Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dob

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ilyen a Jack Bauer baba 2007.01.19 13:19:00
Ismerős póz, határozott arckifejezés, golyóálló mellény a felsőtesten, kéz a fegyver markolatán. A Jack Bauer figura kész a bevetésre a gyártó McFarlane Toys szerint. Sajnos nyárig várni kell a rendelésre, de a 10-12 dolláros ár biztos senkit nem fog elriasztani, minket biztos…..
A Wikipedia oldalait, valamint a Wikipedia-szócikkekben hivatkozott weboldalakat indexeli a Wikiseek kereső, mely a TechCrunch szerint néhány órája éles, és várhatóan szerdán jelentik be hivatalosan a megszületését. Oh, hát ennek meg mi értelme, kérdezhetnénk, nem minden alap…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
Az m1-en szerecsenmosdatás és/vagy kicsit odamondogatás várható a Kedd 21-ben, amikor is este kilenc után nem sokkal maga Baló György fogja beszélgetőpartnereivel a rendőrség munkáját értékelni, különösen az elmúlt két hónapban mutatott, izé, nehezen értékelhető…..
Még délelőtt írtuk meg, hogy levetette a tévécsatorna saját anyagait a nevezett videómegosztóról. Az előző postban megszólalt a Videobomb, így most jöjjön a másik fél. Aki válaszol: Kolosi Péter, az RTLKlub programigazgatója... Rendszeresen szokták ellenőrizni a…..
Régen volt, mikor Lech Walesa megnyerte a lengyel elnökválasztásokat. Épp ekkor, 1990 novemberében indult az első webszerver (xoc01.cern.ch), s ezen tárolták a világ első weboldalát is: http://nxoc01.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. Ne is próbáljuk beírni a címsorba, már…..
Dob 2006.11.15 16:45:34
comment:com Jócsaj effektus #2 2006.11.12 11:08:00
Péntek esti pont elkaptam a Barátok közt kulcsjeleneteit, azaz azokat, amikor a két szőke bige fürdőruhában pezsgőzik valami kádban, úgy látszik, hogy a jócsaj effektus kezd elvadulni nálunk is, még a végén dugás is lesz főműsorban, mint a régi szép Renátó-Évi-nyuszis…..
Ma este kezdhetjük Kádár Jánossal és a kromplilevessel, Kornis Mihály és Sólyom András egy kétrészes dokumentumfilmet forgatott a gulyáskommunizmus mindennapjairól. Ma este jön az első rész 20:05-től, az m1-en. Persze egy másik korszakos figura, Jean-Claude van Damme is sokakat…..
Dob 2006.11.09 19:01:26
Webisztán First person browsing 2006.11.08 09:57:00
Képzeljük el, hogy a Quake-ben vagy a Second Life-ban a folyosók fala csupa weboldal lenne, vagyis mint egy tárlaton a festményeket, úgy nézegetnénk a friss tartalmakat. Ha valamelyik felkelti az érdeklődésünket, hát klikkelünk a falra és eljutunk a weboldalra. A 3B egy asztali…..
Steve Maich nem szarozott, és a Maclean's, vagyis Kanada vezető hetilapja életmód rovatában veretes cikket közölt, "Pornó, szerencsejáték, hazugságok, lopás és terrorizmus: az internet szar" (Pornography, gambling, lies, theft and terrorism: The Internet sucks) címmel. Az…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
Lesz még szó a 10 legjobb szezonvégről, legyünk most egy kicsit gecik, és nézzük először a legrosszabb sorozatvégeket. A nyájas olvasótábortól további javaslatokat várunk comment formájában.   Angel - Habár Joss Whedon már korábban megkapta a…..