Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizirájd@r

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több internetező találkozik azzal a problémával, hogy a böngészőjében lévő Google kereső helyét átvette egy eddig ismeretlen, Delta Search nevű kémprogram. A felhasználók többségének elsőre nem is tűnik fel, hogy kereséskor nem a Google találati listáját látja,…..
Vizirájd@r 2013.04.17 23:53:02
Az eltávolítása valóban nem egyszerű! Egy kis segítség, bár angolul van:

malwaretips.com/blogs/remove-delta-search/

Azt fontos lett volna megjegyezni a cikkben, hogy leginkább a Flash player plug in frissítésére figyelmeztető, a valódi flasf playerhez nem kapcsolódó, viszont arra megtévesztően hasonlító pop-up ként jelentkezik a legtöbb böngészőben.Ezeknél tilos az OK ra kattintani, be kell zárni a egész oldalt! Leginkább torrent oldalakon, illetve onnan letöltött video fájlokban jelentkezik. De találkoztam már vele online oktató oldalon is. Csak óvatosan mindenki, nem egyszerű megszabadulni tőle!
Van a rocktörténetnek pár olyan ikonikus darabja, amit kismillió feldolgozásban meg lehet találni a videómegosztókon, ilyen például a Black Sabbath Paranoidja, a Judas Priest Breaking the Law-ja, és a Motörhead Ace of Spades című nótája, ami szerintünk a világ tíz legjobb…..
Vizirájd@r 2013.01.07 12:35:46
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
Szabó Zsolti nem egyszerű szerkezet. Egyrészt erősember, vágod, kőgolyókat emelget, vaskoffert cipel, rönköt nyom, 400 kilós lengősúllyal rohangál, ilyesmi. Másrészt erőemelő, ami egy másik műfaj, ott rendes súlyzókkal fekvenyomni, guggolni és felhúzni kell. Hogy ez utóbbit…..
Vizirájd@r 2012.09.02 18:46:29
@DrSzoke: Igen úgy van, a 12-es pedálos! Tudom mert olyannal tanultam motorozni és az első komolyabb taknyolásom is azzal történt! :-) Tehát a képen egy 16-os látható valóban szép állapotban, bár szerintem ilyen színösszeállítás nem volt gyárilag.
< E-Tanú > Nem a vonatnak tilos 2012.08.07 16:09:58
A blog történetének az eddigi legdurvább felvételét tesszük közzé egy olvasónk segítségével. A Vosonic GV6300-as kamerájával Kemecse határában rögzítette, ahogy négy autó is átmegy a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti síneken. A helyzet mondhatni mindennapos.…..
Robogó Pillanatragasztó a szembe 2012.07.17 16:44:00
Minap agyaltunk a fiúkkal. Szóba került a korábbi levél, amelyben az olvasó négyütemű veterán 125-ös endurót keresett. Hamar eljutottunk oda, ha már hobbi és nem mindennapi közlekedés, akkor bizony a kétüteműek sokkal szórakoztatóbbak. Felbontottunk egy-két üveg sört, ment…..
TComment Rendszámot mindenre! 2012.04.26 12:50:00
Hogy Magyarországon miért drágább robogót forgalomba helyezni, mint személyautót? Egyszerűen el lett rontva valami.Mai műsorunk kommentposztja...
Vizirájd@r 2012.04.26 20:56:36
@Borogy: Azt még hozzátenném, hogy a vevő címére az új adatokkal kiküldés teljesen ingyenes! Nem kell fizetni törzskönyvért, forgalmiért, átírásért, eredetvizsgáért!
Azóta, hogy 2005-ben megnyerte a GP2 bajnoki címét, tudtuk, hogy egyszer eljön ez a nap. Nem olyan hamar jött el, mint vártuk, vagy, mint a srác tehetsége indokolta volna, de ez sohasem rajta, sokkal inkább a középszerű versenyautókon múlt. Hat szűk esztendő után, Sanghajban végre…..
A kerékpárosok háromnegyede tisztában van azzal, hogy egyirányú utcába csak akkor lehet biciklivel behajtani a forgalommal szemben, ha ezt külön tábla engedélyezi. A legalapvetőbb KRESZ-szabályok ismeretét firtató kutatás szerint ez a legkönnyebb kérdés a biciklisek számára. A…..
Merész tervvel állt elő London fenegyereke, egyben a város polgármestere, Boris Johnson. Március végén prezentálta a meglehetősen vakmerő, a Temzén kialakításra kerülő lebegő autópálya terveit. A konstrukció határideje július vége, tervezője a londoni Dowling Jones and Stone,…..
Indexes kolléganőm, Hajnal extrém napszemüveg-gyűjteményéből bemutattuk már a visszapillantó tükrös napszemüveget. Mai műtárgyunkat nem rég találta valamelyik belvárosi utcán, de aktualitását egy magyar filmes évforduló is erősíti.  Idén harminc éve, hogy a…..
Vizirájd@r 2012.04.03 20:49:35
@1kutya: Csikós egész télen motorral járt, pont most tenné le amikor itt a jó idő?
  Menj innen, te troll Tudom, mi lesz az első kérdés azoktól, akik végigkövették az idén már ötvenedik évét taposó, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt Svédországból behozott öreg Mercim sorsát: készen van-e már végre a fényezés?  Most már rajta van a…..