Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vin

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Jól a délután végére csúszott a mai poszt megjelenése, de ha minden jól megy, akkor megéri, hogy most várnotok kellett egy kicsit, többet egyelőre nem árulok el... De akkor jöjjön is a lényeg: Lionking olyat élt meg, ami itt a blogon is visszatérő probléma és sajnos számos…..
Vin 2010.11.27 13:23:20
@jelentéktelen alak:
Bocsáss meg, ha a kifinomult lelked nem fogadja be. Amikor babakocsival közlekedve nap mint nap tapasztalom a fentieket, nem csak a stílusom lenne alpári, hanem a viselkedésem is, ha a kedves vezetőt kirángathatnám a batárjából. Azonkívül láthatjuk, hogy az ilyeneknél semmi más nem válik be, mint azt tudjuk!!!!!!! De azért még egyszer bocs a liliomlelkedtől!
B-oldal Edda klisék 2010.05.29 07:40:00
30 éve jelent meg az Edda Művek első albuma, illő, hogy pár klisé formájában átgondoljuk a zenekarral kapcsolatos álláspontunkat.Mindig is és ezután is ujjatlan póló, a zenekarban legalább egy tag Edda zenekaros pólót visel.A legnagyobb klasszikus mozdulat, ami tulajdonképpen…..
Sziasztok!   Az egyik kollégám helyzetét szeretném megosztani veletek. Viszonylag jólmenő vidéki étterem, együtt kezdtünk két és fél évvel ezelőtt. Fizetés átlagos, talán kicsit még jobb is, munka fárasztó, de én speciel szeretem. A tulajdonos rendszeresen bejár…..
Én mindig egy becsületesen élni szerető ember voltam és vagyok. Mindig szerettem betartani a törvényeket , sőt katolikus révén a 10 parancsolatot. De sajnos eddigi tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm , hogy olyan világot élünk , hogy az él meg benne , aki csal , lop , hazudik…..
Vin 2010.05.17 10:39:01
Én nem rúgok beléd, azt megtették már néhányan a fentiekben. Biztos van hiba elég az álláskeresőkben is, ahogy itt olvastam, szar helyesírás, 5 önéletrajz egy év alatt, a csúnya, rossz világ is csak téged szívat stb. Mindezekből saját tapasztalat alapján, hangsúlyozom, saját, interjúztató (nem kell megkövezni, kicsi magáncégnél dolgoztam, amíg nem szültem) tapasztalat alapján mondom a következőt: minden álláshirdetésben benne vannak a követelmények. Ha ezeknek megfelelsz, akkor az önéletrajzodban semmiképp ne említsd meg az ezen felüli képesítéseidet, plusz diplomákat, nyelvvizsgákat mert elsőként szórják ki az alul-, ill. túlképzett jelentkezőket. Ha pont megfelelsz, már bent maradsz a körben. Ha behívnak interjúra, akkor sajnos elő kell venned az emberismeretedet. Ha a munkakör egy adott habitust kíván meg, és te is úgy méred fel, hogy szemtől-szemben is ezt várják tőled, akkor bizony ezt kell kihangsúlyoznod (már persze, ha nem rendelkezel alapból azzal a tulajdonsággal). Ha ez bejön, akkor már csak a többi, ugyanezzel a módszerrel élő vetélytárssal kell megküzdened. Itt megint csak az emberismeretedre vagy kénytelen hagyatkozni, meg kell érezned, milyen magatartást várnak tőled. Így talán van esélyed. DE! Csak olyan munkára jelentkezz ily módon, amire tényleg alkalmas vagy, mindennek csak akkor van értelme, hisz az alkalmatlanság úgyis kiderül. Az életrajzod lecsekkoltatod egy egyszerű word-használattal, formátum tekintetében pedig csomó tanácsot találsz pl. a jobline-on is! Életkor, családi állapotot egyáltalán nem vagy köteles megadni!! Sok sikert!
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Vin 2010.03.23 13:37:32
@Ciri: Jó nagy parasztja vagy te az úristennek!!!!!
Vin 2010.03.23 13:39:33
@tónik: És ki tehet most az ő nyomoráról???? Jó, jó, hogy most szar neki, és? Ez feljogosítja a fenti tapló, totálisan érzéketlen viselkedésre?? Ugyan már...
