Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dozo-68

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Semmi újat nem talált ki Sebastien Loeb, ami a taktikáját illeti. Nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal is a verseny elején nagyon siet és kockáztat, a többiek lemaradnak, ő meg beosztja az itt megszerzett előnyét. A szerdai négy gyorsasági szakaszból hármat megnyert, nap végére 1:20…..
A farkasgyepűi poszt után egy olvasónk küldött egy nagyobb adag fotót.   Sziasztok! Nekem nincs nagy történetem ezekhez a fényképekhez.Amikor ezek készültek még csak 2 éves voltam.Azt tudom hogy a Nagybátyám és Édesapám jártak versenyekre és ők fertőztek meg a rali…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
dozo-68 2012.02.21 19:26:18
Szombaton lesz egy jó kis verseny - sajnos Belgiumban. Tavaly is csak utólag írtunk róla, de most legalább pár nappal korábban eszembe jutott, így ha valaki éppen Belgiumban jár, vagy éppen ott él, esetleg bevállal akár egy hosszabb utat is, talán el tud menni.A nevezési lista sem…..