Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balai

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Az Index információi szerint megbukott az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? című műsor a Tv2-n. Úgy tudjuk, hogy a gyártó cég a november 30-ai forgatást lefújta, a behívott játékosokkal pedig közölte, hogy a Tv2 leállította a műsor gyártását, így ők már nem vehetnek részt a…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
balai 2007.11.13 19:32:51
Rohadt hideg hétfő este elé nézünk, ilyenkor marad a forrralt bor, vagy a meleg kakaó, esetleg egy sör, de ha már, akkor inkább az Unikumot javalljuk, ha abból lezúz az ember egy fél litert, talán el tudja viselni Győzike újabb egyórás üvöltözős-kurvaanyázós kalandját, nem…..
Abban semmi különleges nincs, hogy a reggeli műsorokba is begyűjtik csodabogarakat, föltűzik őket gombostűre és közszemlére teszik. Tegnap a Reggeliben VIVA Kristóf volt, abból az apropóból, hogy a kutyáját öltözteti, vele párhuzamosan a Mokkában pedig a legújabb sláger, a…..
A Chicago Tribune legújabb listáján az amerikai tévétörténelem 25 legótvarabb sorozatát vesézgetik, muhaha, és akkor hol van az Első generáció a nagyongonosz Kamarás Ivánnal (Evil, ééérted?), és a hobbitjelmezes hekkert alakító Hujber Ferivel? Azért így akadnak gyöngyszemek,…..
Lévai Balázs, a Társulat című valóságshow [1] (a műsorban az István a király című rockopera szereplőit keresik) zsűritagja és kreatív producere szépen csendben otthagyta a műsort. Az október 30-án sugárzott adásban már nem szerepelt a tévés személyiség, a stáblistára sem…..
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..
A Hír tv híradójában félóránként bemondják, hogy a Lánchídra felmászott három fiatalember, és valami táblát lengettek. A tűzoltóság lezavarta, a rendőrség meg letartóztatta őket.Eddig rendben is lenne, csakhogy a Hír tv szerint a három tüntető közt volt Tomcat vagyis…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..