annak, hogy Conan Jay Leno tavalyi nézettségének 47 százalékát elvesztette? A New York Times itt elemez.Oliver Platt lesz Laura Linney partnere a Showtime The C Word című fekete komédiájában. Örülünk, Vincent.Itt megnézhető, milyen lesz Julian Sands Jor-El, azaz Superman…..
Az AXN feltette a blogjára a FlashForwad - A jövő emlékei című sci-fi-sorozat első teaserjét, ami szerintem elég jól sikerült, és felkeltheti a figyelmét a sorozattal még csak most ismerkedőknek. A premierre november 16-án este 9-kor kerül majd sor. ..
Sajnos az Index fórumai (számomra érthetetlen módon) az RSS-en túli világ részei, így csak nagyon ritkán kapok el valami jó témát arra. Most is csal Solaitid, a Városképp bloggerének kommentjéből értesültem, hogy a városrehab topikban élénk vita dúl a Roosevelt tér…..
Elhanyagoltuk mostanában a dvd-megjelenéseket, ezért itt összegyüjtöttük a híreket, aztán külön posztban bemutatjuk a szeptemberben megjelent sorozatokat. Szeptemberről októberre csúszott Az Onedin család 3. évada, kijött viszont végre a még augusztus végére ígért Las Vegas 3.…..
HelBrocko 2009.10.09 11:43:00