Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdőspéter

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
A szimpatikus és példamutató (by Dúró Dóra) András mindösszesen egy képet küldött nekünk.via..
erdőspéter 2010.04.13 20:29:39
@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Milyen kifinomult, széplelkű ember vagy Te.Csak csodálni tudlak cizellált stílusodért és ízléses hozzászólásaidért. Azért csak nyugodtan tartsd a Jobbikot surmók gyülekezetének. Kell a jó közérzethez mások ledegradálása, ha az ember tökéletes.
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
Subba Panelproliknak 2010.02.07 19:35:00
erdőspéter 2010.02.10 14:28:29
@Sátán meg a Jocó:
A Pilisi Parkerdő kezelésében van. A kezelő rendszeresen szánkózást tiltó táblát helyez ki, a tisztelt szabadelvű, szánkóznivágyó entellektülek pedig rendszeresen leszedik. . Volt valaha lift is, csak tönkrement és anyagi források híján nem lett felújítva.
Azonkívűl a kialakítása nem alkalmas balesetmentes szánkózásra. Nincs kifutása, hanem a Mátyás király út a vége, plusz egy öntöttvas nyomóskút, amire rendszeresen felcsavarodnak a barátaid. Minden hétvégén kinn van a mentő, mert van néhány súlyos sérült. Szóval nem őbudaiságom gondolja, hogy sípálya, hanem őjocósága állítja a tények ellenére, hogy nem az. Szerintem fáradj be a Pilisi Parkerdő irodájába és nézz utána. Részemről nem várok csodát, hiszen Magyarországon élünk, ahol a bicikliúton rendszeresen autók parkolnak, mindenki a mancsában szorongatja vezetés közben a mobilját és behajt a kereszteződésbe akkor is, amikor áll a forgalom. Itt senkire nem vonatkozik semmilyen szabály. Már leráncigálták a táblát a három db 5x60mm-es pozdorjacsavar fején keresztül, biztos magára vette valaki minősítést. Menjetek nyugodtan szánkózni, a fák és a nyomóskút már vár Benneteket, a Traumatológián meg vannak még szabad ágyak!
erdőspéter 2010.02.10 15:14:00
@bolsh:
A sível rézsútsiklásban, szlalomozva lehet lefelé haladni és bármikor meg lehet állni. A szánkóval egyenes vonalban lehet lecsúszni és nem lehet hirtelen biztonságosan lefékezni. A szánkópályák a világon mindenhol rendelkeznek egy lankás kifutóval és nincsenek rajta sielők.
Nem tudom mi az a CPG, valami harcigáz? A panelprolik szánkózás közben általában sokat üvöltöznek és bazmegeznek, az egy kicsit zavaró, különösen, ha szombaton sok kicsi gyereket tanítanak ott sielni.
erdőspéter 2010.02.10 21:54:34
@bolsh:
Nekem inkább az tűnt fel, hogy az osztrák hobbysízők milyen rosszul sielnek, annak ellenére, hogy a versenyzőik a világ legjobbjai között vannak. Persze odamennek idióták tőlünk is, akik egész évben semmit nem mozognak, mégis le akarják sielni minden nap a bérlet árát, ha beledöglenek is. Ezek közül aztán sokat hoznak le helikopterrel a hegyről.
A Tátrába már nem "sikk" járni, a sznobok messze elkerülik, oda többnyire csak jó sízők mennek. Nem is gondozzák úgy a pályákat mint az Alpokban, ezért sokkal jobban kell tudni ott sielni.
Tegnap, a levágott kezes DVD-kampánnyal kapcsolatban meggondolatlanul elsütöttem egy ártatlannak szánt poént a holland drogpolitikáról, amellyel azt akartam érzékeltetni, hogy ilyen elszállt ötletekhez bizonyára jól jön némi tudatmódosító szer az alkotóknak. Erre ma szembejön…..