Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the Thing

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Poszterek, poszterek 2013.03.07 21:31:34
Kezdjük is a legütősebbel. Ez már az ötödik karakter posztere a Machete folytatásának, de még egyiket se tartottam elég érdekesnek a bemutatásához. Na de ez! Beszarás, remélem az egész film ilyen hangulatú lesz. Várom, mint a Messiást. A következő alany a Cheap Thrills. A…..
Még mindig pörög a The Walking Dead harmadik évada és továbbra is szép nézettséget produkál. De az a lényeg, hogy az AMC sem panaszkodik, a fejesek teljesen elégedettek, ezért úgy döntöttek, hogy jöhet a negyedik évad. Nem tökölnek hosszan az előkészületekkel, a stáb május…..
the Thing 2013.02.27 22:54:53
A rendező James Wan, aki már egyre nagyobb név lesz a szakmában, köszönhetően az olyan siker horrorjainak, mint a Fűrész, a Halálos hallgatás és az Insidious. Ezúttal is a félelemkeltésre megy ezzel az újabb kísértetes filmmel. A sztori nagyjából kimerül a szokásos "vidéki…..
Az ügyeletes nindzsa Amerikából. Pedig egy japán halász fia, és tényleg Japánban született. Kiskorától kezdve karatéjozott és a legrangosabb karateversenyt is megnyerte. De ő színész akart lenni. Nagy bemutatkozása az Enter the ninja - e blogban már méltó módon kitárgyalt -…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x11 2013.02.26 20:37:51
Már kezdtem kétségbe esni, hogy a sorozat kifullad az évad végére, de szerencsére a mai rész, ha nem is volt tökéletes, de izgalmakkal telire sikeredett. Főleg úgy, hogy akciót csak elvétve láthattunk, a lényeg most nem is ezen, hanem a dialógusokon volt. Ugyanis megtörtént egy…..
Azaz az Eleven testeknek. Április 11-én a hazai mozikba is becsoszog a szerelmes zombi. Forgalmazza a ProVideo. (És csak kívánni kellett!) Várjuk! Az AeonFlux-tól loptuk...
the Thing 2013.02.26 18:58:36
Ez is amolyan "ezt még eddig hogy-hogy nem filmesítették meg?" kaliberű sztori. Állítólag léteznek olyan parafenomének, akik képesek érzékelni az árnyékok között bújkáló lényeket. Akik néha ölnek. A film főhőse is egy ilyen fickó és ebbe kezd lassan belőrülni. Egész…..
the Thing 2013.02.22 16:49:29
Kis költségvetésű svéd horror sablon sztorival: néhány jóbarát egy erdei kunyhóban beszopja. Viszont meg kell hagyni, hogy egész hatásosnak ígérkezik. Bár a hanghatások eléggé nyersek, remélem ezen majd még finomítanak. Viszont a maszkmesteri munka előtt meg emelem a…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x10 2013.02.19 20:16:00
Nagyon úgy tűnik, hogy kár volt ennyit várnunk az új részekre, mert míg a legutóbbi idegesített, addig ez csak simán unalmas volt. Vélhetően majd az utolsó epizódban megint kapunk valami adrenalin bombát, aztán várhatunk félé évet... No de ne szaladjunk ennyire…..
2009-ben a The Collector egy egyszer nézhetős, Fűrész-utánérzésként tört be az amcsi mozikba. A Fűrész hatása nem véletlen, hiszen eleve annak az előzményének szánták, csak aztán végül egy saját filmet faragtak belőle. Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy mire fel a…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x09 2013.02.12 12:35:00
Végre! Már gondolom mindenki tűkön ülve várta a folytatást, annak ellenére, hogy legutóbb nem kaptunk valami hatalmas cliffhangert. Talán jobb is így. Emlékeztetőül a becenevek értelmezésének kiskátéja. Ott hagytuk abba, hogy Bear Grylls végre találkozik a bátyjával, csak…..
Igazi trash agymenésnek ígérkezik, melyben óriáspókok vegzálják a jónépet. Szerencsére humorosra veszik a figurát (a trailer is az), és első ránézésre jobb is lesz a borzalmasan erőltetettre sikeredett Mérges pókoknál. Annak ellenére, hogy a kivitelezés elég gyatra. A…..
A Gianluca Petrazzi rendezésében készülő Zombie 3D története a közeli jövőben játszódik, ahol egy vírus az emberek egy részét zombi harcosokká alakítja. Egy hat fős alakulatra fókuszál a sztori, akik épp maguk mögött hagynák a csatateret, amikor kiderül, hogy néhány katona…..
Ezt a filmet eddig csak Trejo mester miatt néztem volna meg (poszte itt), de most már amúgy is. Jó kis neo-exploitation agymenésnek tűnik. Viszont az "igaz történet alapján" szöveg remélem csak valami béna vicc, mert ez így ebben a formában nagyon gáz. Vagy lemaradtam volna egy…..
the Thing 2013.02.04 21:14:28
A film alapötlete kurva jó, nem is értem, hogy miért nem jutott előbb eszébe másnak is. Ugyanis egy csapat horror-rajongó arra ébred, hogy átéli a kultikus Élőhalottak éjszakájának a történéseit! Ez mennyire kemény már, hogy a szereplők tudják, hogy mi fog történni, és…..
the Thing 2013.01.27 18:59:20