Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszemtelen

35 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
sszemtelen 2015.01.31 09:46:08
@sunabajnok: Ahhoz képest hogy ilyen készüléked van, mégsem tudod leírni rendesen a nevét. Lumia. Tetszik tudni? LUMIA. :)
sszemtelen 2015.01.31 10:25:32
@sunabajnok: Ez esetben pedig tessék elolvasni hogy elsőként jól írtam. A második pedig a nyomatékosítás miatt lett csupa nagy betűs.
Szeptemberben, a Nokia – Microsoft páros bemutatta az első selfie telefonjukat, a Lumia 730-ast. Igen, ez volt az egyik olyan mobil, amelyen bemutatkozott a Nokia legújabb szoftverfrissítése, a Denim. Bár a telefon fő érdekessége nem ez, hanem az előlapra szerelt 5 megapixeles,…..
Korábban már volt két cikkem (Cambridgeshire-i rendőrség, Pittsburgh-i Egyetem Orvosi Központja) arról, hogy egyre inkább előnyben részesítik a Windwos Phone rendszerrel szerelt termékeket a nagyobb intézmények. Most viszont végre a „szomszédban”, Ausztriában is nekiálltak…..
WinMagazin Viszlát, Nokia Lumia 2014.10.22 08:00:00
Júliusban jelent meg egy cikkem, melyben akkor az evleaks forrásaira hivatkozva írtam a Nokia by Microsoft brandről, illetve egy egyszerű ábrával szemléltettem is, hogy milyen könnyű lenne elrontani a telefonok kinézetét ezzel a névvel. Ám most itt a hivatalos álláspont, Nokia…..
Amennyiben hihetünk a wpworld.pl oldalnak, októberben érkezhet a Windows Phone 8.1 GDR2-es frissítése, mely újabb hardveres támogatásokat, és még jobb optimalizálást hozhat el a plusz funkciókon kívül. Nézzük meg kicsit közelebbről is! A Microsoft határozott szándéka, hogy…..
Belsős dokumentumokat szerzett meg a Geek On Gadgets, mely pontosan feltárja, hogy mik is a tervei a Microsoftnak a Nokiával, illetve a Windows Phone termékekkel. Sajnos úgy néz ki, hogy a Nokia márka szerelmesei ennek nem fognak örülni. Jelzem, én sem. Mióta megtörtént az a…..
Egyre több OEM gyártó csatlakozik a Windows Phone-nal szerelt eszközök gyártóinak sorába. Rögtön itt van még egy, a számunka valószínűleg ismeretlen Cherry Mobile. Ez egy Fülöp-szigeteki gyártó, amely már 2008 óta részt vesz a piaci életben. Most ők is beszállnak a Windows…..
Miután ingyenes lett a Windows licence-díja a 9”-es, vagy annál kisebb eszközökre, várható volt, hogy a számunkra névtelen kínai gyártók után a nevesebb cégek is elkezdik kiadni az olcsó táblagépeiket. Meg is érkezett az első példány. Hölgyeim és Uraim, had mutassam be…..
Mióta szemléletet váltott a Microsoft, OEM gyártók hada kezdte meg a Windwos Phone-os mobilok gyártását, és bemutatását. Többek közt ide sorolható a kínai mobilgyártók legjava, például a Prestigio, Hisense, Archos, Kazam, Micromax. És most csatlakozik egy új gyártó is, a…..
WinMagazin Lumia Denim frissítés 2014.09.05 10:00:00
Épphogy befejeződtek a Cyan frissítések, máris bejelentésre került a Microsoft IFA konferenciáján az új Nokia frissítés, mely keresztségben a Lumia Denim nevet kapta. Természetesen most is sok újdonság kerül az alap 8.1 Update 1 mellé. Lássuk melyek is ezek! Pár, fontosabb…..
sszemtelen 2014.09.05 16:05:15
@csokabi: Valamit félreértettél. A kamerára vonatkozó újdonságok a Lumia Camera bevezetésével fognak előjönni, és ahogy a cikk is írja: "Ezekből sajnos jó pár funkció csak 830/930/1520 illetve az Icon eszközökön fognak működni, a gyártó szerint hardveres korlátok miatt". Tehát a 820-on több mint valószínű hogy a fenti kamera frissítésekből talán egyedül a "Rich Capture" lesz elérhető. Talán. :)
WinMagazin Candy Bird bemutató 2014.08.29 19:00:00
Meddig tudod a levegőben fenntartani a madarad? A Candy Bird lényege hogy a képernyőre koppintva fenntartsuk madarunk a levegőben, miközben cukorkákat gyűjtögetünk, ügyelve hogy elkerüljük a csúnya, sötét édességeket, melyek egyenesen a pokolba repítenek minket. A bevezetőmben…..
A mai nap újabb frissítés érkezett a gyári zenelejátszó alkalmazáshoz, az Xbox Music-hoz. A legfőbb frissítését csak az Update 1-el rendelkezők láthatják, tehát a sima 8.1-el ne is keressük. Lássuk mik is a főbb frissített elemek. A Zene app kilencedik frissítésével…..
