Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aham

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
aham 2007.12.07 10:32:07
Ilyenkor szeretném -mindenféle politikai felhang nélkül-, ha kedves Demszky barátunk és vele együtt az összes politikus meg képviselő a parlamentből (akiknek amúgyis ingyenes BKV bérletük van), utazzanak minden nap (najó, ne legyünk telhetetlenek, minden héten egyszer) a BKV-val a munkahelyükre!

Hamar megtanulnák a magyarok istenét!

Jobban odafigyelnének az emberek bajaira, hamár egyszer őket választottuk meg, hogy a mi érdekeinket képviseljék az ország elött!

Nem is tudom, miért nem lehet egy olyan rendszert választani, ahol ha nem tetszik a képviselőnk, akkor azt egyszerűen vissza lehessen hívni!

Most például gondolok arra, hogy amikor a kereskedelmi televiziók rejtett kamerás felvételekkel bemutatták, hogy a képviselőink milyen gennyes alakok a parlamentben, nem megváltoztak, hogy példát mutassanak nekünk, nem, nem, hanem betiltották a kamerázást a parlamentben!

Mit várnak ha ők ilyen példát mutatnak?

Jah, a példamutatásról... ha balesetet okozok/okoznék, ne az alteregómra mutogassak, hanem vállaljam a felelőséget!
Ezzel csak terjesztem a fertőt!!!


Tudom, hogy igazam van, és nagyon sokan kiállnának mellettem, de én is csak kussban maradok, csak itt irok egy két gondolatomról...


A politika... mondtam, hogy politikamentesen irok, vagy szeretnék írni... de nehezen megy.
Utálom, ha azok, akik az országunk élén állnak, törvényen kívülinek gondolják magukat... és így is viselkednek!

Egyébként teljesen mindegy, hogy mely partra ismer rá, kedves olvasó, mindegyik párt képviselői csak a zsebüket képviselik, nem minket...