Vin 2010.03.23 13:46:59
Ahogy ismerem a drága és egyben barátságos, jólelkű kommentelőket, Dinin itt most kapni fog azért, amiért nem állt meg segíteni egy másik autósnak, akit ugyanaz a gyökér kényszerített megállásra, amelyik vele is szívózott nem sokkal előtte. Hétvégén, most pénteken -…..
Vin 2010.03.22 21:21:23
@"autónepper": "Egy bizonyos kór felet".... úgy érted, 50%-os rokkantságot elmei alapon?!
Istenem, hogy te mennyire buta vagy?!?!
Vin 2010.03.22 21:31:43
@Rahsid: Az lenne, ha nem ülne autóba. De sajnos ül, kimegy a vadbarom az utakra, aztán ha valakit letarol, hát így járt! Fejlövést neki!Legalább nem szaporítja azt a legalja fajtáját!

"Rajság"... úr isten! Te még annál is sötétebb lehetsz, mint amilyen kevésre itt sokan tartanak...
32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem. Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el…..
Vin 2010.03.22 14:01:11
@CatMother:
Bizonyám! De akkor jön anyu a dumával, hogy "Drágám, meg kell értened, nekem is vannak igényeim!" Mire apu feltornássza az 5 centit 10-re, kifekszik a kanapén, és miközben anyu kéjeleg, apu a szoptatás technikáján agyal...
Vin 2010.03.22 14:03:09
@Énszóltam:
Ott az igazság! "El lehet innen menni!"
Úgy fest, el is kell. A hazafias érüzletből hamarost már csak a 3 szín ismerete marad...
Évekkel ezelőtt egy KRESZ tanfolyamon tette fel az oktató a következő kérdést: "Ki a legveszélyesebb társunk a közlekedésben?" A csoport ügyeletes mókamestere egyből rávágta, hogy "a nő", pedig a helyes válasz az volt, hogy "a GYALOGOOOOS". Sok…..
Vin 2010.03.12 11:54:13
Nemrég szültem, így babakocsis élményekben is részem van. Tény, hogy nem szívesen sétálunk arrafelé, ahol az úttesten át kell kelni, mert bár van zebra a kétszer két sávos úton, a kettőt járdasziget is elválasztja egymástól, mégis életveszély. Nemrég apával mégis átmerészkedtem, de természetesen nem ment simán. Járdaszigeten várva kb. a 10. autós állt meg, a hozzánk közelebb eső sávban. Én mentem előre, biztosítván a helyszínt, apa hátrébb a babakocsival jött mögöttünk. A minket elengedő autós előtt benézve gondoltam, felmérem, a másik sáv szabad-e, és milyen jól tettem, ui. az azon kb. 80-as tempóban érkező gyökérnek nem jutott eszébe, hogy a mellette haladó jármű nem várostnézni áll az úttesten, a zebra előtt. Én akkor már a zebra közepén álltam, apának intettem, hogy ne jöjjön, a nevezett egysejtű meg az utolsó pillanatban nyomott egy satut, álmélkodva, hogy húbazdmeg, itt ember van. Addigra a mellette álló autós is erőst nyomta a dudát, természetesen nem nekünk, hanem a tirpáknak. Leszarom, ki mit mond, de nekem eldurrant az agyam, és üvöltve köcsögöztem le a tulkot, tudván, hogy mi minden történhetett volna! És ez csak egy fasz a többi közül, akit a kedves oktatója nem baszott szájon a zebrához gyorsan közeledvén. Akinek nem inge, ne vegye magára, de aki hasonló színvonalon közlekedik, állítsa ki az anyját a zebrához, egyrészt átkelni, de ha nem engedik át, esetleg keres pár forintot...
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
Közel két hónap alatt több, mint 200 ezer látogatója volt a Munkahelyi terror blognak, aminek nagon örülök és természetesen köszönettel tartozom Nektek! Egy kicsit több hozzászólás azért nem ártana :)!Ezúttal Vin mesél főnökéről és munkakörülményeiről. Jaj, hát az én…..
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..