Mind tudjuk mire képes a tajvani gyártó, ha komoly telefont akar letenni az asztalra. És most bizony így van. Végre nagyfelbontású, renderelt képeken mutatkozik meg a végeleges formaterve az új HTC One -nak. Régóta hallani pletykákat, melyek egy új HTC-től jövő Windows Phone…..
WinMagazin Támad Ciprus! 2014.08.12 10:00:00
A ciprusi székhelyű gyártó, a Prestigio eddig csak az Androidos piacot látta el okostelefonokkal, valamint táblagépekkel. Igaz, az utóbbi időben (mióta szinte ingyen jár a licence) megjelentek Windowsos eszközök is a kínálatukban. Most teljes szövetségre léptek a Microsofttal, és…..
WinMagazin Veszteséges a Surface 2014.08.07 13:00:00
A legújabb jelentések szerint rengeteg pénzt bukott a szoftveróriás saját tablet családján. Természetesen megy a magyarázkodás, de lássuk be, egy enyhén túlárazott termékről van szó. Eközben szerintük a jelenlegi modell népszerűbb, és bőven felülmúlja a korábbi modellek…..
USA szerte jelenleg hatvan üzletet üzemeltetnek, ebből természetesen legtöbbet Kalifornia államban. Most, egy pofátlan húzással merész helyet szemeltek ki New York szívében, ugyanis nem messze található a helyszíntől a leghíresebb Alma bolt.  Ahogy a címből is kiderült, a…..
2014. április másodika. A Build konferencián a Microsoft bemutatja a Windows Phone 8 új verzióját, a rengeteg újdonságot hozó 8.1-et. Már akkor is beszámoltak róla, hogy ebben az évben még két nagy General Distribution Release frissítés érkezik a rendszerhez. Most július végén…..
sszemtelen 2014.08.07 09:50:14
@Mark_03: Nem lehet még sajnos rendelni. :)
A Microsoft augusztus 5-én bejelentette, hogy nem tervezi a Windows 8.1 Update 2 kiadását. Ehelyett a már megszokott heti frissítési ciklusban fog újdonságokat, és biztonsági frissítéseket szállítani. Így egyrészt gördülékenyebbek, és folyamatosabbak lesznek a frissítések,…..
Bár sokszor volt szó arról, mi a különbség az operációs rendszer és a belső vezérlőprogram között, miről szól a Preview for Developers program, és miért olyan a frissítések menete amilyen, de most a Microsoft olyat húzott, ami eddig nem volt jellemző rá. A frissítési…..
sszemtelen 2014.08.06 09:44:39
@nevetkőzzcsakszopnifogsz!:
Szia! Szerintem próbálkozz meg a Nokia Magyarországi facebook oldalánál! :)
www.facebook.com/nokiahub
Körülbelül egy hete a Nokia frissítette a rendszerfrissítés követésére szolgáló oldalát, ami azért nem folyton up-to-date, de mégis jól szemlélteti, hogy merre is jár a Cyan. Na de mit tegyen, aki türelmetlen, de nem tudja folyton a gyártó oldalát frissítgetni? Erre mutatunk…..
Amikor hivatalosan is bejelentésre került a Nokia felvásárlása, valahol mind tudtuk, hogy az bizony nem csupa móka és kacagás, és nem csak pozitív hatása lesz ennek a jövőre nézve. A Nokia's Devices and Services megvétele után körülbelül 25 000 új dolgozó került a redmondi…..
A tegnapi nap kerültek ki a kínai Weibo nevű közösségi oldalra egy elképzelhető új Lumia modell szivárogatott képei. Külsőre nagyon is hasonlít a legutóbbi Lumia modellekhez. A képek alapján megtalálható rajta az alsó három funkció gomb is.   A WPDang értesülései…..
WinMagazin Oda a Kezdőképernyő? 2014.07.03 08:00:00
Ugye mindenkinek megvan az a pillanat, mikor a Windows 8 bejelentésekor közölték: „Oda a start menü, tessék itt egy komplett kezdőképernyő helyette!" Talán ez az egyetlen dolog a jelenlegi verzióban, ami megosztja a tömegeket. Jogosan, hisz a Windows 95 óta bent lévő, és jól…..
sszemtelen 2014.07.03 16:54:54
@IamTwo:
"Az appok ablakban fognak futni?"

Sajnos erről még nincsenek információink :)
WinMagazin Nokia márkanév 2014.07.02 10:00:00
Felvásárlások után több információ is érkezett, hogy a Microsoft hogy fogja felhasználni, illetve eldobni a Nokia-t, mint márkanevet. Ezt a procedúrát már a felvásárlás után pár nappal el is kezdte, mikor a Nokia mobilgyártó részlegét átnevezte Microsoft Mobile-ra. És itt…..
WinMagazin Okosóra októbertől 2014.06.30 08:00:00
Nem is oly régen kiszivárgott, hogy a Microsoft is hamarosan csatlakozik az okosóra gyártók soraiba. A tegnapi naptól kezdve azonban már pontosabb megjelenésről is tudunk, valamint kiszivárogtak újabb részletek is. A régebbi pletykák arról szóltak, hogy maga az óra teste kivehető…..