Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerryboi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan házat mutatunk nektek, amiért nagyon sokan, nagyon sok mindenüket azonnal odaadnák. Mi legalábbis biztosan. A tihanyi dombokról emelkedik a Balaton fölé a tópart egyik legszebb, de kétségtelenül legértékesebb telke, amelyért rendkívüli árat fizetettek, de még így is akadt volna olyan, aki…..
Angela Merkel igen okos asszony. Ezt persze eddig is tudtuk, vagy legalább reméltük, de a Bundestagban csütörtökön elmondott beszéde után már semmi kétség: sokkal eszesebb annál, mint amire a pár nappal korábbi szavaiból következtetni lehetett. A párizsi tüntetés, illetve a…..
jerryboi 2015.02.06 23:19:42
@fehérfarkas: "Ha az IS/ISIS átlépné a szaúdi határt..."
Úgy érted, ha késne az átutalás v ilyesmi?
Hamburg-Altona / Flensburg, Nyugat-Németország 1959 Walter Hollnagel német fotós csodás színes képei a Hamburgi vasútállomásról és a dán-német határon lévő Flensburgról, ahol egykor a vasútról kompra lehetett szállni...
"A Fidesz-KDNP európai rekordot ért el, az európai pártok közül a legnagyobb arányú támogatást érte el. Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában - hangoztatta Orbán Viktor a IX. kerületi Bálna előtti téren, amelyet betöltött az ünneplő szimpatizánsok tömege." A…..
Nézd meg, mit csináltál! Nézd meg, mit csináltál, kevéssé tisztelt törvényhozó, amikor nyakunkra szabadítottad ezt a dogmatikus szemléletet, amikor előnyben, törvényi védelemben részesítettél egy történelemképet, s egy másikat bűnnek nyilvánítottál. Mintha bizony egyik…..
 Régóta nem jelentkeztünk, és attól a néhány hűséges olvasótól, és az egy kommentezőnktől elnézést kérek ezért, de mindjárt leírom a nyár utolsó hónapját, és akkor mindenki láthatja, hogy nem tétlenkedtünk. Tehát július végén ellátogattak hozzánk a…..
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
Styxx könnyed, vasárnapi posztja következik - ahogy nála mindig, ezt a posztot is erőteljesen belengi a politikai és a szexuális túlfűtöttség. Méltó köszöntése a tavasznak!   LAKÓTELEPI MILFVADÁSZOK* 1 fő 20- és 1 fő 45+; a posztot az Országos Blog és Chat Testület…..
jerryboi 2010.02.28 13:25:27
„Felvetődik a kisgazdásodás kérdése, azonban az MDF nem az FKGP, Dávid Ibolya pedig nem Torgyán.” /Medgyasszay László, 2004/   Dávid Ibolya pártszerte rettegett demokratikus meggyőződése ismét lesújtott. Az újabb elnökségi rendteremtési hullámnak…..
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
jerryboi 2010.01.28 13:40:04
@sixx: A Ponzie-csalást magyarul pilótajátéknak hívjuk. Hívhatjuk Ponzie-csalásnak is, és sértődötten még google-okoskodhatunk hozzá, és a vége az lesz, hogy végülis elolvashatjuk akár eredetiben is a cikket a variety.com-on.
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Bodicsek Kay szerint 2009.09.09 09:09:00
Jason Kay (nem az, aki a Jamiroquai énekese, hanem) a The Hockey News főszerkesztője blogjában összeszedett negyven olyan változtatást, ami szerinte jót tenne a jégkorongnak, vagy legalábbis valaha azt gondolta hogy jót tenne. Néha én is gondolkodom ilyesmiken. Követeltem már család-…..
Bodicsek A hokimez 2009.06.16 09:00:00
Volt már párszor szó a kanadai néplélekről és népszerű kultúráról itt ezen a blogon. Elkerülhetetlen, hiszen olyan fontos része a kanadai identitásnak a jégkorong, mint az angoloknak a foci. Hazai példát nem sikerült mondanom, hiába pörgettem le fejben újra a Soproni sör…..
Eljött a pillanat, hogy tanuljunk egy kis üzleti gondolkodást. Hogy is működik egy hatalmas ingatlanfejlesztés? Hogyan lehetett hatalmas haszonra szert tenni a rendszerváltás után 18 évvel? A kezdetek kezdetén, a "teremtéskor" volt az önkormányzatok vagyonhoz juttatása,…..
Konzervatórium Előfizetőknek 2009.05.07 08:03:00
                      Brioni öltöny: 800.000,- forint; Csíkos selyeming a Hamiltontól: 90.000,- forint; Hermés nyakkendő: 25.000,- forint; Police yuppie divatóra: 40.000,- forint; Magyar Nemzet: 145,- forint (előfizetőknek 105,-…..
Folytatjuk Dave Bidini kanadai zenész és hokiőrült csíki élményeinek közreadását. Az előző rész itt olvasható.  Az európai jégkorong e meglepően korai gyökerei magyarázzák, hogy miért is épült be a játék szeretete a csíkiak életébe. A fotókat nézegetése közben…..
Unalmas óráinkban, miután végeztünk a minket érdeklő online felnőtt tartalmakkal, sokszor könnyedebb szórakozásra vágyunk. Ilyenkor gyakran kattintunk rá a különböző állami intézmények honlapjainak „Üvegzseb”, „Közbeszerzések”, „Közérdekű…..